Poradí někdo, jak si vytvořit svatební noviny doma?

Prosím o nápady a tipy na svatební noviny, také program, ve kterém by si poradil i amatér :) předem děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@petraudr Já dělám noviny ve wordu, ale budu je mít je o pár stranách, hodně jednoduché :)
Odpovědět
já chci mít právě taky jen pár stránek, spíš jen takovou malou památku, za kterou se mi nechce vyhazovat dva tisíce a více ;-) ale slyšela jsem, že je na to program Publisher, jen s ním zatím neumím :(
Odpovědět
Profilova fotka
@petraudr Já si je budu dělat taky sama doma, zatím ve wordu, když to s ním trochu umíš, je to OK :-) a taky je budu mít spíše jednodušší než nějaké složité... + občas teda používám malování :-D takže žádné extra programy :-)
Odpovědět
Supr díky, já na to šla asi moc složitě a word mi bude taky bohatě stačit a umím s ním dobře, děkuji ;-)
Odpovědět
Ahoj, když na uložto zadáš svatební noviny, tak jsou tam už i předlohy, do kterých si napíšeš jen svůj text ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraudr Já jsem si také noviny stáhla, trochu změnila, přidala jiné fotky a doplnila svůj text a jsou jako "nové" :D Já bohužel na tohle tvoření moc nejsem, ale zatím se mi to celkem daří, ještě, že jsem začala tak brzy :D
Odpovědět
díííky už to jdu postahovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraudr Kdybyste si nakonec přece jen nevěděla rady, tak my Vám můžeme vyrobit svatební noviny za 450 Kč (dle předpřipravené šablony, 20 stran), nebo noviny na míru dle Vašeho přání za 900 Kč :) Více informací máme zde: http://www.svatebni-koordinace.cz/sho... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraudr Kdybyste si nakonec přece jen nevěděla rady, tak my Vám můžeme vyrobit svatební noviny za 450 Kč (dle předpřipravené šablony, 20 stran), nebo noviny na míru dle Vašeho přání za 900 Kč :) Více informací máme najdete na našich stránkách v sekci "shop" :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatebni noviny jsem si vyrobila doma. Ve wordu. Vlozila jsem tam svatebni tradice, druhy vyroci svateb, harmonogram dne, neco o zenichovi a neveste, rozdily mysleni zen a muzu a podekovani. Nejake fotky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já je dělala také ve wordu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?