Překvapení pro ženicha - ROCKY

Ahoj holky, už dlouho už si lámu hlavu ...Ráda bych vtipně překvapila na svatbě budoucího manžela. Něco ve smyslu "ROCKY" - snoubenec ho zbožňuje, a tak by z nějakého vystoupení na úvodní písničku měl určitě radost. Má rád fitko, Dwayne Johnsona atd... S družičkama žádnej tanec nenacvičím, bydlíme od všech hrozně daleko. Zažila jste někdo nějaké podobné překvápko?
Odpovědět
Nikdo nic holky? :- /
Odpovědět
Profilova fotka
Znama to udelala tak, ze na prichod zenicha k oltare dala tajne pisnicku z rockyho. Jinak nevim co myslis, budes muset zrejme vymyslet sama - kreativite se meze nekladou. Muze to byt tanec s druzickama kdy budete mit s bokerky na rukach a neco vtipneho secvicite
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Souhlasim s tim dat to jako pisnicku na prichod, malo namahy a potesi :-) Ted je in chodit na znelku ze Star Wars (zenich), tak toto by byla dobra zmena. Jinak jsem videla videa, i tady, ale odkaz uz asi nedohledam, kde si pripravil pro nevestu zenich tanecek s jejima kamoskama. Byla to sranda. Tak pokud ho chces opravdu prekvapit a tvoje druzicky jsou daleko, co jeho kamosi/svedek/druzbove? A pak jsem jeste videla, jak se ted dela ten prvni tanec, ze zacne hrat plouzak a potom to prejde na ruzne jine pisnicky a novomalzele na to trsaji (napr https://www.youtube.com/watch?v=9abO1...), tak ve stejnem duchu, jen bez plouzaku a zenich tancil s matkou (nevim zda svou nebo nevestinou). Ale byla velmi svizna a melo to uspech, tak pokud mate nekdo vtipne rodice, tak to je taky varianta :-D
Odpovědět
Já jsem udělala něco podobného - nešlo tedy o písničku na příchod, ale naopak na náš odchod :-) Dlooouho jsme nemohli vybrat, na co budeme odcházet z kostela a manžel neustále chodil s jedním praštěnějším nápadem za druhým. No, některé ale myslel vážně, takže jsem tu nejvíckrát zmiňovanou a prosazovanou skladbu domluvila s kamarádem varhaníkem, manžel o tom nevěděl (domluvili jsme se nakonec společně na jiné). Na svatbě byl nadšený :-) Tak třeba něco takového - nechat mu zahrát písničku na příchod, jak navrhují holky nade mnou? ;-) Pro mě manžel jako překvapení se svým svědkem a kamarády nacvičil taneční vystoupení, byla to bomba, škoda, že to nemůžete secvičit ;-) Nebo můžeš dát dohromady nějaké video - klidně s kamarády - a to mu pak na svatbě pustit ;-)
Odpovědět
Dekuj moc za vsechny napady ! .. Potesily jste me :) .. No nam na svatbe bude hrat smyccove kvarteto, a uz sem se dokonce ptala, jestli by dokazali zahrat rockyho, jenze bez saxofonu, kterej dela "vyrazny" hudebni podtext to nezahrajou :( ... Ale mozna to video by nebylo marny, anebo tanec s klukama a boxerkama - budu o tom premyslet :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pak nam sem napis, cos vymyslela a jak to dopadlo ;-) Drzim palce!
Odpovědět
Dekuju :) .. ju, napisu ... Jeste me napadlo, nejakej imiator, ze by prisel udelat nejakou scenku ..? Bohuzel sem zadnyho taky nesehnala.. Ani nevim o co by v takovy scence mohlo jit :D ach joo... :)
Odpovědět
My se část focení fotili s boxerkama. Ne proto, že by žral Rockyho, ale protože boxuje.
Odpovědět
Tak to ste mohli mit taky pekny originalni fotky :).. snoubenec neboxuje, jen chodi do fitka, a Rockyho ma rad- motivace, sila..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohl bych Vám být nápomocen jako DJ, který by Vám originální hudbu z filmu Rocky zahrál a přidal k tomu i nějaký program, legraci atd. Mám kamarády v několika boxerských oddílech a myslím, že by se s nimi dalo dohodnout na nějaké scénce a překvapení pro ženicha - nějaký plán už i v hlavě mám, avšak nevím jestli je Vaše poptávka stále aktuální a neznám ani datum a místo Vaší svatby. Děkuju Vám za odpověď a doufám v naši budoucí spolupráci.
Odpovědět
djhenry: Dobry den, mockrat dekuji za nabidku, DJe mame jiz domluveneho. Jen jsem koukala, Vy jste z Ostravy, a my od Mlade Boleslavi, takze pokud kamarady z boxerskych oddilu nemate pobliz, asi by bylo zbytecne tahnout je kvuli jedne scene pres pulku republiky :) .. I tak budu vdecna za dalsi napady a postrehy. Dekuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?