Oddávající Dobroslav Makovička. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s miňovaným panem Makovičkou? Toužíme po nevšedním obřadu, tak jsme si zamluvili pana Maovičku. Brzo nás čeká první sezení a ráda bych věděla co nás čeká. Budu ráda za předání vašich zkušeností.
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
A kdo to má být?
Odpovědět
Profilova fotka
Oddávající, který ti vytvoří obřad podle tvých představ.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky, znova bych chtela nacnout toto tema, doufam, ze nas pan Makovicka odda, zatim jsem na nej slysela samou chvalu, mate nektera zkusenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Jáááá................. líp jsme si vybrat ani nemhli. Jedním slovem úúúžasnýýý .-) zoot, doufám, že vám to výjde, protože obřad byl nezapomenutelný a posezení s ním taky.-)
Odpovědět
Ahoj, pan Makovička nám byl doporučen majitelem hotelu, kde se budeme brát. Zatím jsme v telefonickém kontaktu a čeká nás první setkání s ním. Tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Chci se zeptat, pan Makovička oddává jen v Praze? Nebo přijede kamkoli? A kolik to asi stojí??? Mám totiž problém s časem obřadu - matrikářka má pro nás termín jen okolo 11 a to je moc brzo. Prostory nám pronajmou kdykoli, tak mě napadlo sehnat jen jinýho oddávajícího. Jde to vůbec???
Odpovědět
Profilova fotka
solona, co vím, tak i dojel akorát mu budeš muset zaplatit cestu. My jsme platili 3500 církvi a panu Makovičkovi 500,-Kč. Jednou nám vyprávěl, že oddával na Moravě na vinici.-) tak věřím, že je to jen o dohodě. Možné je dneka všechno!
Odpovědět
Profilova fotka
kaci1 a zoot Ahoj co se tyce pana Makovicky, mohu doporucit.Prijemny pan,velmi dobreho charakteru, dobre vypadajici se kterym si urcite neudelate ostudu.Zadny "deda s medaili na krku" Zarucene nebude vypravet sahodlouhe nesmyslne reci.Slysela jsem od lidi, ktere oddaval, ze na jeho svatebni rec se dlouho vzpomina, jeho slova se zapisou v srdci svatebcanu i hostu.Urcite dobra volba. Napiste jak jste dopadly. Marketa
Odpovědět
Profilova fotka
Maky, svatbu jsme už měli v červnu a ten obřad byl úplná pohádka.-)
Odpovědět
Holky,prosím Vás, můžete napsat nějaké podrobnosti. Je to jen pro věřící atd.?
Odpovědět
Profilova fotka
Ditus, nemusíš být věřící,ale na matrice bude veden váš sňatek jako církevní. Obřad povede pan Makovička, tak jak se domluvíte. Snaží se to vždy přizpůsobit danému páru.-) Nevím co víc by jsi chtěla vědět.
Odpovědět
Díky Kačí.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, pana Makovičku jsme moc chtěli, ale na naše datum už má obsazeno. Obřad máme v hotelu, kam z matriky odmítají chodit (netuším proč..). Nemáte někdo typ na jiného oddávajícího, který by byl ochotný přijet na Okoř a nevadilo by mu, že nejsme věřící? Díky za typy!
Odpovědět
Ahoj, Kaci1 my taky budeme mítna obřad pana Makovičku. Prosím tě vy jste se rozhodli kolik mu zaplatit sami a nebo to byla jakoby doporučená cena. Nechci aby to vyznělo nějak špatně, jen řěším kolik mu zaplatit. Díky
Odpovědět
...mohu jen doporučit:)
Odpovědět
misahe - pan Makovička má stanovenou cenu - 2000 platíš církvi a 2500 panu Makovičkovi gamp - už se těším na pátek :-)
Odpovědět
Ahoj holky, pan Makovička nemá čas nás oddat v Praze 4.září 2010 v 11.30 :-( Neznáte někoho, kdo by nás oddal, prosím? Matrikářky z Prahy 1 už jsou na jiných svatbách. Tudíž nás musí oddat farář,kněz.....Nejsme ale pokřtění. Znáte někoho nejlépe z Prahy?
Odpovědět
Profilova fotka
lidi lidi.. já to nechápu. Tekže teoreticky, kdyby..kdybychom si s přítelem vyhlidli jeden kostelik u Lipna, kde se slouzi mse jen jednou do mesice,ale my dva nejsme pokrteni, tak by to tam precijen s Makovickou slo??
Odpovědět
ahoj efe, ono to záleží na konkrétním faráři, knězi.......někomu to nevadí, že nejste pokřtěni. Takže by to podle mě šlo, neb nás by oddal, měl-li by čas.
Odpovědět
efe: ano:)
Odpovědět
efe: záleží, jaký duchovní by vás oddával, resp. z jaké církve - u katolické církve je křest podmínkou, u jiných církví to tak být nemusí, podmínky si nastavuje každá církev sama
Odpovědět
Profilova fotka
holky děkuju.. My to brzy vyzvíme. V neděli 27. tam půjdem "nenápadně" na mši. Koná se tam vždy jen poslední neděli v měsíci. To je v podstatě jediné co vím, krom toho, kde ten kostelík leží a jak vypadá.... Víc o něm ne a ne zjistit,ani na úřadě mi neřekli číslo na faru, nebo kam se obracet. Takže bude nejlepší se rovnou zeptat faráře :)
Odpovědět
efe: zkus se obrátit na arcibiskuptsví, nebo najít na netu seznam farností a podle toho poznáš kam to spadá...pokud se tedy jedná o katolický kostel... největší zádrhel, který by mohl nastat je, že pokud se jedná o katolický kostel, nepustí tam oddávat jiné vyznání...i kvůli následné platbě církvi:) ale třeba se mýlím... křtěný musí být aspoň jeden z vás... zeptejte se na mši přímo p. faráře...to vyzvíš nejvíc:) jen otázka mimo: kde jsi sehnala ta krásná fotoalba? nemáš odkaz?:) díky
Odpovědět
Profilova fotka
gapm: at delam co delam nemuzu ho najit :) Volala jsem do hotela, ktery tam dokaze sprostredkovat svatbu. Zvedla mi to mila pani a ze tam svatby delaji ale nevi nic..ani pod jakou cirkev patri. Takze budu muset pockat a vyzvedet to nazivo..
Odpovědět
Holky, nemáte někdo náhodou kontakt na oddávajícího p. Makovičku? Našla jsem jediný telefon (739 524 720) a už to asi měsíc zkouším, ale je pořád vypnutý a nemůžu se stále s nikým jiným spojit.. :-( Svatbu máme sice až na jaře příští rok, ale bojím se, abych ho vůbec sehnala a neměl už termín třeba zarezervovaný někým jiným. MOC DÍKY za jakýkoliv kontakt!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vyměň poslední tročíslí za 716 ;-) My si ho zamlouvali asi půl roku dopředu a bylo to oka, ale je pravda, že nemáme moc vytížený termín.
Odpovědět
Ahoj holky, tel. od ifoun funguje:-)-máme to ověřený- pana Makovičku mohu jen doporučit, svatbu mám sice až 9.9.2010 ale už jsme se s ním 2x setkali a ten člověk je naprosto úúúúúžasný :-))))
Odpovědět
Mooooc děkuju holky za kontakt, já jsem věděla, že mi tady někdo poradí! ;-) Slyším na p. Makovičku jen a jen samou chválu, tak jsem celá natěšená až ho taky potkáme.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj na matrice po mě chtějí přesný název a adresu církve oddávajícího. Nemáte to někde někdo zaznamenané? Díky.
Odpovědět
ahoj, jednoznačne doporučuji!!! s manželem jsme oba nevěřícím a původně to měl být civilní sňatek, ale díky okolnostem to byl nakonec církevní. a jsem moc ráda, řeč byla krásná, slib také. i zarytí odpůrci církve pak pokyvovali hlavou, že to bylo moc fajn a že tam nebyal žádná strohá úřednice. ifoun: na netu jsem ho našla pod církví bez hranic, ale vím že to není ono, je to buď něco od A nebu U, ale ani v oddacím listě to nemáme... já myslím že apoštolská... asi mu raději zavolej.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?