Obřad jen ve čtyřech, hostina pro všechny

Profilova fotka
Ahoj holky. Máte někdo zkušenosti s tím, že byste hosty pozvali rovnou na hostinu a obřad si udělali jen se svědky (případně fotografy)? Já o tom začínám dost vážně uvažovat. Jednak nejsme moc na tyjátry a celé mi to tak začíná připadat... Navíc bych chtěla zachovat tu intimitu obřadu, abychom si to my užili a bylo to pro nás výjimečné a ne to udělat strohé a formální před příbuzenstvem (a myslím, že s 55 lidmi za zády to bude strojené). Zajímalo by mě, jestli jste to některá z vás takto udělala a proč a jestli to bylo dobré a jak to přijali hosté :-) Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, výborná otázka, úplně, jak kdybych to psala já! Jsem zvědavá, zda to takto někdo provedl a jak se to osvědčilo :-)
Odpovědět
Pokud bych to chtěla takto, tak bych to tak udělala, jen bych přibrala ještě rodiče..Ale oslavu bych nedělala ten den..Spíš třeba o týden později nějakou uvolněnou párty. Přijde mi totiž dost divné být pozvaná na svatbu, ale na obřad nesmět
Odpovědět
musim souhlasit, ze je divne zvat nekoho na svatbu a na obrad nese, navic svatebni obrad je vec verejna, tudiz muze prijit kdokoliv se podivat, nikomu se ze zakona nesmi branit vstupu, pokud samozrejme nedela nepristojnosti!!taky bych to tak teda resila, udelat obrad jen s rodici a svedky a v nejakem jinem terminu udelat party!!
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za reakce. No ono jde o to, že našich přes 50 lidí je v podstatě JEN rodina a to ta nejbližší. Třeba u mě není tak jednoduché pozvat jen rodiče, jsou rozvedení a asi by nechtěli trávit s námi chvíle o samotě :-D Sourozenců mám 7, takže kdybych přibrala i je, už je tam zase hromada lidí :-D Ale termín už je zamluvený i na radnici i v restauraci, všichni s ním počítají, i my a nechceme to měnit... Jen jsem přemýšlela, že by mohli všichni čekat až v restauraci, možná by to mělo taky svoje kouzlo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?