Perleťový karton na domácí výrobu oznámení. Kde v Brně?

Ahoj nevěsty, prosím o radu, zda je možné sehnat v Brně perleťový karton min. 200g na výrobu oznámení, barvy bílé či smetanové. V ideálním případě, zda je v Brně obchod, kde se na papír můžu přijet podívat a ne si ho jen objednat z eshopu a čekat co dorazí :-S Děkuji předem za reakce!
Odpovědět
Ahoj hodně pěkný papírů mají ve Vańkovce v papírnictví v přízemí. taky semi si tam kupovala na oznámení.
Odpovědět
@bublinka84 Ahoj, díky za tip. Tam jsem ještě nebyla, tak to zkusím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Konkrétně v Brně nevím...jen jsem při shánění zjistila, že větší výběr mívají v copycentrech a tiskárnách než v papírnictvích...tak zkus ještě nějaký obejít... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lllucinkaaa Dle mých zkušeností: papíry ve Vaňkovce - velký výběr, ale drahé. Z copycenter mě vždycky poslali do papírnictví. :-| Zajímavé mají i ve Vágnerovi, ale zde doporučuji koupit 1 ks a zkusit. Já si tam vybrala krásný, ale při skládání se začal rozlepovat (byl z více vrstev, což nebylo na první pohled poznat). Vybrala jsem ve Vichrovi, zde mají ale spíš barevné, stříbrné nebo zlaté.
Odpovědět
Holky, díky moc za rady. Teď jsem se vrátila z jedné tiskárny a papíry si nesu domů. Mám perleťový ledově bílý, smetanový a jeden trošku do lila. Tudíž dnes večer mám o zábavu postaráno. Snad se zadaří :-D Jinak z toho přehýbání mám také strach :-|
Odpovědět
@lllucinkaaa Ahoj, můžu se zeptat v jaké tiskárně jsi ty papíry nakonec sehnala? A to ti dali jenom vzorky a nebo ty papíry normálně prodávají i po kusech? Děkuji.
Odpovědět
@miletr Ahoj, byla jsem v Japosu, ale tam měli moc vysokou gramáž a tudíž se mi to při přehybu lámalo. Pak jsem šla do Goldpressu a tam to bylo v pohodě. Nažezali mi to na požadovaný rozměr...naprostá spokojenost :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?