Prosím pomoc oblek pro tatínka nevěsty

Holky prosím pomozte, včera jsme byli kupovat oblek v Bandi pro mého tatínka. A vybrali jsme hodně tmavý až skoro černý lesklý oblek. Byl dost drahý (ženich má mnohem levnější a sám ženich lesklý oblek nemá). Myslíte prosím, že se to hodí? Neměl by mít tatínek nevěsty něco střídmějšího? Prosím poraďte, dnes bych do Bandi zavolala, že objednávku zruším - ještě nám na obleku budou něco upravovat, tak abych to stihla před úpravou. Moc děkuji za Vaše názory.
Odpovědět
@ikarl já bych volila matný, tmavý
Odpovědět
@ikarl Myslím, že nikdo nebude porovnávat cenu obleku tatínka a ženicha. Co se týká vzhledu....do lesklého bych nešla určitě, pro nikoho. Vybrala bych rozhodně matný, tmavě šedý, tmavě modrý nebo černý ;-)
Odpovědět
mě přijde, že vyloženě lesklý oblek sluší málokomu, ale pokud tatínkovi sluší tento styl a chce ho a ženichovi to nějak nevadí, tak bych to si nehrotila.... je to spíš o tom, jak to vnímáte vy a jestli to nevadí vám, novomanželům....
Odpovědět
Podobně jako holky výše, nelíbí se mi lesklý oblek.Stejně tak bych nekupovala oblek v Bandi. Ale pokud řešíš jen dilema poměru ceny a stylu k ženichovi, tak to mi přijde fakt jedno. Jestli tátovi sluší, nechala bych ho.
Odpovědět
Profilova fotka
Krom toho ze lesklej oblek vetsinou nevypada dobre a ja bych ho nedala ani zenichovi,tak na cene nezalezi. Hlavne aby zenich mel padnouci oblek,zda stal tisic nebo deset je jedno, pokud nevypada,ze ho nekde sdedil a tim padem tatinek vypada,ze si dal vic zalezet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?