Pronájem koně pro svatební obřad

Ahoj všichni. :) Ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s příjezdem k oltáři v sedle a zda nevíte, kde by se dal pronajmout koník (popřípadě pár) na svatbu v okolí Prahy. :) Už jsem se dívala na stránky barokní společnosti, vypadá to u nich pěkně, ale od Prahy je to docela kousek. :) Nejradši bych si vzala svojí kobylu, ale ta je celoročně ustájená v přírodě, tak není zvyklá na velké množství lidí a hluk ( takže pokud to všichni chtějí přežít ve zdraví, nevidím to jako nejlepší volbu :)), tak se obracím na vaši pomoc. :) Předem děkuju za náměty!
Odpovědět
Já jsem taky původně chtěla jet k oltáři na koni, ale nechtěla jsem ani jednoho stresovat a aby je někdo chystal kvůli pár minutám a pak s nimi stál venku, to mi přijde hloupé. Navíc je snoubenec nejezdec a abych jela jen já, to se mi také nelíbilo. Takže si sednu koně jen na focení, kde budeme sami (ruch na svatbě je úplně jiný než na závodech a nerada bych se ve svatebních šatech válela někde pod koněm :D). Když už mám ty své mazlíčky, na mé svatbě nesmí chybět a tohle mi přijde jako rozumný kompromis. A hlavně: proč platit někomu cizímu? ;)
Odpovědět
Taky plánuju další focení "mimo akci" se svým koníkem. :) Nevím, jestli to nakonec vyjde, ale pořád se mi ten nápad přijet k oltáři na koních líbí, a právě proto, že nechci stresovat především koně, ráda bych nějakého, který je na takové akce zvyklý. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?