Oznámení další plánované svatby na svatbě

Ahoj, spíš pro zajímavost jsem se chtěla zeptat :-) Stalo se vám někdy, že by nějaký pár z řad hostů/ příbuzenstva oznámil na svatbě, že se také budou brát? Jak je taková informace přijata hosty a snoubenci? Sdílí se radost, nebo je to společenské faux pas?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nezazila jsem to a jsem rada, ze nikdo s podobnym napadem neprisel na nasi svatbe, prijde mi to ponekud nevhodne tim na sebe strhnout pozornost.. podobne jako kdyby na svatbe nekdo oznamil, ze cekaji potomka.. Nicmene jsme zamerne na svatbu zvali pary, u kterych by mohli byt zasnuby uz na spadnti a vypada to, ze dva pany jsme inspirovali a hned po nasi svatbe zacali vybirat prstynek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka @martaveg upřímně já jsem to na naší svatbě u jednoho páru čekala, a docela jsem se těšila...jen mě zklamalo, že se to nakonec neuskutečnilo. Mě to nevhodné nepřijde, ale je to spíš dané tím, že nemusím být za každou cenu středem pozornosti a navíc to tomu páru strašně moc přeju, aby to už bylo. Ale zase na druhou stranu chápu, že to někomu může vadit
Odpovědět
Profilova fotka
@im4fun To ja taky nejsem rada stredem pozornosti ale tohle by mne fakt stvalo, kdyby pak lidi na nasi svatbu vzpominali jako na tu akci kde X a Y oznamili zasnoubeni :-/ navic u nas by to bylo dost divne, meli jsme tam ruzne skupinky lidi, kteri se navzajem do te doby neznali a oznamit svatbu pred 40 cizimi lidmi by bylo asi divne.. samozrejme pokud by za nami soukrome nekdo prisel a rekl nam to, tak to je o necem jinem, to bych samozrejme mela taky radost a oslavila to s nimi rada :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg tak jasně, říkám, že to je na každém. My jsme sice na svatbě taky měli skupinky, které se navzájem neznaly, ale na druhou stranu jsme tam měli lidi, kteří jsou nejlepší kamarádi, ale vzhledem k tomu, že jsou rozsetí po celé Itálii, se běžně nemají možnost vidět v takovém počtu. Proto jsem čekala, že naše svatba, kde se všichni zase sešli, byla pěkná příležitost na toto oznámení. Ale jasně rozumím tomu, že by to většina lidí asi nepřekousla a nikoho za to neodsuzuju, jen si prostě osobně nemyslím, že to je špatné. Ale spíš teda by měla být slušnost se nejdřív novomanželů zeptat, zda by jim to nevadilo. Naopak si taky myslím, že by na tu svatbu pak lidi vzpomínali o to víc...
Odpovědět
Profilova fotka
na svatbě mají být středem pozornosti novomanželé, takže se nehodí oznamovat jinou plánovanou svatbu a strhávat tím pozornost na sebe.
Odpovědět
Já bych byla asi šťastná a brala bych to jako svatební dar :-) Co může být hezčího než štěstí jiných, když jsme my sami šťastní? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vloni se brali kamarádi v době, kdy už jsme o svatbě začínali mluvit a zhruba plánovali i termín... hodně tam do nás šili, že přece budeme další a podobně.. neřekli jsme ani slovo a zahráli to do autu... s tím, že jsme tajnůstkáři, nic jsme neměli zařízenýho a ani pevný datum... a hlavně to byl jejich den... na oznamování je vždy času dost...
Odpovědět
@im4fun @martaveg @koldovam Ja byt tim "novym parem", bylo by mi spis lito, ze byt dano najevo novinu o svatbe, stejne ten den patri novomanzelum a nikdo by, podle me, prilis tu jejich radost neresil. Sice je to radostna novina, ale objektivne si myslim, ze v tomto pripade by se radost nejdvojnasobila-ochudili by se o tu vyjimecnost...
Odpovědět
@womanka za mě je tohle nevhodné. Ten den patří ženichovi a nevěstě a nikomu jinému. Mě by se to nelíbilo určitě, kdyby tohle na mé svatbě někdo udělal. Prostě tohle se nedělá. Ti dva si mají najít svůj okamžik a ne brát někomu jeho svatební den. U Vás na svatbě to chce někdo udělat?
Odpovědět
Profilova fotka
Doufám, že tohle nemůže napadnout rozumného člověka...přesně jak se psalo výše, je toden novomanželů a hotovo:-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?