Přípravy svatby - co považujete za nejdůležitější a bavilo vás to?

Profilova fotka
Ahoj, Chtěla bych se zeptat, co považujete za nejdůležitější při přípravách svatby a jestli vás samotné zařizování bavilo? Víte o něčem, co přípravu svatby usnadní? Často se tu řeší, kolik se toho má nakoupit k jídlu, pití a jakou zvolit zábavu. Bylo to i pro vás to hlavní? Budu ráda za jakékoliv zkušenosti, postřehy a rady od těch, kteří už mají svatbu za sebou i od těch, kteří teprve plánují. Děkuji a krásný den všem.
Odpovědět
Podle mne si hoste ze svatby pamatuji 3 hlavni veci - jak vypadala nevesta, jestli mali co jist a pit a zda se zabavili. Proto jsem pri zarizovani venovala nejvetsi pozornost vyberu satu, kvalite pohosteni a hudbe. Ze svatby zbydou krome vzpominek pouze prstynky a fotky, na fotografovi bych proto taky nesetrila. Jinak doporucuji neutopit se v detailech, udelat si plan a drzet se ho. Zarizovani me jinak moc bavilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak... já považuji za důležité místo, datum, šaty, prstýnky, dobrou hudbu a fotografa. Naopak moc neřeším (některé věci tedy vůbec) detaily ve zdobení, nějaké stromy lásky, kapesníčky na slzičky, hry pro svatebčany atd., prostě podle mě věci, které jsou úplně zbytečné. :D Ale to je na uvážení každého soudruha. :) Jídlo + pití řeším tak normálně, nijak zvlášť se ohledně toho nepozastavuju, zábavu... no, ani jedna nejsme zastáncem nějaké koordinované pseudozábavy, víme, že naši přátelé též ne, takže je pro nás nejvýhodnější nechat všem volnost bavit se dle svého gusta. :) A k zařizování. To mě tedy extrémně nebaví, nejspíš proto i posunu svatbu na další rok, protože je to pro mě fakt strašná otrava. :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?