Použijete na svatbě knihu hostů? Kde ji sehnat?

Profilova fotka
Ahoj holky, pouzila jste nebo puzijete nekterea knihu hostu? Knihu kam vam kazdy host neco napise a vy si to pak v duchodu budete vesele cist :-)? Kde jste sehnali neco vhodneho? Prodava se to primo pod nazvem kniha hostu nebo si ji musime nejak vyrobit? Nemate foto vasi knihy? Predem diky moc za kazdy prispevek.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Oli...planuju to udelat:) ale bude to samovyroba, chci si koupit pamatnik s tvrdymi papiry, desky nejak pekne ozdobit, asi to potahnu nejakou latkou a prilepim k tomu latkovou masli...a na prvni stranku nalepim ve stylu mych jmenovek, svatebnich novin apod napis kniha hostu, pod to, k cemu to je a co od tech hostu cekam:)
Odpovědět
Profilova fotka
A v jakem formatu to planujes vyrobit?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Oli.Já tomu neříkám kniha hostů, ale svatební album..koupila jsem ho asi za 250kč a dají se do něj lepit fota i psát.Chci to udělat nějak takto:na první stránce Naše svatba, pod tím datum, na druhé straně nevěsta a mé fotky z dětství, na další to samé, ale ženich, na další jak jsme se seznámili a naše společné fotky s komentářem pak vynecháno pár stran na fotky ze svatby, které tam pak doplním a na konci napíšu něco ve smyslu:Prostor pro naše blízké, co se vám na naší svatbě líbilo, co ne, co nám přejete či nepřejete...pa
Odpovědět
Profilova fotka
shanim pamatnik jako ctverec...neco jako A5 ale ctverec, ale nikde nic nemaj:(
Odpovědět
Uz to casto prodavaji svatebni salony v Praze. Ale porad pod nazvem Guest Book. My ji mit budeme. Budeme tam mit i nas staricky Polaroid, takze kazdy host si vyfoti momentku, nalepi a pod tim neco napise :o) Moderni jsou ted i videovzkazy. Muzete poprosit kameramana, at si vzdy hosta nebo skupinku vezme nekde stranou a natoci pro Vas kratky vzkat. To pak prida k tomu videu :o)
Odpovědět
To já chci taky sehnat něco jako svatební knihu nebo album - chtěla bych aby se tam dalo psát a i nalepit fotky - nevíte nějakou internetovou adresu, kde by se dala levně koupit, nebo obchod v Brno, Zlín, Přerov a Kroměříž?
Odpovědět
Taky by mě zajímalo, kde se dá koupit na netu... Mým snem je mít svatební album i svatební knihu v jednom provedení, ale nikdy jsem to neviděla :(
Odpovědět
Ahoj, knihy hostů prodávají přímo na www.eskuvore.hu, pošlou ji v češtině nebo slovenštině, hezké alba a knihy mají na www. svadobneoznamenia.sk, nová stránka by měla být od velikonoc www.graziosa.sk, od firmy graziosa jsem si koupila na veletrhu v Brně peřinku na prstýnky a byla levná a pěkná. Tato firma měla i alba, knihy hostů, svatební sklenice na šampaňské, košíčky pro družičky a další.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahoj holky, sháním svatební knihu hostů.... tak obnovuju tuhle diskuzi. Poradíte?
Odpovědět
len - na svatby.cz jsou nějaké...
Odpovědět
Díky, kouknu tam. ;-)
Odpovědět
jsou v sekci svatební dary nebo tak nějak:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jojo, už jsem tam kouklala. líbí se mi ta červená, ale dát 1200 Kč se mi nechce! Ještě, kdyby byla za 500... :-D
Odpovědět
len přesně ta se mi taky moc líbí, ale je to moc peněz...škoda :-(
Odpovědět
Je krásná... I ten albumík k tomu. Byla by to skvělá "dvojka". ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu dělat svatební knihu tak trochu sama, na první stranu nechám natisknout motiv oznámka, nějaký úvod na stránky pak nechám natisknout motivy rámečků(scrapbook) a do těch budu pak lepit fotky, těch co tam napíšou vzkazy, můžu si dát stránek kolik chci a pak to dám svázat, u nás vážou diplomové práce kolem 150 kč a mají přes 60barev desek, ty nechám bíle nebo lehce narůžověle, ještě uvidím co mi nabídnou a stříbrným písmem datum svatby a naše jména.
Odpovědět
Baju, to je super nápad! Jak Ti to budou hosté psát? Na papíry?
Odpovědět
Profilova fotka
to už beda ta kniha svázaná, takže do knížky, ty rámečky tam nehám ntisknout předem a pak už budu jen dolepovat fotky.
Odpovědět
My jsme zapomeli knížečku pro hosty doma, tak jsme poprosili všechny hosty, aby nám něco napsali na ubrousky. Kupodivu všichni poslechli :-) Všechny dílka si dáme do velkého alba, kde budou i účtenky z příprav a tak. Takže budeme mít schované i naše svatební ubrousky.
Odpovědět
Ahojky, nejdříve jsem myslela, že svatbu jen tak odbydu a že všechno zařizování nechám na mamce, ale jak si tak čtu všechny vaše příspěvky a nápady tak mi to nedá a na nějakou tu přípravu se vrhnu... svatební kniha, minivínečka... Svatební knihu zřejmě udělám tak, že si sama vytvořím jakousi knihu a pošlu sestru nebo kamarádku, aby postupně všechny oběhla a poprosila o zapsání a při té příležitosti je vyfotí. Já pak k jednotlivým zápisům přidám i fotečku :-)
Odpovědět
Původně jsem taky chtěla knihu, ale napadlo mě, že si zavěsím tři korkové nástěnky. Na jedné budou moje fotky, na druhé fotky ženicha a na třetí nastříhám lístky v barvě svatební tabule ( už jsem si koupila zubaté nůžky :-) ) a na ty mi svatebčané vzkazy napíší. Věřím tomu, že se chytnou a nebudou se ostýchat...
Odpovědět
Profilova fotka
Cauky, ja si koupila knihu na svatby.cz (bilou s cervenyma ruzickama). A stalo to za to. K tomu zlatou (teda vlastne medenou) gelovou tuzku a hodili jsme to na hostine do placu. Byl to bezva napad, stravili jsme ctenim krasny vecer, hoste se v tom fakt vyzivali! Lepili do toho i jmenovky na stul, listky z kyticek, utrzek svatebniho toaletaku, ruzne ozdoby co byly na stole... a prani a kresbicky jsou taky dooost dobra! Fakt je to moc krasna pamatka na ten prima den, doporucuju!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Holčinky, sháním PŘESNĚ tuto knihu hostů: http://www.beremese.cz/album/view.php... na adrese, kde jsem si ji chtěla objednat už ji nemají a paní, která jim ji dodávala zavřela krám... :-( Nevíte, kde bych ji mohla sehnat ????? Moc díky!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, v albu mam knihy hostu,.. mohu jakoukoliv sehnat ;-) http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, pokládky od hhranolky mohu jen doporučit ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
lesis • Dnes v 11:33 Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat, poradit...jak přesně funguje kniha hostů, jaký je její účel a kam se umisťuje na svatbě??? děkuji. saruna • Dnes v 11:37 já teda taky přesně nevím, spíš si to uděláme po svém...bude na určitém místě a také poprosím svatební koordinátorku, aby s ní chodila mezi lidmi ... píšou se do ní přání a vzkyzy novomanželům od svatebčanů....
Odpovědět
eimee • Dnes v 11:37 já bych se spíš zeptala kde se shání pořád se mi to nedaří:(
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem koupila v Tescu....je z ručního papíru, desky s plátky růží a stuhou...je krásná a stála 190 kč.
Odpovědět
i kdyz se tema uzavrelo :-), staci mi to takhle, moc dekuji za rady, udelam si taky sama, dle napsanych navodu, moc diky :-) L.
Odpovědět
princeznicka2411 • Dnes v 01:47 Ahoj nevěstinky,mám dotaz: použijete nebo použila jste některá na své svatbě knihu hostů?Pokud jo,kdy se taková kniha hostům předkládá a jakou velikost knihy je nejlépe zvolit?Mockrát děkuju
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?