Pes na svatbě

Profilova fotka
Ahoj, nevím kam to zařadit, tak pokud jsem špatně, nebo už to tu bylo, tak se nezlobte ;) Chtěli by jsme na naší svatbě mít naší čtyřnohou potvoru a lámu si hlavu s tím, jak jí ozdobit... Je to fenka pitbula, nechceme žádné psí sukýnky, ani kýčovité mašle... Ale zase asi o něco víc než jen obojek... Za každý typ budu ráda ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme pro pejska motýlka a vypadá to hezky. Taky jsme nechtěli fráčky a podobné věci. Pro fenku třeba nějakou mašli kolem krku v barvě vaší svatby..hm?
Odpovědět
Ahoj, já jsem sháněla nějaký nový hezký obojek. Na ničem jsme se s manželem neshodli, takže jsem koupila světle zelenou a bílou mašli a z toho sešila obojek vlastní. V den svatby se nakonec někam zašantročil. Ale věř mi, bylo to úplně jedno :)
Odpovědět
Ahoj :-) My měli jen obojek do barvy svatby a mám jorkšíra, co má nechané dlouhé chlupy na hlavě, takže jsem mu zapletla 4 malé copánky a pak všechny chlupy do jednoho copu. Ale s pitbulem ti neporadím :-D Ale dala bych třeba nazdobený postroj květinou.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju holky ;) Mě se líbí něco takového jako je na fotce, že bych něco ušila,ale myslim si, že na krátkosrstém psovi to nebude ono ... Tak asi nějaká ta mašle? O obojku do barvy jsem taky přemýšlela,ale čubě fialová nesluší ( podle přítele díky bohu, protože takhle je pes to jediné co není do fialova :D ).
Odpovědět
@roxkate Jj, to by šlo, podle mě to aspoň na krátké srsti vynikne :-) Nebo se zeptej floristky, mě hned nabízela, že mu něco vymyslí.
Odpovědět
Profilova fotka
S nějakou kytkou by to možná šlo, čubinu povede družička, která bude mít kytku uvázanou na zápěstí, tak by mohly mít podobnou :). Děkuju za nápad.
Odpovědět
Kytička je dobrý nápad. Já té naší obludce nakonec uvázala bílou mašli (šla s mym bráchou jako družička a družba), vydržela to, nic si nesundavala a nebylo to přeplácané (plemeno Vlkodav a srst písková). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To mohlo být luxusní :) nemáš někde fotku ?
Odpovědět
My si nechávali pro našeho pejska (fenka) uvázat kytičku z organzy, to jsme jí pak připevnili na kšírky :-) je chlupatá, takže kšíry nebyli vidět a kytka hezky vynikla. Stejně jsou srandovní, takhle vymóděný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@veru99 máš to vyfocený ? :)
Odpovědět
Dobrý den, mašle, slavnostní obojek s kamínky, motýlek a nebo květina. Všechno bude vypadat krásně, pokud to bude decentní! :-) Značka Avantgard má chlapecké motýlky a kravatky, ale dají se použít i pro pejsky nebo jiná zvířata. :-)
Odpovědět
@roxkate Fotku přidám do alba, ale mám jí vyfocenou až když leží, tak to moc nevynikne..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
=) My to vyřešili takhle
Odpovědět
@roxkate bohužel nemám, ale nechávala jsem to uvázat v obchůdku, kde vážou kytky, zabalují dárky a tak. Ráda bych to vyfotila,ale jsem neschopná to pak stáhnout do počítače, tak radši nebudu slibovat. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@laurahejnova ten je rozkošnej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roxkate díky =) nerad se fotí páč chvíli neposedí
Odpovědět
Profilova fotka
@laurahejnova je mi to jasný, kamarádka má takový dva, jsou to hrozný torpéda :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@roxkate my jsme si nechali ušít obojky a vodítka, které jsou z lepším, luxusnějších materiálů a myslím, že to udělá větší parádu, než nějaké mašle. U mě v albu fotka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?