Plánujete taky svatbu na 2 dny?

Profilova fotka
ahoj, plánujete(nebo jste již někdo měl) svatbu ve 2 dnech? tzn. v pátek odpodledne obřad, poté večeře pro rodinu a v sobotu party pro kamarády? Myslíte, že je to dobrý nápad? díky za tipy!
Odpovědět
1
2
Ahoj, tak tak to máme my. Svatbu máme v pátek v poledne, pak oběd a posezení s rodinou - celkem do 20 lidí. A v sobotu odpoledne nás bude asi 40 na pečení prasete. Na to nechávám péct ještě jeden dort a jinak už vše v civilu, v klidu a pohodě. nechceme z toho ten první den dělat cirkus humberto tak jsme vybrali tuhle variantu.
Odpovědět
Profilova fotka
sobota odpoledne obrad a nedele vecer soukroma party s kamarady ;-) Vetsine lidi se to nepozdava,ale me to prijde v poradku! Jen smele do toho :)
Odpovědět
Profilova fotka
martiska:tak to plánujeme úplně stejně, asi i ten počet lidí:-) a kdy a kde budete mít svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
a ten rodinný oběd plánujete na jak dlouho, až do večera i s přespáním?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to právě zatím přijde úžasný, nebude to tak hektické a ještě si i užijeme svatební noc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
malinna my bez prespani.. od jedny obrad, pak obed, foceni nejaky to tanyny a v sest domu at si sebe taky trochu uzijem :-D
Odpovědět
malinna : máme svatbu 1.10.2010 v Brně o v plánu je opravdu posezení a oběd, lehkou večeří se to ukončí. Zůstáváme na hotelu jen my, ostatní se rozjedou a my a protože milujeme podzim tak někde koukneme po okolí, nafotíme podzimní fotky...
Odpovědět
Profilova fotka
Obě to máte pěkně vymyšlené!tak pak dejte vědět, jestli to i tak suprově vyšlo!
Odpovědět
Malinnko a kdy a kde máš svatbu Ty ?Nám už se to nějak blíží... A vůbec, moc neřeš co na to ostatní, udělejte to tak, aby to vyhovovalo vám dvěma a kdo ti do toho bude chtít vrtat tak bude stejně, ať vymyslíš cokoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
to já určitě neřeším, co ostatní, právě chceme, aby se to hlavně líbilo nám a tohle nás zatím přijde nejlepší. My ještě nemáme termín ani místo, ale začínáme se porozhlížet, chceme příští léto a nejlépe nějaký zámek v Libereckém kraji. a kde ty?
Odpovědět
takhle to mela kdysi sestrenice a naprosto v pohode! jdi do toho! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky za podporu, jen teď ještě přemýšlím, jestli v ten 1.den udělat pozdější oběd a pak rodinu poslat domů nebo až večeři, delší posezení a kdo by chtěl, tak by třeba i přespal v té restauraci, kde to bude.
Odpovědět
Článek se načítá
tohle je vec nazoru a spis to udelej tak jak citis ty... ja osobne bych treba sla radsi na jen obed, posedet s rodinou, popovidat, k dortu si dat kafe a jit domu.. stravite tam rekneme dve hodinky a bude to pohoda. po celym dni budou stejne vsichni unaveny... ale treba by sis rada se vsema zatancovala ;-)
Odpovědět
jak píše jafi, my máme oběd cca v 13.30 a posezení, ale jestli to chceš jinak, zařiď to podle sebe. Jen pamatuj na to, že třeba starší z rodiny budou rádi, když se to vezme jedním vrzem a navečer už budou doma, moc přesunů v jeden den ti zbytečně bude přípravy komplikovat. Ale jak myslíš. Taky jsme byli na svatbě, kde byl obřed v 15 hod a pak večeře a taky to bylo fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v sobotu v půl 11,oak oběd, večeře,raut,,do raních hodin. Bude nás asi 85, druhý den v neděli pokračujeme na zahradní párty.
Odpovědět
Takto plánujeme napříští rok v dubnu - v pátek obřad zřejmě po poledni, poté jen oběd a posezení s rodinou, domů půjdem, až se bude všem chtít, nijak dlouhé to nevidím, bude nás kolem 15. V sobotu druhá akce pro kamarády - civil, grilovaný čuník. Žádná křeč v jeden den, musím říct, že jsem to vykoumala já a nadchlo to i mého nastávajícího, který se svatby jako takové dosud děsil, takže jdem do toho, 16.10. to budem oznamovat rodičům, tak uvdíme, jak se budou tvářit, ale mluvit si do toho moc nenechame:).
Odpovědět
Profilova fotka
My to rozdělili ještě víc :-) 13.5. v pátek bude svatba, pak oběd s rodinou a svědkama, maximálně 12-14 lidí a hned ten den tradá na svatební cestu. A pártyx s kamarádama ne zahradě až 18.6. s promítáním fotek ze svatební cesty, s grilováním všeho možného a nemožného. A s tím, že bych chtěla jako svatební dar od hostů příspěvky na párty ve formě, každý uvaří upečete to nej nej a přinese a uděláme z toho bufet
Odpovědět
Profilova fotka
my mame v patek odpo a vecer oslavu s celou velkou rodinou, v sobotu odpo svatba a nasledna hostina a party jen s vybranymi jedinci :) Taky se to nekomu neppozdava, ale nemuzeme hold pozvat 150 lidi!!!
Odpovědět
fandím vám, mě to přijde jako skvělý nápad, taky jsem o tom přemýšlela, ale zas by mi asi bylo líto, že mě neuvidí tolik lidí v těch šatech, takže (už několikátý) plán vypadá takto: nejdříve pozvaní všichni na "párek" někam na zahrádku do restaurace, (nebo v nouzi k nám domů) - chlebíčky, jednohubky, panáček, předgratulace, dary atd. cca dvě hodinky - se všemi i z širšího okolí (50 lidí) - potom všichni přesun (zřejmě kvůli panáčkům pěší) na obřad a potom vybraná úzká skupinka (max 30 lidí) pokračování na rautu=hostině....obřad doufám, že se nám podaří tak ideálně ve tři, takže nebudu řešit oběd.... je to takový kompromis mezi svatbou ve dvou dnech a klasikou, protože chci aby na obřadě byli všichni, a nechci teda zvát klasicky pár lidí na obřad a zbytek na večer....zatím mi to přijde celkem fajn, tak uvidíme...ale svatba ve dvou dnech, pokud vám není líto, že vás lidi neuvidí v šatech, je super nápad!!!! a potom třeba následující týden určitě ještě grilovačka a oslavovačka s kamarádama, prostě ještě pořádná pařba...no, jsem zvědavá, jak to nakonec bude, zatím to pořád měníme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky to máme v plánu. 5. a 6. srpna. Pátek v poledne obřad, oběd pro rodinu, pak bowling a focení a nakonec si pořádně užít svatební noc. Další den příprava sálu a odpoledne raut a hudba pro přátele, rodiče a sourozence nechceme vynechat, takže budou taky. Myslím, že je to supr, zvlášt když budu mít šaty ušité, takže si je vezmu i na část druhého dne a pak se možná převlíknu..
Odpovědět
hoj, kamaradce jsem pred par lety svedcila a meli to ve dvou dnech, tj. prvni den obrad a obed uzka rodina a svedci, druhy den (maji velkou zahradu mimo lidi), cca od 13hod. prasatko a kompletne oslava rodiny, svedku i hostu. Bylo to super, jen nekteri v cetne me pak meli dost krutou nedeli :-D saty mela pouze prvni den, druhy den uz byl neformalni a o to vic v pohode :-)
Odpovědět
Nam prijeli vsichni na obrad,kamaradi pak jeli bud domu nebo si udelali program (prijelo par lidi i z daleka a nemeli problem,my jsme nabidli svuj byt na prespani,ale nikdo to nevyuzil),po obradu jsme meli obed a raut s rodinou az do 3 do rana a druhy den jsme meli sezvane lidi na 16. hod do Sokolovny,kde mi kamaradky vsechno nachystaly.Peklo se prase a tak.. My jsme se na zacatek asi na hodinku prevlikli do satu a obleku,pze nas kamaradi,co nebyli na obradu chteli videt a navic nam pripravili nejaky sv. taskarice a pak uz jsme se prevlikli a parilo se.Hazela jsem tam kytku,krajeli jsme druhy dort,co mi udelala kamaradka i jsme si zatancili sv. tanec..lampiony stesti jsme vypustili jak s rodinou,tak prateli..takze nikdo o nic neprisel a vsichni si to uzili:-)..bylo to narocnejsi,ale stalo to za to a nas den jsme si tak protahli na dva..neumim si predstavit spojeni rodiny s prateli,nasi i babicka by asi brzo odesli, a ani ja bych se nemohla tolik venovat hostum..navic ja jsem ten prvni den moc nepila,abych nebyla opila nevesta a ten druhy den jsem si to vynahradila:-D..kazda ta oslava byla jina,s rodici luxusnejsi a decentnejsi,s kamarady prostsi a uvolnenejsi.Obe mely sve kouzlo a ja vubec nelutuju,ze to nebylo najednou:-)..
Odpovědět
svrcek : fandím tvému plánu, já sama mám svatbu za pár dní ve dvou dnech ( viz příspěvek výš), ale trošku by mi vadilo lidem říct teď běžte domů, stačí, že jste viděli nevěstu v šatech... Přijde mi to trošku jako dělané na oko. Vůbec mi nevadí, že mě druhý den v šatech neuvidí, vždyť přece nejde o šaty, ale o to, že to jsou kamarádi a přátelé, se kterými si ten den ( nebo dva) dchete užít. Ale to je jen můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) ahoj, tak to já se nebojím, že někdo nepřijde na obřad... jediní lidi zdaleka budou příbuzní z ženichovy strany a ti dorazí určitě a že pak nebudou za měsíc na pařbě mě nijak netrápí a obřad jsme schválně zvolili civilní a v centru Prahy, takže všichni kamarádi a známí to budou mít z práce kousek, se na nás přijít podívat. A když ne? Šaty budeme mít vlastní, takže nebude problém je pak na grilovačce v nich přivítat
Odpovědět
My ještě nemáme termín svatby, ale asi bychom to chtěli uskutečnit podle našich známých , kteří slavili ve třech dnech ... v pátek odpoledne se sjeli přátelé a rodina na jeden menší hotýlek, kde se všichni pomalu seznamovali, byla uspořádáná různá zábava pro to, aby se všichni navzájem poznali, hrál se bowling a tak... všichni přespali na hotelu. Druhý den dopoledne byl volný program, ve 12:00 obřad, poté hostina, focení, a zábava až do ranních hodin ... V neděli se ještě ráno všichni nasnídali, kdo chtěl, udělal si vlastní program v krásném okolí hotelu a kdo chtěl, odjel po snídani domů. Myslím, že svatba byla nezapomenutelná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
moominka: tý jo :-o a rozpočet na takovouto svatbu?
Odpovědět
no mi to budeme mat tiez na 3 dni. Kedze u nas vacsia cast hosti bude zo slovenska a svatba bude v Praze takze z toho dovodu. Bojime se toho rozpoctu ale dufajme ze to zvladneme v decembri mame schudzku s pani majitelkou pensionku tak uvidime. Moominka kde to budete mat?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych chtěla třeba i čtyřdenní, ale opravdu peníze netisknu :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, my jsme měli svatbu 1 den, večer tanec a grilování, ale opravdu to stačilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no hele my jsme také chtěli ve dvou dnech a to proto, že svatbu jsme chtěli v Praze, ale párty z úsporných důvodů na šumavě - nakonec budeme přejíždět a vše bude v jednom dni:) snad to všichni přežijeme ve zdraví:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?