Pejsek a svatba?

Ahoj holky, tak mně napadla taková otázka...Měla nebo budete mít některá na svatbě pejska? My to teď aktuálně řešíme a nevíme co si s tím našim chlupáčem počnout, protože všechny potenciální "chůvy" budou na svatbě a nemá nám jí kdo pohlídat? Jak jste to řešili nebo budete řešit?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky, my našeho Couďáčka mít budeme určitě. Už má doma i motýlka :-) Starat se tam o něho bude moje rodina v době obřadu, je klidný a bude v pohodě podle mě. Budeme tam mít i moje neteře, které má rád, takže si s ním vyhrají, pak s námi pojede na focení a až někdy k večeru ho někdo z rodiny zaveze k nám do bytu, kde si odpočine :-) Nechtěli jsme ho nechávat celý den v bytě a jak říkáš, na svatbě budou všechny potencionální chůvy ;-)
Odpovědět
@teresas No mně se právě jedná o to že my máme roční štěně které je eště pořád troška šílené a neklidné a navíc je to strašnej mamánek takže by se za mnou asi v kostele rozběhla...a hlavně máme svatbu v jiném městě než bydlíme takže dom ju nechat nebo zavézt taky nemůžu ://
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to máš tedy horší problém. My máme Jack Russela dva roky starého, takže akční je taky, ale zase dobře poslouchá, takže tam vydrží a svatbu máme v okolí bydlíště. Tak to přeju hodně štěstí, ať něco vymyslíte ;-) Snad někdo jiný poradí :-)
Odpovědět
snad se vam to podari nejak zaridit, do kostela bych pejska nebrala.
Odpovědět
Ahoj, my chceme taky našeho miláčka na svatbě. Je to člen naší rodiny a bez něj by to nebylo ono. Bydlíme 5km od místa svatby, takže to bude vypadat asi jak u teresas po focení ho zavezeme domů. Náš má taky rok a je zlý na všechny a na všechno(kromě nás), takže to bude veselé, ale prostě chceme ho tam! Můžu ti poradit psí hotel nebo třeba u nás hlídá pejsky i naše psí kadeřnice. Nemám s ničím zkušenosti, protože pejsek s náma jezdí všude i na dovolené. Zkus se pozeptat v okolí a podívat se na recenze psích hotelů a uvidíš.:) Snad jsem ti aspoň trošku poradila:)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad sice 50 km od nás, ale Ferdinand je v autě zvyklej, takže stopro jede s námi - už má také motýlka :-D no a hostinu máme v Sokolovně hned u baráku, takže bude doma a vždy pro něj jen na chvíli někdo zaběhne aby se vyvenčil... Je to ještě mimino, jsou mu 3 měsíce. Ale taky se bojím aby nebyl hysterickej, že při tom obřadu nebude u mně :-D :-D
Odpovědět
Našeho hafana jsme u obřadu měli.. Pak jsme ho převezli na hostinu a odpoledne už jsme ho zavedli ke tchýnina bytu (bydlela nejblíž).. Po párty jsme si ho vyzvedli a jeli s ním domů.. Bylo to v klidu ;)
Odpovědět
@jo5 Nad psím hotelem jsem uvažovala ale slyšela jsem na to strašně špatné ohlasy...a bojím se že by jí tam nějak ubližovali :/
Odpovědět
@tedrezka Jeee tak to je štramák ! :)))
Odpovědět
My mame dva male psy a na svatbe budou urcite s nama. Ale naucili jsme je na klec a vetsi prepravku, hodi se nam to v beznem zivote, treba v restauraci, na zahradnich party apod. Do svatby mate jeste dost casu, treba by vam to pomohlo, pejsek bude mit kousek sveho domova, sve utociste a bude klidnejsi a vy taky. Nesmi to brat jako trest,ale jako svuj domecek :) my mame vetsi prepravku doma stale otevrenou, holky si tam chodi lehnout,kdyz je rachot, kousat kosti nebo schovat,kdyz se citi nejiste. Navic v ni i jezdi autem, takze jsou v bezpeci i tam a vi,ze prepravka znamena vylet :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak záleží, jak je pejsek velký a jak umí poslouchat co se týče jídla a nebo štěkání. Některé labradory, které znám, bych třeba na hostinu nebrala, už jen proto, že jsou trochu jako lux a je těžké ohlídat, aby se do něčeho nepustili :-D. Ale třeba jorkšír je v pohodě i na té hostině. Kostel se dá nějak zvládnout, když bude s někým, na koho je zvyklý. Jinak, můj taťka na svatbě pejska měl při obřadu i hostině, ale je na to celkem zvyklá, bere ji všude.
Odpovědět
Minipsa v tašce lze asi vzít kamkoliv, ale jinak bych ještě ověřila, jestli ho pustí do restaurace (v naší to nešlo).
Odpovědět
Článek se načítá
No to by asi nešlo holky :D Máme totiž křížence jezevčíka a Jack Russela takže si dovedete představit co to je za torpédo :D A ještě nás teda moc neposlouchá :/ a v momentě kdy ji dáme do tašky ...máme takovou tu co se dá zazipsovat a navršku je taková síťka....tak se začne vrtět, zběsile vrčet a háže celou taškou :D
Odpovědět
Aby jste věděli s kým máme tu čest :D To jsme se zrovna stěhovali tak mi pomáhala balit :D
Odpovědět
Tak takovýhle kříženec by mě nepadl, úplně tam ty rasy vidím. A teda temperament si taky umím představit :-) Ale jinak bych se to opravdu pokusila nějak zařídit, nepřijde mi vhodné brát psa na jakýkoliv obřad (ať už kostel, radnice nebo zámek), pokud to není venku. (V restauraci pak záleží, co je to za podnik.) Myslím, že i když je pes člen rodiny, nic z takové akce a velkého množství lidí nemá.
Odpovědět
@izzybickerstaff No právě, mám stejný názor ... Nejradši bych byla kdyby nám ji někdo pohlídal ale všichni budou na svatbě... našla jsem celkem solidně vypadající hotýlek tak nad tím uvažuji...http://www.psiskolkabrno.cz/psi_hotel.php
Odpovědět
@515ka to vypadá dobře :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff :) Když já se toho tak bojim...nemám o psích hotelech dobré reference....a bojím se že si pak svatbu neužiju a budu furt jen myslet na to jestli je v pořádku a nic ji nechybí...:/
Odpovědět
@515ka tak leda se tam zajít podívat předem, jestli to nemáš daleko? i letmá návštěva myslím napoví hodně.
Odpovědět
Pokud by Ti nevadilo ubytování pejska v Brně, tak Ti můžu poslat kontakt na slečnu, která hlídá pejsky přímo u sebe doma v rodinném domku.
Odpovědět
@izzybickerstaff to určitĚ pudu jestli se rozhodnu pro tenhle :)
Odpovědět
@rusalisa fakt? určitě budu ráda :)
Odpovědět
Tak já Ti večer pošlu kontakt do zprávy, zjistila jsem, že ji nemám uloženou v telefonu, tak budu muset pohledat vizitku.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi tak:-), ale jde o velmi hodnou naši fenku:-)
Odpovědět
my jí taky měli všude sebou :) pobíhala volně i při obřadu, na obědě byla... :) je to člen :)
Odpovědět
@rusalisa jojo děkuji :)
Odpovědět
@ivankamtb Tak to byla šikulka :) Naše by takhle nevydržela :)
Odpovědět
@lucciis Jee jak se na té fotce usmívá :D to je boží :D
Odpovědět
Profilova fotka
Brácha s naším čumákem přinesli prstýnky :) A na párty měl tolik obdivovatelů a jídla, že to pro něj byl asi nejlepší den na světě :D
Odpovědět
Profilova fotka
Je tu přímo skupina,psí mazlíčci na svatbě..My jsme měli naší fenečku po celou dobu i na obřadu a byla šťastná,že je s máma..běžela nám uličkou gratulovat:) Bez ní by to nebylo ono.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?