Ohňostroj na svatbě. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, máte některá zkušenost s ohňostrojem na svatbě??? Dívala jsem se po internetu a našla jsem připravené ohňostroje pro soukromé párty v ceně cca 2-10 tis. Minuta ohňostroje vyjde cca na 1-2 tis.
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
taky jsem uvažovala, že nakoupím jen tak nějakou zábavnou pyrotechniku, ale to by asi nebylo ono....?!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já bych radši něco koupila, tak jak na silvestra (pár pěkných světelných rachejtlí - takové ty květy nebo barevné koule), protože tolik peněz (jak píšeš 2-10 tis.) bych za to nedala. Ale ohňostroj by se mi taky líbil.
Odpovědět
Profilova fotka
díky.... nicméně ten klasický ohňostroj je vážně nádhera než klasické rachejtle....pořád váhám..chceme to udělat jako půlnoční překvapení....
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím, pořádný ohňostroj by byl lepší. A navíc, jestli to bude překvápko, tak to budeš mít super :-) Držím pěsti ať ti to vyjde. Ahoj
Odpovědět
Pavlinak, my ohňostroj na svatbě měli, a to pořádný - dělal ho můj manžel, má na to všechny potřebné papíry a kurzy. Pyrotechniku, co prodávají někde na stáncích si koupit můžete, ale nikdy tím nedocílíte stejného efektu, už proto, že stánkaři nebo prodejny nesmí prodávat výrobky určené pro odpalovače ohňostrojů. Jinak manžel dělal ohňostroje i na svatbách či narozeninách našich kamarádů a dá se udělat krásný ohňostroj za 5.tis. Rozdíl samozřejmě je, když si objednáte firmu, ta většinou pod 10.tis. nejde, protože musí zaplatit zaměstnance, dopravu atd. Tak hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli ohňostroj jako svatební dar, trval cca 10-12 minut, nádhera, dodnes o tom mluví celé město, auta na silnicích zastavovali, aby to viděli a má to svý kouzlo. Rozhodně to ale není levná záležitost a hlavně nezapomeňte vyřídit povolení!
Odpovědět
martina85: Přesně tak, a u nás navíc lidi ještě týden potom prudili, že to bylo určitě kvůli tomu, že v našem městě byl 2 dny předtím prezident Klaus a že za to město jistě vyhodilo statisíce :-D :-D :-D
Odpovědět
Jinak s tím povolením je to samozřejmě pravda, ale měla by si to vyřešit firma, nebo osoba, která ohňostroj realizuje, u nás stačilo nahlásit to na městskou policii, ale vím, že vě větším městě musel mit manžel vyjádření od magistrátu, či od hasičů a ještě to muselo být do 22hod.
Odpovědět
Profilova fotka
nám udělal ohňostroj tatínek ženicha a byl naprosto úžasný, dlouhý a všichni z toho byli paf, včetně nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky za info...povedlo se mi najít ohňostroj na 3 minuty za necelé 2 tis., je to celkem 150 rachejtlí, tak uvidíme.... podle videa to vypadá pěkně.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli na zásnubní párty ohňostroj. Odpálili jsme ho po 22. hod., trval něco přes 10 minut a za chvilku přijela policie, že si stěžovali sousedi a jestli na to máme povolení. Když se to odpaluje po 22. hodině, tak to musí být nahlášené na městském úřadě, kde ti dají papír. Pokutu jsme naštstí nedostali, chápali naší situaci a ještě nám blahopřáli k zasnoubení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé já bych taky chtěla ohňostroj...moc se mi líbí, ale ta cena mě nějak zrazuje musim se ještě pořádně podívat po internetu co a jak
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ohňostroj na svatbě musí být úžasný, už jsme trošku brouzdala po internetu, některé firmy dělají speciální svatební - na konci ohňostroje je ze speciálních světlic červené srdce a po stranách iniciály křestních jmen a na obloze svítí asi 1min., uvažuju, že bych to udělala jako skvělé půlnoční překvápko pro ženicha, jen trošku dražší :-|
Odpovědět
Profilova fotka
to fsvojap: kolik vyjde ten ohňostroj s tím srdcem a iniciálama? To musí být nádhera.... :-o . My budem objednávat asi za 2 tis., 3minuty, je tam asi 150 světlic.... ;-)
Odpovědět
My jsme o ohnostroji uvazovali. Chteli jsme do toho dat kolem 20tis. Restaurace kde budeme mit hostinu je v Pruhonicich (Praha) a tam by to teoreticky slo. Uz jsme chteli platit zalohu ale pan pyrotechnik se tam jeste vydal podivat. No a ukazalo se ze to tam vubec nejde kvuli prostoru kolem restaurace. Musi tam byt nejmene 30m odstup od jinych budov. Protoze ten ohnostroj co jsme chteli leta docela vysoko a tak by ty naloze ponicili v okolnich domech zahradky, strechy apod. Takze pokud si chcete zaridit vetsi ohnostroj nez jsou povolene pro samoodpal je moc dulezite aby misto kde se to bude odpalovat bylo pomerne izolovane (tech 30m a nejlip 50m od zastavby).
Odpovědět
Já jsem koupila ohňostroj za třiapůl tisíce, nevím ani jak dlouho to bude trvat. A bude to odpalovat známý. Poraďte, kde se musí žádat o povolení - na radnici nebo na policajtech ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my meli ohnostor docela velky, stal 500 a odpalovali jsme si to sami. Teda jako kluci na svatbe. Ohnostroj trval a si 15 minut a nezadali jsme nikde. Proste jsme se domluvili s majiteli restaurace jestli muzeme pred restauraci odpalovat.
Odpovědět
Profilova fotka
to pavlinak - cenu jsem tam nenašla, kontakt na firmu, u které jsem to našla, máš v IP ;-)
Odpovědět
suzeee - Dnes v 11:00 Měla jste ho některá na svatbě? Jaká byla cena? Na jakou firmu se obrátit? Díky. ferinka - Dnes v 11:15 Na internetu jich najdeš hodně a dodají ti ho hotový v krybici a někdo jen zapálí jeden šlahounek,od kterého jsou propojeny všechny bouchací krabičky :-D a hezké se už dají pořídit od cca 2.500,-
Odpovědět
My jsme měli také ohňostroj na svatbě - dělal ho manžel s kamarádem jako překvapení pro mě :-) Bylo to super a všichni z toho měli velký zážitek. Bylo to krásné zakončení svatebního dne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Tak ja se naucil delat pekne ohnostroje pro roldinku a pratele z dostupnych pyrotechnickych vyrobku II. tridy a divili by jste se, co clovek s takovou pyrotechnikou muze vytvorit za krasu. Jde jen o to vybrat to spravne. No a navic se cena za stejne sestavy od firem je mene nez polovicni ;-) Jirka.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme měli ohňostroj. Nevím, jak v jiných městech, ale v Praze je to složité a zapeklité s povolením. Podmínka odpálení do 22 hodiny. A pyrotechnika II. třídy není dovolená vůbec, což jsou všechny dostupné sestavy, o kterých tady píšete. III. třída není řešena, což vlastně znamená, že nepotřebujete žádné povolení, ale musí jí odpálit jen člověk, který má na to oprávnění, tedy firma a to už je trochu dražší. A IV. třídu musí povolit i báňský úřad, ale to už jsme opravdu u ohňostrojů, které se pohybují úplně někde jinde - novoroční,..... :-D Takže, pokud chcete v Praze ohňostroj, tak nelegálně nebo legélně jen firma a musí to být jen III. třída. A to mi na každém úřadě říkali něco jiného a zaručeně správného. Dost dlouho trvalo, než jsem zjistila, jak to je doopravdy a jaké paragrafy o tom hovoří. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
No tak ohňostoj nakonec byl jako překvapení ode mě,dělala ho firma Soptík a byla to bomba,každý na něj vzpomíná,odpálil se před 22.00 aby nebyly problémy a bylo to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja poprosila hotel, rekal cenu, manazerka mi na netu ukazala ty "svetlice", ja privybrala jeste jednu a pak to tam nejaky chlapek delal. O zadne povoleni jsem se nestarala. Akorat to bylo o pulnoci, takze kameraman uz nebyl a ani nevim, jestli to nekdo fotil nejak.
Odpovědět
Taky budeme mít ohňostroj, nejdříve jsem myslela že ho odpálíme přímo o půlnoci ale zase v září je už tma i kolem té desáté tak asi bude dřív....
Odpovědět
Profilova fotka
My meli v harmonogrmau pulnocni prekvapeni, takze to muselo byt o pulnoci :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
tekynka • Dnes v 15:34 Ahoj nevěsty,chtěla jsem se zeptat,jestli někdo neplánujete ohňostroj na svatbě nebo jestli nemáte zkušenosti někdo;)))děkuji
Odpovědět
tak my ho plánujeme cca kolem desáté večerní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
připadá mi to jako hezké překvápko,ale přiznám se ,že do toho nechci investovat 10.000,- prý existují ohnostroje na klič??!
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?