Plánujete se o svatbě převlékat do jiných šatů?

Profilova fotka
Ahoj holky, plánujete se o svatbě převlíkat?? A v kolik tak hodin?
Odpovědět
Plánuju zůstat v šatech co nejdéle to půjde :-) záleží na počasí, jak ty šaty postupně ztěžknou a tak dále :-) pro jistotu mám připravené i náhradní lehké letní šaty, do kterých bych se případně převlékla.. ale v kolik hodin, nebo jestli vůbec, to nemám ani za mák tušení :-)
Odpovědět
Já neplánuju. Nemám ani žádné koupené a ani kupovat nebudu. Chci si je užít!
Odpovědět
Profilova fotka
Já se převlékat budu, ale ne do šatů. Koupila jsem korzet a k němu si nechám ušít dlouhou černou úzkou saténovou sukni s rozparkem až do alelujá :). Ale v kolik hodin se budu převlíkat to netuším :)
Odpovědět
Profilova fotka
já přemýšlím o koupi kraťásků a trička, jelikož to bych využila i po svatbě, šaty moc ne, jelikož na ně moc nejsem :) ale jestli to využiju to se uvidí až pak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se převlékat nechci, nebo když už tak hodně pozdě...ale provozní restaurace říkal, že jak jsme v podkroví a jak tam budem mít tu grilovanou kýtu,že tam pak je docela vedro....takže sem si pro jistotu koupila obyčejnou tylovou krátkou sukýnku a vyrobím si tílko s nápisem...a balerínky k tomu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla na převlečení dlouhé šaty a nechala jsem to na to, že se převleču, až s emi bude chtít. Nakonec jsem ve 21 hod. svatební šaty roztrhla a běžela jsem se převléct:) Nicméně do 4 do rána bych to ve svatebkách nedala, ani kdyby byly v pořádku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Plánovala jsem se převléci, ale nakonec jsem až dokonce vydržela ve svatebkách. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se určitě převlékat budu, asi po prvním novomanželském tanci a tanci s rodiči, to bych si ještě chtěla odbýt v dlouhých šatech. Na převlečení bych si ráda nechala ušít nějaké krátké bílé šaty, chtěla bych, aby vypadaly svatebně- nevěsta jsem přeci jen jednou za život, tak ať si to užiju :-D Nedovedu si představit pařit v dlouhých saténových šatech s vlečkou nebo v klasických korzetovkách s obručema.
Odpovědět
Já jsem si šaty nechávala šít na míru, takže jsem neměla v plánu se potom převlíkat a ani nebylo potřeba, protože jsem se v nich cítila skvěle a aspoň jsem si je mohla dosytosti užít, páč přecejen je to jen jednou v životě ;-) (aspoň v to teda doufám)
Odpovědět
Určitě ano...Budu je mít na obřad a celkově asi 4 hodinky...pak na focení kdy budu lézt na koně budu muset nejprv odebrat spodnici...a pak už je asi sundám celkově :-), budeme mít oslavu na zahradě a tak to bude pohodlnější a hlavně šaty musím v pořádku vrátit...Kdybychom ale měli velkou svatbu a rezervovaný sál atp.šaty bych si nechala co nejdéle. Na zahrádce u grilu a kytary to bude pohodlnější v něčem lehčím...navíc nejspíš budu těhu a tak si od korzetu ráda odpočinu...a přitom si to princeznovství taky užiju :-).
Odpovědět
Rozhodně se převleču.Svatební jsou velké, těžké, budu sešněrovaná v korzetu. Převleču se po zahájení večerní zábavy, po prvním tanečku. Vezmu si nějaké pohodlné hezké šaty v barvě svatby. Mám jich spoustu úplně nových z Asosu, nic extra si kvůli tomu kupovat nebudu. Stejně si je možná poliju, zamažu, pozvracím, roztrhám, co já vím. :-D
Odpovědět
Já se převleču na 100% jen jak se začne trochu rozjíždět zábava. Navíc budeme mít grilované prasátko, takže bych nechtěla skončit s mastnými fleky. Plánuju nějaké bílé oblečení např. šaty nebo třeba bílou košili a 3/4 kalhoty :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já určitě neplánuji, že bych se převlékala, takže žádné "popůlnočky" ani neřeším... uvidím, jak se budu v šatech cítit. Na druhou stranu, když nad tím tak přemýšlím, a čtu, že si šaty třeba někdo roztrhne, nebo umaže tak, že je to nevhodný, tak si něco pro klid duše na převlečení vezmu. Ale převlékání opravdu neplánuji. Když už budu mít ty nádherný a ne zrovna levně půjčený šaty na sobě, chci si je pořádně užít.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít šaty po obřadě ještě na obědě a co to půjde, tak ještě na místě, kde budeme mít raut. Ale vzhledem k tomu, že tam dorazíme my z oběda a svatebčani, kteří na oběd nejdou a už budou převlečení, tak ty šatičky taky budu muset dřív nebo později sundat :-( Ale budu se snažit, je mít co nejdýl :-) Oblečení na převlečení ještě nemám, ale viděla bych to na dlouhé letní bílé nebo černé šatičky. No uvidíme, jaká bude realita :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ahoj holky, mám prosbu, sháním šaty na převlečení na svatbu, nevím, zda na ně nakonec dojde, takže klidně i na půjčení, či vyloženě na prodej, budu ráda za Vaše tipy, či foto. Děkuji moc, Mirka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?