Posunutí "dnů"

Ahoj holky, asi už jste to řešily x-krát, ale jak udělat, když člověk nebere hormon. antik., aby neměl "své dny" v den svatby? Případně, jsou tyto rady a cesty (řešeno léky) spolehlivé? A jak dlouho před svatbou začít brát, nebo jak to říci... Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v tomto doporučuji určitě si zajít na Gyndu tam ti poradí a vše vysvětlí a taky ti napíšou to co ti bude nejlépe sedět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gynekolog může předepsat prášky-jsou asi 3 a tím se to posune, bere se to někdy týden predtím, než to máš dostat
Odpovědět
@markiis A zkoušela jsi to? Opravdu to posune a člověku není zle nebo to naopak nedostane dříve? Akorát to pak asi rozhodí další měsíce, no..no co už..díky moc!
Odpovědět
@stakary Děkuji za informace, asi se zkusím objednat..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tyhle prášky jsem měla několikrát a berou se cca myslím 3 dny předtím než to máš dostat a po celou dobu, než to máš dostat. Jakmile prášky přestaneš brát cyklus přijde cca do 3 dnů. Spohlivé to je, akorát pokud trpíš premenstruačním syndromem (nafouknutí, zavodnění atd.), tak ten přijde tak jak má bez ohledu na posunutí cyklu.
Odpovědět
@sadamka90 Děkuji MOC!!!
Odpovědět
Blbé je, že bych hormony neměla brát, byly mi zakázány, tak proto jsem na vážkách, no :-( ale jiná cesta asi není. Odhadnout to nemohu, jednou mám týden zpoždění, jindy na čas..holt když nemáte vejcovod.... :-(
Odpovědět
@lomilomi Opravdu si raději zajdi do svého gynekologa a poraď se. To bude nejlepší řešení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi Když jsem letěla do Mexika, tak mi to taky mělo vycházet, že bych to tam měla mít...Zašla jsem na Gynekologii a dali mi nějaké pilulky. Už si nepamatuju, kolik to stálo, jedlo se to jako antikoncepce, musela jsi to brát každý den, kdy bys to správně měla mít a chvíli před tím. Opravdu to fungovalo, ani jsem "nešpinila", nicméně potom mi trvalo asi půl roku, než se mi to hodilo všechno do normálu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
gyn.ti napíše prášky na posunutí, funguje to...taky mi to vycházelo na svatbu...ale je to velka davka hormonu no
Odpovědět
já osobně taky čekám menstruaci v době svatby, ale řešit to nebudu. Brala jsem HA 8 let a už nechci nikdy vidět žádné hormony!! Cyklus jsem měla rozhozený 2 roky.. Navíc nechci riskovat, že mi po nějakých prášcích vyraší akné po celém obličeji. To raděj přežiju svatbu s MS. ;-)
Odpovědět
Je to možná jenom babská pověra, ale u mně to vyšlo, tak se podělím. Menstruace mi taky vycházela na den svatby - dočetla jsem se ale, že pitím citronové šťávy se dá o dva -tři dny posunout její začátek (což mi stačilo). Doporučuje se alespoň 5 dní před očekávaným termínem vypít každý den šťávu alespoň z 1 citronu. Zkusila jsem to a nevím, zda to byly ty citrony nebo nervy, ale menstruace dorazila až po svatbě.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?