Pozdní oběd, prosím o radu

Profilova fotka
Ahojky, mám problém. Obřad budeme mít ve 14:00 nez vse proběhne, foceni, přejezd. Na místo hostiny se dostaneme cca 16:00. Kde bude připraveny stan a restaurace s velkým raz ten pro všechny. Ma cenu ještě v takové situaci v 16:0o pořádat klasicky oběd pro nejbližší rodinu? Diky
Odpovědět
Ahojky, my mame obrad v 15:00 a v 16:30 mame obed pro nejblizsi rodinu a zbytek hostu pujdou na raut. My jsme se dohodli ze klasicky obed chceme, aby jsme byli pohromade. Ale myslim, ze zcela zalezi na vas, jak se vam bude chtit :-)
Odpovědět
@andreakriskova Určitě ano. A mezi 7-8 dáte raut.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,my měli obřad také ve 14h, skončil po 15h, pak focení a tak,poslali jsme lidi napřed,aby na nás nečekali,dělali jsme jinak klasický oběd i raut,původně jsem klasický oběd nechtěla,ale tak trochu jsem se nechala ukecat,že to k tomu patří,dxostali jsme se do hotelu někdy kolem 19h a raut byl pak někdy od 21h,bylo vedro,tak nám toho docela dost zbylo,ale něco za něco a počasí si nevybereš,ničeho nelituju a neudělala bych nic jinak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme stejný čas.. pak jedeme všichni společně rovnou na raut a bavit se :-) Nelíbila se nám představa brát na oběd jen někoho a ostatní poslat pryč :-| Chceme se všem našim hostům věnovat po celou dobu..
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite bych se toho nevzdavala, treba jen omezte pocet chodu, ale zasednout spolecne ke stolu je proste slavnostnejsi nez mit rovnou raut..
Odpovědět
Profilova fotka
Sesednutí ke stolu řešíme společným předkrmem a přípitkem.. takže myslím, že se to dá krásně zkombinovat ;-)
Odpovědět
My máme obřad také ve 14:00. Po obřadu bude focení skupinek (cca 20 min) a pak přesun do restaurace, včetně zametání talířku apod. Takže zasedneme asi ve tři a budeme mít tříchodový oběd, na který zveme samozřejmě všechny hosty. Raut pak bude kolem osmé večer a my se v té době půjdeme fotit s fotografem.
Odpovědět
@kacenkakaca ten raut je pozdě, dala bych ho tak v půl sedmé
Odpovědět
@majanax Nemyslím si, že by byl pozdě, myslím, že mám o programu lepší představu. Ale děkuji za radu.
Odpovědět
@kacenkakaca každého věc, ale lidi budou za pět hodin hladoví, podlé jedné známé kuchařky mají dostat za tři hodiny další jídlo,jako kojenci. Z nedávné zkušenosti vím , že pokud jsme ve 13.30 doobědvali a raut byl v skoro v šest tak se naň všichni doslova vrhli, sama svatební matka řekla, že to měli dát o hodinu dřív, že je hladná
Odpovědět
@majanax Nezlob se na mě, ale teď mi dáváš přesně takové ty "chytré" rady, jako si tu holky kolikrát stěžují. Když to nemám v rodině, tak si mě to muselo najít alespoň tady :-D Ale vážně, máš minimální představu o tom, jak to bude probíhat, co všechno a kdy budeme jíst, ale jsi přesvědčená o tom, že hosté budou hladoví. Ubezpečuji tě, že bych hosty nenechala hladovět a to i přes to, že raut bude v tu dobu, kdy píšu, že bude.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?