Originální svatební list. Máte návrhy?

Přemýšlím, co by nám mohli přátelé dát jako svatební dar. Koukala jsem do svatebních listů tady na beremku a je to pořád dokola to samé ... skleničky z Ikei, svícínky z Ikei, kávovar, lžičky, friťák. Máte tu někdo opravdu originální svatební listy? Nebo originální návrh na svatební dar???
Odpovědět
Profilova fotka
uplne mimo tvoj dotaz...aale ...do svadobnych listov sa da nakukovat? :-N =-)
Odpovědět
jj kdyz si otevres svatebni listy, tak je tam vyhledavani podle jmen :) Tak trosku smiruju 8-) 8-) Ale nema to moc cenu, vsechny jsou uplne stejne :(
Odpovědět
Profilova fotka
aha ;-) ty si cislo :-D :-D no ono je to asi dobree prisposobit sebe ;-) tak nebudes mat ikeu... aale trebaars dovolenku... ;-) vsetko co je inych ...ti bude pripadat neosobne, nudnee ma to byt speci dar? ako vec? alebo speci napad jak vam to mozu dat? ;-) je nieco co by si velmi chcela? chceli?
Odpovědět
My jsme měli seznam - viz. album příprav, byla tam ale taková klasika (ovlečení, sluneečník, stolek,....) a u toho 1,5m obraz a 1,5m palma, nečekala jsem, že to někdo koupí a ono jo :) Ale nejoriginálnější bylo samozřejmě něco co tam nebylo - erot.pomůcka a k tomu poukazy na nákup do Erotic city :-D Jinak kamarádi si občas dávají takové ty adrenalinové zážitky (lety balonem, seskoky,..) nebo poukazy na masáže, do solné jeskyně, jedna holka dostala pobyt v pivních lázních,.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze se tam da napsat cokoliv, je spis na vas, co chcete dostat nebo co potrebujete... ;)
Odpovědět
Me spis zaujalo, ze vsechny ty svatebni listy jsou naprosto totozne. Tak me zajimalo, jestli je tu nekdo originalni...
Odpovědět
blani: poukazy do erotic city jsou super :) Aspon si dal nekdo tu praci s premyslenim a nedal vam toastovac. Me prijde, ze uz dneska malokdo premysli o svatebnich darech. Odbyje se to kuchynskym spotrebicem. Ale nekde prece jenom o to, neco koupit. Melo by jit hlavne o to, ze si das praci s vymyslenim. Nebo jsem moc naivni??
Odpovědět
atinkaa: :-D :-D tys tam nikdy nekoukala? Ja jsem byla docela zvedava... Mame webovky, tak tam napisu, jak by NEMEL vypadat svatebni dar :) Doufam ze kamaradi prekvapi :-D
Odpovědět
Od rodiny jsme dostali peníze a kamarádi byli rádi, že nemusí nic vymýšlet...upřímně, dostali jsem i pár darů co kamarádi vymysleli sami a je nám to na houby, máme několik sad sklenic na víno, hrnečky,... Naštěstí svatba se plánovala docela dlouho, takže když jsme viděli něco hezkého, co bsyme si koupili, tak jsem si to napsali, že si to necháme koupit (třeba ten toustovač, akorát , že nebyl v době svatby v ČR k sehnání, ale my jiný nechtěli, tak nám prácě ten kamarád dal místo toho tu erotiku.)
Odpovědět
Profilova fotka
terak nekukala veru.. :-N =-) viem ze mozem mat svoj list...aale ze bude takto verejny to som netusila :-N =-) noo asi kazdemu co jeho jest...ja by som teeda nechcela dostat od kamaratov ani poukazky do erotic city a ani eroticke pomocky :-N :-x prislo by mi to divnee a sice som ziaden cudzi svadobny list nevidela...tak si myslim, ze je to mozno o tom, ze kukaas veci tu na stranke....kde to ludia mozno rychlostou blesku nahadzu...v roznych cenovych relaciach...a maju pokoj ;-) potom to vyzera ako pises...i z tej druhej strany ;-) a teda ze ak sa nad tym nepremysla...tak to vyzera tak ako to vyzera... ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My osobne zadny dary nechcem, takze se uz dopredu desim takovych tech sad sklenicek, porcelanovych hrnecku nebo spotrebicu, ktere uz davno mame a bude se to jen nekde hromadit v koute :-N
Odpovědět
Tak sklenice jsou na houby ]-( Penizky jsou super... ale to fakt neexistuji nejake originalni darky??
Odpovědět
Článek se načítá
Atinka - no, pomůcka je ještě zabalená, a poukaz nevyužit (ale asi tam nakoupím nějaké prádlo na svatebku :-D ) Babičku furt hrozně zajímalo, co je v tom nejmenším balíčku (ostatní dary byly větší krabice)....ještě , že jsme ty dary rozdělávali asi 4 dny po svatbě doma, sami jsme tu pomůcku museli trochu zkoumat, jak to funguje, vypadalo to spíš jak hračka pro děti, ale nálepka Erotic City dávala tušit, že je to něco jiného, a vysvětluj to pak babičce :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
terak stale si nenapisala....co si ty sama predstavujes pod tym terminom originalne..pre vas? ;-)
Odpovědět
originalni - zadny kuchynsky spotrebic, ubrus, povleceni... treba erotic city je originalni :-D :-D :-D
Odpovědět
My bychom si origin. dárky vymysleli , ale raději jsem šli kvůli financím do praktických věcí, které jsme potřebovali :-N Nám by se líbilo - pronájem limuzíny na jeden den s řidičem, sponzorství ledního medvěda (méďové - úchylka mého muže) , vyhlídkový let na naším domem, romant.víkend pro 2 (zábbaly, masáže, vířivka pro 2,...),.....
Odpovědět
Profilova fotka
tak mas prvy ;-) originalny je teeda jedinecny...i ked v konecnom dosledku vacsia blbost..ako kuchynsky spotrebic :-N ;-) maa to byt teda len cosi..co tu este nebolo...a je jedno co ..to bude? ja si myslim, ze prave vy si musite dat pracu s tym..ako zadefinovat co chcete a co nechcete..inak sa budu hostia sakra tazko strafovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my sme dostali ako svadobny dar poukazku na steniatko jacka russella - rovno od chovatelky ;-) aj Dara rollins ma od nej psika :-)
Odpovědět
To sponzirstvi je uzasny napad :) :) Me je jasne ze to vetsina holek ma kvuli financim, ale me je proste lito vyplitvat si tento den na ... fritak :-( ati: ale o to jde... svatebni hoste jsou pratele, rodina.. lide co te znaji nejlip. Nemeli by si prave oni dat praci s tim, aby te prekvapili?
Odpovědět
Profilova fotka
tym som chcela povedat, ze to bol asi jeden z anj originalnejsich darcekov a mne sa naj pacil,...ale vsetky boli super, hostia si dali zalezat, dostali sme dokonca naaadherny obraz nevesty a zenicha, rucne malovany rovno pre nas, alebo rucne vyrabane sklo, krasne x-) a kopec inych super darcekov - filter na vodu, kvetinku v kvetinaci... kopec kopec, celu nedelu sme rozbalovali... :-)
Odpovědět
chichi: to je to o cem mluvim, treba ten obraz, to je proste videt, ze si s tim nekdo dal praci a ze vas ma fakt rad :-) :-) stenatko jste chteli, nebo to bylo naprosto necekane?
Odpovědět
Profilova fotka
terak..mas pravdu..ale znova zavisi od vas..od toho kto je na svadbe...ak to budu bratranci ktorych si 10rokov nevidela...tazko ti kupia super dar ;-) tiez zavisi od toho, ci lubis prekvapenia a nechas sa prekvapit od vsetkych...alebo chces to mat v ramci svadby "pod kontrolou"? ucelovost vs. originalita ;-) preto som napisala, ze je to na vas....ja by som si ako host s darom dala zalezat.. :-)
Odpovědět
štěňátko nám bylo také vybráno, naštěstí se svěřili ještě včas, abychom jim dali jasně najevo, že to fakt ne :-N S tím spoznzorstvím se mi líbilo, že dostneš nějaký certifikát na rok, a u výběhu máš jméno, atd.... Nebo takové ty certfikáty na hektarový pozemek na Marsu, ještě vím, že se dá nějak zasponzorovat výsadba nějakého stromu (myslím, že se jedná o palmy někde v pralese, ketrý je v dezolátním stavu)
Odpovědět
ati: Takoví tam nebudou :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
noo joo..aale furt piseme obecne..tak to tu bolo nutne dat ;-) u niekoho to moze byt sposobene aj osadenstvom ;-) inak originalne dary...moozu byt nakoniec uplne na figu alebo strasny pruser :-N vid blanka...co dostali este nevybalili a za steniatko su radi...ze napad potencionalni darcovia vybalili skorej nez skutocneho psika :-N to je to, co hovorim...ze je to o vas...ak su to vsetko velmo blizki...tak mozes ocakavat nadherne osobne dary...stretavate sa...maju cas zavnimat..co sa vam lubi..po com tuzite.. ;-)
Odpovědět
tak treba se jeste nekdo pochlubi s tim, co dostal :)
Odpovědět
Terak, jestli chceš originální svatební list, tak si ho originální vymysli ;-) když tady něco opíšeš, tak už to stejně nebude originál. My jsme chtěli peníze a většina se našeho přání držela. jedinými vyjímečnými dárky byl broušená mísa s vyrytým datem svatby, našimi jmény a jmény dárců a Kamasutra. Kdyby nám někdo donesl štěně, tak mě asi klepne. někdy je lepší, se o originalitu nesnažit. :-|
Odpovědět
Ja nechci nic opisovat :) Jen rikam, ze jsem si delala svuj, koukala jsem na vase a prijdou mi vsechny naprosto totozne... jen jsem byla zvedava (a myslim ze nejsem sama), na originalni darky... Brousena misa? No ta by u nas skoncila asi na pude :-D :-D :-D
Odpovědět
Já dostala měsíc a půl po svatbě k narozeninám 2 skleničky na šampus - se zlatým lemováním a zlatýma prstýnkama :-N Bych je tu dala do bazaru za pár korun, ale co když se to k dotyčnému dostane :-N . Doma jsem se rozhodli nic takového nemít, darů se zbavujeme - většinou je někomu dáme (a většinou řekenem, že jsme to dostali a od koho,ale že se nám to nehodí,ale víme že jim třeba jo :-N )...ale ty "vkusné" svatební skleničky???? Ono takovýchto darů bylo asi 6 :-N
Odpovědět
Profilova fotka
a dostavame sa na zaciatok mojej rozpravy ;-) ak by ste si dali zalezat vy..a ulahcili ludom co vam kupit (terak citaj - kus okliestili ich originalitu :-N ;-) )taak by si sa blani nemusela zbavovat vonkoncom nicoho..lebo secko by ti pasovalo ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?