Organizace plateb

Ahoj všem, nevím, kam to azřadit, dala jsem to do této kategorie. Některé služby se paltí průběžně přes rok či předem, ale jak jste to měli např. s hostinou? Kdy jste platili a kam jste případně uschovali peníze na platbu? 🙂 Nebo jste paltili až druhý den?
Odpovědět
My jsme platili zálohu a zbytek jsme platili hotově druhý den. Peníze jsme měli v pokoji, ubytování jsme měli v místě oslavy. Pokoj byl v naší nepřítomnosti zamčený. Byla zde možnost i odsouhlasení vyúčtování oslavy druhý den a platba převodem, to jsme nevyužili, protože jsme vyrazili na svatební cestu.
Odpovědět
@tamaraad To zní super. Nicméně my pojedeme po oslavě domů, je to asi 5 km. Možná bude lepší se přímo domluvit s místem, ale chtěla jsem vidět různé možnosti. Děkuji. 🙂
Odpovědět
@monepone Myslím, že vše je na domluvě s dodavatelem. Pokud máte předběžnou cenovou kalkulaci a výsledná cena se nebude nijak výrazně lišit, tak bych neviděla problém s převodem peněz bez osobního setkání, pokud si chcete neděli užít 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Po nas chteji v miste hostiny zalohu a zbytek pak prevodem....ale radeji bych asi osobni setkani. Prece jen se bude kalkulovat vse, co se vypije apod., tak je asi lepsi to probrat osobne?
Odpovědět
Hostinu jsme platili hotove asi 12 dni po svatbe. Meli od nas zalohu, to byla asi tretina konecne ceny. Domluvili jsme se s nimi takto, aby v sobotu nemusela do prace pani co to mela na starost a v nedeli jsme odjizdeli na svatebni cestu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?