Noviny

Ahoj holky...nemáte prosím některá nějaký vzor nebo šablonu na svatební noviny? Nějak mi nejde je tvořit :-| Díky :-)
Odpovědět
já je tvořím v Power-point. Zkoušela jsem i word, ale to mi přišlo složitější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem je dělala ve Wordu, sice to jako noviny nevypadá jak některé tady dávají fotky, ale mě se to líbí jsou originální, než článek vedle článku :-)
Odpovědět
já právě taky ovládám jen Word:) A myslíte( pokud to není extra tajné) , že byste mi sem poslala pár fotek, jak to máte uspořádáné a co jste tam dávala? já opravdu nevím, od čeho se odpíchnout:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem neovládala ani word, ale už jsem se rozjela :-D Sice to taky nevypadá jako noviny-možná jen přední strana, ale mě to nevadí..Budem to mít asi jen na 5-6 A4 popsaných z obou stran, ale nechci tam ty věci typu miluji tě ve 150 jazycích, historie zvyků a tak- mám tam jen něco o nás, možná o místě obřadu, nějaké vtípky a poděkování @pemamo http://www.svatebni-noviny.wz.cz/ukaz... najeď na ukázky, jsou tam asi čtvery :) Já jsem začala nahazováním různých věcí co se mi líbily na čisté stránky a pak to postupně sesumírovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pemamo mám tam různé věci, stručný životopis od nás dvou, o místě kde jsme žili, společné fotky, fotky dcery, svatby v různých zemí, vtipy, návod na použití manžela a manželky, manželské zákony atd. na netu je toho hodně, zkusím poslat své, jestli to půjde, ale do zprávy ju? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pemamo tak nejde mi to poslat, já je ještě nemám vytisknuté a celý word mi nejde tady vložit, jedině to zkusím nafotit přes počítač
Odpovědět
Profilova fotka
@pemamo tak jsem to nějak vyfotila, sice to moc nejde přečíst, ale aspoň obrazně jak to mám, možná to půjde zvětšit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pemamo tak jde to zvětšit, když klikneš na tu fotku tak pak ještě jednou a jde to v pohodě přečíst :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?