Pes na svatbě. Máte zkušenost?

Bude jedním z vašich svatebčanů váš čtyřnohý kamarád? Budete tomu nějak svatební den přizpůsobovat? Podělte se o své zkušenosti!
Odpovědět
1
2
8
my budem mit rovnou tri...jsem vubec rada, ze nam je v restauraci dovolili...zatim ale extra nic neplanuju...dobry tip se ale hodi vzdycky .-)
Odpovědět
Tak to bude už smečka :) a jakou rasu? My budeme mít 2 černý labradory - jeden (pes) je náš, druhý (fenka) je budoucího švagra, který se o ně bude i během dne starat. Taky nemám zatím žádnou představu, ale celý svatební den bude v zámečku uprostřed parku, takže to určitě zvládnou :) Zatím jsem si jen říkala, že bych jim koupila bílé obojky a Róze bych na to třeba připnula nějakou kytičku (pivoňku) a Bondovi možná bílý šátek nebo motýlka.
Odpovědět
tak my budeme mít jednoho hafana určitě - fenečku bernského salašnického psa :-) ještě musíme dohodnout, zda to nebude vadit v restauraci, ale snad ne. Jinak náš hafan, co máme doma (ovčák), tak ten se bohužel svatby nezúčastní, páč by všecky sežral.. :-D
Odpovědět
Také bych chtěla naší psici na svatbě, jen nevím jestli to bude reálné...rozhodně bych s ní chtěla nějakou pěknou svatební fotečku :-)
Odpovědět
@jitka_007 máme doma černobílého kokršpaněla...taky se strašně těším, jak se s ním vyfotím...i když se trochu bojím o šaty .-) a příbuzní mají ještě dva jezevčíky
Odpovědět
@hannnahs :D no jo, vlčáci bejval hlídači :) Ale bernský salašnický je moc krásnej pes. Tak držím palce, aby to v restauraci nevadilo. @dadulkap Jo, na focení už se taky těším, jen ten náš je takovej neposeda, takže nějaký speciální svatební piškotky to jistí :)
Odpovědět
Profilova fotka
no kedze sme si mesiac pred svatbou poridili stene, taky bych ho tam chtela..ale asi jenom na fotecky, do restiky asi jit nebude moc..skoda
Odpovědět
Pesan na svatbě jednoznačně ANO :) Ani chvilku jsme neuvažovali o tom, že by s námi nebyla ta naše čertice. Naštěstí nám i v restauraci vyšli vstříc, dokonce sami navrhli, že ji připraví speciální slavnostní mističku s masem :-))) Tak snad se to Vám všem povede zorganizovat tak, aby s Vámi Váš čtyřnohý miláček mohl být :-)
Odpovědět
@jitka_007 no doufám, že ne.. ona je zlatá, závislačka na páníčkovi, od kterého se nehne, tak hodnýho psa jsem ještě snad neviděla. Zatím s ní nebyl problém vůbec nikde a všade si jí obsluha oblíbila :-) No jo, za to ten náš hafan je trhač, takže to by bylo čóro móro ho někam vzít :-N takže fotečku budu holt muset oželet.. už tak bude stačit, že doma bude hodně lidí, takže ho budeme muset "uklidit" někam, kde nebude mít stres z cizích lidí a oni z něj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši potvoru strčíme na prázdniny ke kamarádce. Svatební tabule by před ní nebyla jistá :-D Je to mrcha rozmazlená a nevychovaná (což je samozřejmě dáno mojí důsledností) a navíc nesnáší dospěláky - hlavně chlapy :-) takže by si před ní nemohla být jistá ani obsluha v restauraci... do večře by měli všichni z kalhot vyrobené kraťasy :-D
Odpovědět
My máme dva boxery a moc jsem stála o to, aby s námi strávili celý svatební den. Bohužel to nebude úplně podle mých představ, protože mám kluky hodně akční a musela bych sehnat dva lidi, kteří na ně budou celý den dohlížet, aby nic nežrali, na nikoho neskákali, neslintali a nezdrhali za kolemjdoucími, jelikož hostina se odehraje v neoploceném areálu uprostřed obce. Navíc by je ani do obřadní síně nepustili. Ale rozhodně je chci mít na svatebních fotkách (dostanou elegantní černé motýlky na krk ;-) ) a i na tu oslavu je aspoň na pár hodin vezmu, snad nezpůsobí katastrofu :-D
Odpovědět
@zoufala_nevesta Jéé taky mám boxerku :-) ale naše je poměrně velká kliďaska, takže u ní bych se žádné katastrofy nebála :-) taky budeme muset vymyslet jak to udělat, protože nebudeme mít oplocený objekt. Ale foto s ní určitě ANO :-) jak je máš staré???
Odpovědět
Článek se načítá
@e_tina Zlaťáčkovi Rockymu jsou tři roky (teda vlastně už v květnu čtyři, to hrozně letí :-D ) Bílému Casperovi jsou asi dva roky, přesně to nevíme, protože jsme ho cca před rokem přivezli z útulku :-) Takže to jsou v podstatě ještě puberťáci nevycválaní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme doma teď 11 týdenního labradora, chtěla bych ho mít aspoň na obřad + focení. Do restaurace a na večerní zábavu asi ne, bude tam hudba a to by se mu asi nelíbilo. Uvidíme ale, jak bude tou dobou vychovaný, protože aktuálně je to děsný třeštiprdlo a hromotluk, takže pokud se do té doby trochu nesklidní, tak asi radši zůstane doma... :-)
Odpovědět
@zoufala_nevesta tak to jsou ještě mlaďoši :-D té naší grácii bude v květnu osm :-) ale myslím, že už jsme se někde "viděly", určitě na nějaké fóru :-) možná na FB :-) @zmrzlina jéé tak to máte ještě miminko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme kříženku 25 kg, teď je jí cca rok a půl (nevíme přesně, je z útulku) a určitě ji na svatbě mít budem, taky se těším na fotky s ní :) Jen nevím, jak před ní uhlídat jídlo, chcem mít v podstatě jen raut a nějaký kýty na ohni, tak nevím. Pozemek oplocen taky není, ale tak ona neutíká, to se nebojím, spíš mám strach z toho, co všechno sežere. Doma ji nechat nemůžem, bydlíme v plzni a svatba bude v liberci na horský chatě, kde budem potom všichni spát. Tak uvidíme, jak to dopadne.. :)
Odpovědět
Tohle je ten náš ušák :)
Odpovědět
@an3tka Na horský chatě si to určite užije i pejsek! Držím palce, ať zbyde nějaký jídlo i pro hosty ;)
Odpovědět
My máme malého čivaváka a taky byl s námi na svatbě (přípravy, obřad, oběd). Pak jsme ho nechali odvézt domu. Každopádně máme s ním pěkné fotky a měl i udělaný věneček kolem krku z kytek, co jsem měla ve svatební kytici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám erdela, je to poděs, ale celkem slušně vychovaný..Plánuju to tak, že zůstane doma a po obědě si ho vezmeme na focení a pak pojede s náma do restaurace, kde s námi i přespí.. kdyby dělal moc bordel, tak bych ho odvezla zase domů (není to nějak daleko..). Ale je slušně vychovanej, vycvičenej, tak snad nebude moc problém, ale fotky si odepřít nenechám každopádně :-)
Odpovědět
Taky tohle řešíme...pejsek se jmenuje Barča, je to kříženec, neposlouchá, prostě jen slyší na jméno a ty fakt základní pokyny..Umí být hodná, dokáže ležet a sledovat dění ale strašně ráda po ostatních skáče..Bojím se že mi zničí svatební šaty nebo i ostatním svatebčanům:( Na svatbě ji ale chceme, obřad i hostina bude nejspíš venku tak by tom snad neměl být problém..Bude mít kolem krku modrou mašli a bude prostě krásná! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitka_007 Ježiš!!! Vypadá skoro stejně, jak to naše zlatíčko :-)
Odpovědět
@kitinka76 Ten náš je asi o něco větší, je to labrador, ale bílou náprsenku má taky :) Ta vaše vypadá celkem dobrácky na tom gauči, ani bych neřekla, že to bude taková potvůrka, jak si psala :D
Odpovědět
OK, tak já se teda taky pochlubím mýma trhačema :-D
Odpovědět
@leeenaa tyjo, čivaváček s věnečkem kolem krku, to bych chtěla vidět :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitka_007 :-D Tak to by ji ten tvůj hafan slupl po obědě :-) S rodinou a spoustou dětí kolem sebe je andílek, ale stačí když k nám dojde nějaký pojišťovák, nebo opravář!! A venku si s ní děcka i cizí můžou hrát jak chtějí, maximálně je olíže :-) ale dospělákům neradím na ni sahat!!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já doufám, že mi to taky vyjde, abych tam svýho čtyřnohýho miláčka mohla mít. Protože je to nezbeda a dlouho nikde nevydrží, takže pravděpodobně pojede na fotečky a potom domů, jestli to teda aspoň takhle vyjde. A tady dávam fotečku ♥
Odpovědět
Profilova fotka
My určitě chceme naši fenečku na obřadě, který bude buď na zahradě pronajatého penzionu, nebo vedle v zámecké zahradě. Půjde mi za družičku ještě s mýma kámoškama, tak snad jí nějak ukočírují :-S , přece jenom je rozměrově na hranici s koníkem :-D . Pak uděláme fotečky a dáme ji chrupkat do pokoje v penzionu, kde budeme i všichni hodovat a spát.
Odpovědět
Profilova fotka
já doufám, že se do svatby ta naše ještě trochu zklidní, přece jen je půl roku čas.. tak uvidíme, ona je hodná, poslouchá, ale jak k nám přijde někdo na návštěvu, tak se může zbláznit radostí, tak jsem zvědavá, jak se vypořádá s tolika lidma. a tady taky přidávám fotečku, když jste se tak rozjely :)
Odpovědět
@jitka_007 moc se mu nelíbil :-D
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?