Originální svatby na beremese. Kde kupujete dekorace?

Profilova fotka
Chtěla bych napsat, že v poslední době se tu objevila spousta velice zajímavých a originálních svateb. Od hruštičkové, leknínové, zahradní přes zimní, břízovou či francouzskou. Samozřejmě je jich mnohem víc, vypočítávám jen ty, na které jsem si ted honem rychle vzpomněla. Je to strašně fajn vidět, jak se dnes už holky nebojí udělat si to podle svého. Vy, které máte netradiční pojetí - jak jste se k tomu dostaly? Jak svatbu zařizujete a kde kupujete dekorace?
Odpovědět
pro mně je svatba tradiční záležitost, tak jsou mi takové všelijaké schválnosti, které s tradicí svatby nemají nic společného proti mysli.
Odpovědět
@vineckobile tento tyden sem koukala na krojovanou svatbu a pak hned na druhou v Sari. Myslim ze obe byly naprosto originalni, skvely a i v ramci zvyku svatebcanu klasicky. Takovyho neco se mi moc libi, ze se nedaji ovlivnit masou a jdou si za svym. Moc jim fandim a podporuju v jejich napadech. Myslim ze spis naopak skoda, ze takovych svateb neni vic, protoze si na to lidi nakonec prece jen netroufnou...
Odpovědět
Já jsem taky pro klasiku. ;-) Připadá mi trapné třeba mít svatbu v kostýmech. Mám ráda, když jsou všichni co nejelegantněj oblečení. Jako třeba pro někoho ženich v kratasech je originální - pro mně trapný. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak ženich v kraťasech, je teda silné kafe, ovšem pokud to není u moře na pláži :-) stejně tak jako když dělá někdo svatbu na hradě nebo tvrzi a má k tomu blízko, tak proč by neudělal svatbu v nějakém kostýmu. Myslím, že záleží prostě na místě a na lidech, co si tu svatbu dělají a jaké to chtějí mít :-) ale je fakt, že nic se nemá přehánět a jít do extremu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbí každá svatba, která je nějak "přizpůsobená" těm snoubencům. Stačí maličkosti, třeba když mají jako dort medovník, protože ho oba milujou. Nebo aspoň trochu osobní oznámení. Už to považuju za úspěch. Doufám, že takových svateb bude čím dál víc, moc jim fandím. V poslední době mám pocit, že jich začíná být opravdu hodně a beremese je v tomhle trochu zkreslený vzorek - sem chodí podle mě většina holek, co chtějí klasickou českou svatbu, ty netradiční jsou tady výjimky. Ale když vidím svatby svých kamarádů a známých, nebo když se podívám na web svatebních fotografů (jiných než těch, co se tu pořád dokola objevují), tak vidím opravdu hodně originálních svateb, nevěst v barevném atd. A mám z toho vážně radost.
Odpovědět
Profilova fotka
Já originálním svatbám taky fandím, já jí chci trochu retro, ženich bude mít červený tkaničky v botách a tak...Sice se ráda koukám na fotky nevěst-princezen na zámku s princeznovskýma šatama, načesanýma vlasama, francouzskou manikúrou atd., ale pro sebe bych to nechtěla, chci, aby si lidi mou svatbu pamatovali třeba kvůli těm červeným tkaničkám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu tematickou - v kostýmech jako šermíři. Bylo to hezké. Já fandím nápaditým svatbám.
Odpovědět
Já jsem zase jednoznačně pro klasiku. Děsí mně představa, že půjdu třeba za sněhůrku a příbuzní za 7 trpaslíků. ;-) ;-)
Odpovědět
já bych chtěla něco fakt originálního. tady je to jen samá fialová, bordo, růžová, knoflíková atd. hledám inspiraci.
Odpovědět
Ja jsem taky pro kazdou srandu. Proto na nasi svatbe byli skoro vsichni v riflich, ponevadz netusili, ze na nejakou svatbu jedou :) A bylo to super, hodinu po obradu uz jsem mela rifle taky.
Odpovědět
@kelisova jak se vam to povedlo utajit?Na co jste hosty nalakali?
Odpovědět
Pozvali jsme je na oslavu narozenin :)
Odpovědět
Článek se načítá
@kelisova To je opravdu originální:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?