Projev oddávajícího

Dobrý den, nemáte prosím tipy na projev, popř. nechcete mi poslat ten váš? Máme možnost napsat oddávajícímu projev a já nemůžu najít tu správnou inspiraci nechci ho celý převzít, ale ráda bych si ho poskládal podle sebe, jen mi nejde začít, tak hledám inspiraci.. Díky moc, Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám sice k dispozici žádný projev, ale loni když jsem fotila svatby, tak mi ze všech svateb utkvěl doteď v hlavě jeden projev oddávajícího z naší vesničky, který používal symboliku. Přirovnával manželství k jízdě závodním autem - k vztahu řidiče a navigátora. Muž je jako řidič a žena ten navigátor. Kdyby nebyl jeden z nich, tak je ten druhý vždy zdracený. Navigátor by bez řidiče nikam nedojel a řidič by bez navigátora zemřel, protože v té velké rychlosti se nedá odhadnout, jak velká je zatáčka a tak :-). Tohle se mi moc líbilo a dotklo se mě to (i navzdory tomu, že nedokážu vnímat projev oddávajícího, když se soustředím na focení). Vůbec fakt, že si to pamatuju i po 8 měsících ukazuje, že to bylo kvalitní slovo :-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Kdyby měl někdo zájem (jelikož teď nemůžu najít tu poslední diskuzi, kde se to probíralo) tak mám k dispozici můj psaný projev pro oddávajícího a můžu přeposlat pro inspiraci :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?