Předsvatební oznámení, měla jste některá?

Profilova fotka
Holky měla jste některá předsvatební oznámení? Jak vypadalo? Díky:)
Odpovědět
Co to je??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Předsvatební? :-o Já znám jen svatební oznámení. :-) Jinak se ještě rozhoduju mezi dvěma...... ;-)
Odpovědět
Myslíš save the date?
Odpovědět
Profilova fotka
@2veronika Ano :)
Odpovědět
@2veronika to neni rovnou oznameni?? jakoze svatebni?
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka -Oznámení, které se rozdává dřív než normální svatební oznámení :) My to chceme říct na Vánoce, každému to přibalit k dárku. Ale zatím nechceme dávat svatební oznámení, co se normálně dává pár měsíců před. On to každý nedělá. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono se tu to Save the date už řešilo, jen to nemůžu najít :O :D
Odpovědět
@rainbow_x Aha aha, uz jsem si to vyguglila. No, to je zajimave. Ja myslim, ze uz nas to probehne formou slovniho oznameni s datem svatby, prip. vymyslim nejaky vtipny email a rozeslu ho.
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka My to takhle chceme dát hlavně rodině a přes email mi to přijde takový neosobní..Ale pro kamarády je to přes email ideální :)
Odpovědět
@rainbow_x urcite, myslela jsem to pro kamarady, kteri treba bydli daleko.... :-) rodinu objedeme. :-)
Odpovědět
my jsme nakonec rozdali rovnou oznameni. ono stejne pokud mas uz rezervovane datum abys ho mohla tim save the date nekomu rict tak mas danou i radnici kde se budes brat (nebo dokonce misto) a tudiz stejne uz potrebujes mit rezervovanou restauraci (mysleno zajistene stravovani) protoze ani jedno z tech tri nemuze chybet aby sis mohla byt jista ze opravdu ten datum plati... bo mit jen radnici a pak zjistit ze vlastne nemas kde to poradne oslavit nebo podobne to proste nejde... a tim jsme teda meli vlastne stejne vsechno co je k tomu oznameni potreba - datum a misto... tak ho dame rovnou :-)
Odpovědět
@rainbow_x my ho mít nebudeme. Informuje o tom dopředu jen rodinu a přátele, které na svatbě budeme chtít. Ostatní se to doví klasicky dva měsíce předem kdy dostanou oznámení. Ale viděla jsem tady u hodně holek save the date. Zkus se podívat na googlu https://www.google.cz/search?hl=cs&si... je tam spousta pěkné inspirace.
Odpovědět
Článek se načítá
Jak dlouho před svatbou budete rozdávat svatební oznámení?
Odpovědět
Profilova fotka
cca měsíc
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x dela se to hlavne v zahranici.. Kazdopadne, kdybys hledala inspiraci, mrkni ke mne do fblogu.. Da se pouzit jak na std tak i jako klasicke oznamko.. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, předsvatební oznámení jsme měli, rozdavali jsme ho asi 4měsíce před svatbou... Svatbu máme v červnu, tak jsme si chtěli u svatebčaný zarezervovat termín, aby nejeli nikam na dovču :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?