Oteklé prsty, jak na ně vyzrát?

Profilova fotka
Nevim, jestli uz tu toto tema neni, ale par dni úred svatbou mi desive otekly prsty ( asi vedrem) a dneska maji dojit prstynky. Ten muj mi urcite bude majel. Mate tip, jak vyzrat na otekle prstiky? Dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych je hodně chladila... třeba i ještě v autě před obřadem, pokud to bude možné. Nebo namazat něčím klouzavým, ale to by asi nebylo moc praktické :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lomanta Diky, ja spis myslela, jestli treba nakej caj,, nebo neco na odvodneni. Zkusim prohledat net, takovyhle babmbule sem naposledy mela, kdyz sem byla v osmym mesici tehotenstvi ( v devatym mi na par dni otekly i nohy, to byla teprv sranda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hadruska já bych odvodnění v tomto počasí neriskovala... pokud sebou nechcete na obřadu praštit :-D Pomáhá zvýšená poloha , zvednout ruce nahoru a třeba si vzít gelový sáček z mražáku....
Odpovědět
Doporučuji jíst čerstvý ananas. Mám vyzkoušené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xxevaxx Prusvih je, ze je mam otekle jeste ted. Kdyz snim vecer neco slaneho, tak jsou prsty otekle jen dopoledne- ted je to asi od pocasi. Samozrejme mi je prstynek maly- takze musim zaledovat celou ruku a jeste si pro jistotu nemazat ruce vazelinou :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Také mi natekají prsty ve vedru, pomáhá chladit ruce ve studené vodě a hodně pít :-)
Odpovědět
@vaka Ananas pomáhá?
Odpovědět
Profilova fotka
@gejbinka Pravda na piti zapominam, ale uplne. Uz to trosku opadlo a ten prstynek si porad navlikam a svlikam, jak je uzasnej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hadruska :-) babička pak prstýnek už nesundala, pač ji narostl kloub a to je pak věc :-) tak si uživej nandavání dokud to jde :-) ale opravdu asi hodně pít, já na to hrozne zapomínám.
Odpovědět
fakt mám výborné zkušenosti s tím ananasem, zkuste to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prsty otékají zejména při zvýšené teplotě a také při zvýšené tělesné námaze. Takže se snažte držet v klidu a chladu :-) Dobrý pitný režim je dobré dodržovat stále, to je bez diskuze.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja na to vyzrala tak, ze jsem si nechala prsten o jednu velikost zvetsit 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Mi po dovolené natekly tak strašně nohy že jsem dva týdny nevlezla do svatebních botiček, které jsem měla v plánu rozcházet, ani náhodou... pomohly až pravidelné studené sprchy na nohy, střídat studenou s teplou vodou a prokrvovat. Myslím, že u prstíku je to to samé prokrvovat....ale je fatk že v létě každému natékají prsty na rukách a stím moc toho udělat nejde..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?