Nevěsty z USA, UK, co takhle si vypomoct?

Profilova fotka
Ahojte nevěstinky! :-) napadla mě jedna docela důležitá věc, pokud by tady byl někdo ochotný...spousta lidí ví, že věci z UK, USA jsou mnohnem levnější, je tam obrovský výběr..jinou možnost než nakupovat z ebay.com, tedy podobných serverů nemá, pokud tam někdo nežije a může si to koupit sám a dovést.. a tady je to hlavní k čemu jsem se chtěla dostat, spousta nevěst žije s přítelem v zahraničí, a jezdí přeci jen většina domů, má tedy možnost zakoupit spousty potřebných věcí, a poté je bud zaslat poštou, osobně .. třeba ..jsou takové něvěsty, které by byli ochotné? U nás jsou věci některé přemrštěné, tak já začnu, nežije někdo v USA? Který má možnost koupit bělící pásky na zuby od firmy CREST WhiteStrips Supreme? U nás je to o 100% dražší než v USA či UK. Byla jsem v UK, kupovala si je, ale už tam nejsem a tu možnost nemám. Děkuji za názory a příspěvky! Třeba se to uchytí! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tady obrázek pro přestavu, jak to vypadá, ty co žijou v zahraničí tak to znát určitě budou!
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik To je pech co? Jsem v holandsku klidně bych ti je koupila ale tady je vše drahé a tyhle pásky jsem tu ani neviděla :/ na kolik příjdou v čr až pujdu do drogerky juknu se, ale spíš s tím nepočítej :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@happyhelen u nás si na to přitnou 100% , normálně se to dá sehnat ta krabice za 900,-- u nás to prodávají za 1900,-- a ještě si tam dovolí napsat že je to slevněné z 2500,-- nechápu..je pravda, že tady to nikdo nedodává kromě jedné firmy, tak proto si dovolí takové ceny...ale je to hnus..:-) jsi moc hodná, v holandsku tedy netuším myslím, že spíše ne :-) je to výrobek z USA a v UK se taky prodává, ostatní země netuším :-)
Odpovědět
@zmaldik kolik to stoji v UK?
Odpovědět
Profilova fotka
@mishelinkab ahoj..nevím jaká je přesná aktuální cena, ale dalo se to sehnat od 800,-- do 1600,-- (krabice bud kde je 28 nebo 84 stripsů.... pořád lepší než u nás.. tady je odkaz třeba v angli, kde dovoz je zdarma http://www.whitestrips4u.co.uk/crest-... ..ale tahle stranka ma taky drazsi..jsou levnejsi..
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik Když se to dá sehnat v čr tak v holandu to mají určo taky. Ta cene v čr je fakt mastná opravu to bělí zuby tak zázračně??
Odpovědět
Profilova fotka
@happyhelen ano, já jsem s tím spokojená, vyzkoušela jsem spousty věcí (od prášků po bělení laserem) a tohle je opravdu dobrá věc, krásně to bělí, je pravda pokud má někdo citlivější zuby, musí používat jiné typy, mají více druhu, ten druh co používám já, je nejsilnější, obsahuje nejvíce peroxidu, trva to než si člověk zvykne, mě to ale nevadilo a zvykla jsem si..už jsem je pul rok nepoužívala a ted je třeba začít znovu, svatba se blíží :-) proto je sháním :-) a nechci dávat takovou palbu u nás, za to bych měla dvě krabice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To se ti nedivim. Až pujdu do drogerky juknu po tom.
Odpovědět
@zmaldik nic neslibuji, ale jak pujdu do mesta, tak se kuknu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishelinkab @happyhelen děkujiii :-) jasné, že slibovat nemá cenu, aspon když už to nebude budeme vědět a když bude tak super a zjistíme aktuální cenu jak se to ted pohybuje :-) snaha se cení!
Odpovědět
Profilova fotka
a proc to nekoupit z ebay? http://www.ebay.co.uk/itm/CREST-SUPRE... kdyz kontaktujes prodejce, tak ti muze vyjit vstric a uctovat ti zahranicni postovne (ktere tusim nebude palka, vypada jako lehka zasilka). Mas to levnejsi, se zarukou a nemusis nikoho zadat ;-) . Jako ono to vezme cas pro nekoho neco kupovat a vozit to do CR, pak jeste behem kratke dovolene v CR s balickem chodit na postu a preposilat dal. Jsou firmy, ktere se presne na toto specializuji, pres ktere muzes kupovat veci v USA a v UK a za maly poplatek ti to preposlou. http://www.google.co.uk/search?client... ci http://www.google.co.uk/search?client...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nevim, jestli jsi nekdy stala frontu na poste, ale kolikrat to posilani samo o sobe je opravdu dost casove narocne (a stojis treba frontu pul hodiny, nez se dostanes na radu). Nedokazu si predstavit, ze si takhle nekdo bude ukrajovat ze sve dovolene, jenom proto aby ti usetril par stovek. Hlavne kdyz jsou firmy, ktere se na to specializuji a maji to jako zivnost. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princezna_kp ty jsi jiná, ostatní jsou jiné, které ochotné jsou..je to svobodná volba, a každý uzná za vhodné sám, jestli chce nebo nechce ;-) a asi si nepochopila příspěvek, právě o firmy co to mají jako živnost tak tam mají 100 % příplatek a to je to, čeho se chce každý vyvarovat v případě, že má možnost jinou než to kupovat od nich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem v anglii byla a dělala jsem to taky, když mě někdo požádal a nemusela jsem ;-) jak říkám, každý je jiný a někomu to vůbec nevadí tak jako mě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik Souhlasím s tebou, já žít takhle v Anglii tak vypomůžu ráda a těch 20 nebo 30 minut času co tím strávím mě nezabije :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princezna_kp ještě k těm firmám co ti zprostředkují dovoz do ČR ..z tvého odkazu ...super věc pokud potřebuješ koupit více zboží pro více lidí, poštovné se rozpočítá apod...ale na jednu věc se to nevyplatí si myslím.. každopádně díky za názor a nechme ostatní na ten svůj -)
Odpovědět
Profilova fotka
no, ja mam zkusenost z bazaroveho prodeje a tak vim, kolik casu vezme jenom baleni balicku, cesta na postu a nasledne cekani ve fronte na radu. ;-) Kdyz nekdo pracuje v zahranici a jede do CR na dovolenou, tak si jede odpocinout a videt pratele a rodinu. ;-) Ne stat fronty na poste, proto aby nekdo usetril na ukor casu nekoho jineho. ;-) Ale treba se myslim a takova dobra duse se tu najde. :-) Hodne stesti
Odpovědět
@zmaldik :-D záleží na ochotě lidí, snad je seženeš
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek pokud ne, nevadí, svět se nebortí :-D aji se nám to rýmuje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zjistila jsem, že v UK to zdražilo a je to skoro stejné jak u nás, lepší tedy z USA, někdo z USA? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a děkuji moc @ajrina také se nabídla, že pomůže z UK..přece jen jsou nevěsty, které jsou ochotné! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?