Poraďte dodavatele svatebních jmenovek

Sháním jmenovky na svatební tabuli. Máte někdo nějaké zkušenosti s konkrétními dodavateli z netu ? velmi ráda uvítám link na jednotlivé "tvůrce" děkuji .
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Taky uz celý týden vybíram a nemužu na nic přijít ale moc se mi líbí napad s jablíčkama budeme mit výzdobu do zelena tak asi vyhrajou
Odpovědět
já jsem v albách z příprav viděla v pondělí jedny moc pěkné jmenovky, byl na ně i odkaz.. neuložila jsem si je do obíbených, teĎ je nemohu najít . mimojiné, máte pěkný web :-) Lenka
Odpovědět
Nejlepší je vlastní výroba, neni na tom nic těžkýho a rozhodně to nevypadá hůř :-p ;-) ;-)
Odpovědět
to máš pravdu.. hledám inspiraci :-)
Odpovědět
ahoj holky taky jsme vymysleli a nakonec vyhrala vlastni vyroba, krbicky se jmeny budou na talirich pripravene pred hostinou a je to zaroven jako vysluzka, proflakly ale hezky. taky mame svatbu do zelena (krabicky viz moje album)
Odpovědět
Profilova fotka
i ja si jmenovky vyrobila sama. ;-) Jakou mas predstavu, stefanni?
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si taky vymyslela, jak jmenovky budou vypadat a jak je na sv.stůl umístím...náhled v mém albu...jinak se mi líbí cokoli jiného než ted tak oblíbené, ale bohužel jsou všude...a to ohnuté kartičky se jménem a mašličkou... hezký nápad je napsat jména na oblázky nebo upéct perníčky se jmény(můžou si je pak hosté odnést domů) nebo připevnit jmenovku na šťopku od jablíčka nebo hrušky...nebo vyrobit jednoduché papírové lodičky (v barvě svatby) a do prostředka lodičky zapíchnout stožár se jménem....na špejli přilepit kousek papíru se jménem a je to....no a nápadu je víc, ne? :-) ;-)
Odpovědět
My si nechali ušít ze saténu pytlíky, do nich se nakoupila nějaká čokoládová tyčinka a penízky, k tomu se přidělala jmenovka a bylo to ;-) http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Já budu mít motýlky jako stojánky....jelikož při prvním polibku po anu všichni naši hosté vypustímotýliv barvách naší svatby....romantické ne?A ty stojá nky jsou super
Odpovědět
To grigus: Motýlci - to je nádherné.. ač nevím jak by se na to tvářili v prostorách hradu :-) , JINAK MOC MOC VŠEM DĚKUJI ZA INSPIRACI !Asi už mám také námět na vlastní přípravu, pak uveřejním v albu (když se povedou :-) ) Děkuju !!! L.
Odpovědět
adulka06 • Včera o 20:55 ahoj holky furt nemužu přijít na to jaké jmenovky a hlavně jak je vyrobit,ten vlnkatý papír se dá koupit v papirnictví? apsolutně mi to přestává myslet byla jsem rozhodnutá pro jablíčka ,ale mám strach ,že by to bylo přeplácené už máme minivinečka do každé rodiny jedno a každému miničtvereček čokoládový s iniciály,tak aby toho nebylo moc,poradte děkujuuuuu ;-) stokvet • Včera o 21:09 Vlnkatý papír koupíš v papírnictví. Říkají tomu 3D karton. xzuzikx • Včera o 21:35 ahoj ...ja som si robila menovky sama....2 roznofarebne paiere, vlnkove noznicky, vyrezavatko, lepidlo, pevne nervy a 2hodinky casu :) sarkajarosova • Včera o 22:45 ahojky,taky jsem si vyráběla jmenovky sama a použila na to barevnou a bílou čtvrtku a trošku dozdobila.Myslím,že se povedli. plami • Včera o 22:52 já jsem je udělala taky jednoduše, podle vzoru pozvánek na hostinu jsem si ten samý vzor dala i na jmenovky, dopsala jména ve Wordu v PC, vytiskla a ostříhala dokola zubatýma nůžkama...připevnila kolíčkem na skleničky:-) radlinka • Včera o 23:06 Andulka - netrap sa...sprav nieco jednoduche....v jednoduchosti je krasa. radlinka • Včera o 23:06 plami - no ty si sikulka ;-) helabela • Včera o 23:43 ahoj andulka, ak by si chcela nieco jednoduche a mile, skus toto ;-) http://www.marthastewart.com/portal/s... u nas to malo velky uspech, realne foto hotovych srdiecok najdes v nasom albume shaarka • Dnes o 08:09 http://shaarka-shaarky.rajce.idnes.cz... puspiik • Dnes o 08:13 Dovolím si přidat i svůj výtvor: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Já taky dlouho uvažovala jaké jmenovky a pořád se mi do nich nechtělo, ale pak jsem vzala odvahu a udělala je. Dokonce se mi i povedly :-) a hodně mně to bavilo a nebylo to nic složitého. Dělal jsem je z vlnité lepenky, a trdého papíru a k nim dávala mašličku, kterých mám doma kupu :-N . Jinak hotové jmenovky mají na všech stránkách svatebních dekorací, ale přišlo mi zbytečné platit za to, když si to můžu udělat doma. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No my zatím máme takový nápad na jmenovky: v mém albumku je obrázek zvonečků na jmenovky, tak tam dáme každému jmenovku a na zvoneček si necháme vyrobit nálepku s našimi jmény a datumem svatba - každý si to pak může vzít domů 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky potřebovala bych radu co píšete na ty jmenovky Jen svědek???? nebo svědek a jméno??? tebo teta Jarka nebo třeba paní blalalalalalala ???????????
Odpovědět
zofinka: Měli jsme ženich, nevěsta, maminka nevěsty, tatínek ženicha...atd. U ostatních jsme měli normálně jména, většinou jen křestní...i u svědků...prostě jen jména...tetičky jsem měla: tetička Věra atd....
Odpovědět
Profilova fotka
zofinko, jukni ke mě do svatbního alba ;-)
Odpovědět
ja sem byla na svatbe a tam meli u normalnich hostu klasicky jmeno a prijmeni a myslim ze je to nej varianta a clovek se hnedka snadno zorientuje :)
Odpovědět
Profilova fotka
a měl někdo napsáno u svědků jak svědek a jméno ????
Odpovědět
Profilova fotka
Miluše moc vám to slušelo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zofinko, díky. Zof, jestli tam chceš mít napsáno třeba svědek Jirka, tak proč ne, záleží čistě jen na tobě co si tam napíšeš, na to myslím, zas až tak nějaký kodex není ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
napsala bych "svědkyně"
Odpovědět
Profilova fotka
díky jdu na to :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
ahojky, nevíte jaké by měly jmenovky mít rozměry, aby se daly dobře přečíst a nebyly příliš veliké? Potřebuji nějaký typ?
Odpovědět
Profilova fotka
mám zhruba 4x8 cm.
Odpovědět
Profilova fotka
veruskha - tak si to zkus vytisknout to písmo. Jinak já měla tak 5 x 7 cm (nevím už přesně). Ale písmo nebylo přes celé. Písmo mělo tak 1 cm (je to podle fontu, chce to vyzkoušet).
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak k tomu co psát u svědků - psala jsem svědek ženicha a svědkyně nevěsty. Pak kromě rodičů tam měli všichni jméno buď samostatně nebo strejda Standa apod.
Odpovědět
Prosím pomoc! Před čase jsem si v některém albu příprav našla jmenovku (bílý papír, růžové písmo a na hřbetu jmenovky byla připevněna papírová růžička) stáhla jsem si foto do PC ale odešel mi hardisk a vše je fuč. Prosím jestli jste ji někdo viděli pošlete mi odkaz. DĚKUJI!! :-(
Odpovědět
Tak jsem si to nějak navrhla, zaujaly mě jmenovky které jsem tu našla u jedné nevěsty v galerii (buhužel už nevím u které) sice se s tím budu dělat, ale bude to stát za to. Můžete se mrknout v albu příprav
Odpovědět
Profilova fotka
veruskha - tak to nakonec budete mít podobné jako my ;-) :-D :-D :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?