Oprava truhly na přání - jak to udělat?

Ahoj, objednala jsem si truhlu na přáníčka z fleru. Naivně jsem si myslela, že alespoň tak dělají věci pořádně. Truhla mi přišla v jiné barvě než byla na obrázku, potřebovala by zbrousit a znovu natřít barvou. Nejsem na tyhle věci moc zručná a hledám někoho kdo by to zvládl do června? Ideálně z Plzeňská? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
A reklamovat jsi ji u autora zkoušela, pokud se tolik liší od původního obrázku?
Odpovědět
Nezkoušela, 14 dni už uplynulo a to jsem nestihla. Navíc kdo ví jestli by nový výrobek byl o něco lepší. Proto bych raději zkusila nějakého truhláře/truhlářku.
Odpovědět
Určitě zkuste reklamaci, toto je opravdu špatná kvalita. Minimálně bych na to Fler upozornila. I oni mají své "páky".
Odpovědět
reklamovat
Odpovědět
Reklamovat se to muže podle smluvních údajů do 14 dni. Ty už ubehly.... proto hledám nějakého truhlare...
Odpovědět
tak to je lepší si koupit novou v Pepcu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duffkovas 14 dní je ze zákona na vrácení zboží bez udání důvodu, pokud nakupuješ přes net. Záruka jako taková by měla snad platit standardně 2 roky, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, mají to i v podmínkách. "Ve věci reklamace vždy kontaktujte prodejce pomocí vnitřní Fler pošty. Náklady na vyřízení reklamace hradí v případě oprávněné reklamace prodávající. Reklamace zboží na Fleru se řídí platnými zákony České republiky." Takže reklamovat to klidně můžeš. Navíc tam mají i napsáno, že pokud zboží neodpovídá popisu, máš opět kontaktovat prodejce a pokud nekomunikuje, tak Fler. Zkoušela jsi někomu z nich psát?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?