Památka na svatbu, co jste měli vy?

Všechny nevěsty tady řeší svatební knihu, případně svatební strom. Kniha se mi nelíbí, protože, jak už tady bylo řečeno, hosté jsou většinou líní něco vytvořit. Strom je proto daleko praktičtější, jenže... mají ho poslední dobou všichni. V kruhu našich známých jsme již několikátá svatba za krátkou dobu a všichni měli stromy. Nechci, aby hosté řekli ááá zase strom, tak mi to dej, ať to mám z krku. Nenapadá vás nebo jste neměli na své či jiné svatbě nějakou třetí variantu, jak zvěčnit všechny hosty?
Odpovědět
- Videla jsem tady na fotce velke platno/desku/ram, kde byla nalepena fotka novomanzelu a kolem po cele plose nalepene male obalcicky, do kterych hostech vkladali na papircich napsane prani. - foto kazdeho hosta, klidne na polaroid, ze by na ten bily pruh neco napsal?
Odpovědět
Profilova fotka
Já koupila velký rámeček, doprostřed naše foto a okolo podpisy všech našich hostů. Máme ho v obýváku a tam zůstane navěky ;-)
Odpovědět
No já jsem tu třeba viděla, ne klasický strom, ale třeba fotku novomanželů a kolem toho podpisy. Nebo nějaký jiný předmět, ke kterému máte vztah, kam se vlezou např. jen podpisy, dneska existují fixy na všechny možné druhy materiálů :-) Někde už jsem tu taky potkala nápad na společně vybarvený obraz - jen černé obrysy fotky novomanželů rozdělené do několika polí s číslicemi, každý svatebčan si vylosuje číslo a podle návodu vybarví. Nakonec vznikne krásný obraz vytvořený všemi :-) Ale myslím, že není nad to, si něco vymyslet sám :-) Vzít si jen inspiraci a trošku třeba přetvořit... dá to sice práci, ale určitě to stojí za to, a člověk z toho má hned jinačí pocit... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my si vyrabime fotobudku, dame tam ruzne rekvizity a tabulku na kridu a tam muze kazdy nechat vzkaz a samozrejmne u toho musi byt fotak. Myslim ze se tam behem celeho vecera vystridaji vsichni a budou to brat i jako zabavu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
nedávno jsem byla na svatbě, kde nevěsta s ženichem prosili hosty, aby jim napsali nějaký vzkaz na lísteček s tím, že lístečky se dají do lahve, lahev se zapečetí a manželé ji otevřou za deset let... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame na pamatku fotky hostu z fotokoutku s nejakym vzkazem na tabulce.. na jedne svatbe jsme podepisovali kolaz z fotek novomanzelu, kterou si pak zaramovanou asi nekam povesili a na jine svatbe byly pripravene karticky "Prvni rada do manzelstvi" na ktere kdo chtel mohl napsat nejakou radu/vzkaz
Odpovědět
Profilova fotka
Môžeš skúsiť pripraviť napríklad kúsky papiera ako sú tu tie srdiečka, nech gratulácie hádžu do pripravenej krabice alebo sa mi veľmi páči tento balón :-) Mne sa tiež strom nepáči, je to tuctové, a ja teda tuctovú svadbu tiež nechcem...
Odpovědět
Profilova fotka
sklenky na sekt s Vaším nápisem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?