Nevěsty rozebíráte s ženichem míru popíjení na svatbě?

Profilova fotka
Ahojky holky, chci se zeptat (určitě to tu opět někde je :-D ) jak to máte doma..rozebíráte se svým nastávajícím míru konzumace alkoholu na svatbě?:-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My jsme se na naši svatbu těšili jako na super pařbu pro nás, kamarády a rodinu, takže jsme alkohol nijak moc nelimitovali. Já i ženich jsme si ale vzali pilulku Antiethanol - mají ji v každé lékárně :-) Protože pohled na opilou nevěstu fakt - nic moc :-p Měli jsme výhodu v tom, že svatba byla až v 17 hod, takže takovéto popíjení už od oběda, nebo od rána u nás nehrozilo. Já za sebe můžu říct, že lidi o kterých vím, že mívají smutné opičky, nebo jsou po konzumaci agresivní, ty bych na svatbu fakt nepozvala. Ani kdyby to byli příbuzní. Takoví lidé můžou svatbu jen pokazit... U nás to dopadlo na výbornou, tancovali a hráli jsme skoro do 5 do rána a ráno nám bylo DOBŘE ! Ten Antiethanol je fakt super... Někteří kamarádi, co ho neměli, měli ráno zvláštní, nazelenalou barvu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde na to co myslíš, jestli kolik toho ten druhý hodlá vypít nebo obecně otázku kolik alkoholu a jakého na hostinu - to jsme před svatbou jsme to docela řešili, především otázku tvrdého alkoholu pro hosty, jinak kolik toho druhý hodlá vypít určitě ne :-D , ono stejně je to pak vždycky jinak, ani jsme se prakticky k větší míře alkoholu nedostali, protože s větším počtem hostů to bylo docela náročný a kmitali jsme jak blbci, takže já jsem si užila jedno mojito až při únosu nevěsty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych chtěla, aby sme si svatbu užili a hlavně PAMATOVALI :-D Osobně moc nepiju, a přítel taky nijak extra, ale kdo ví, jak to bude. Přesně tak, ono se to nějak naplánuje a pak je to stejně jinak. Přítelovi jsem řekla, že bych nechtěla, aby se tam zlil, tak doufám, že to bude v poho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Množství alkoholu pro nevěstu/ženicha jsme neřešili, věděli jsme, že se na sebe můžeme spolehnout. A také to tak bylo - oba jsme popíjeli v klidu, skvěle se bavili, dali si panáka s každým, s kým jsme chtěli... a naše euforie ze svatby nás udržela víceméně střízlivé, takže i návrat do bytečku byl kouzelný a na svatební noc ráda vzpomínám x-)
Odpovědět
My ani jeden skoro nepijeme, takže se neobávám toho, že bychom si třeba svatbu nepamatovali nebo něco provedli. A v případě potřeby bude v záloze Antiethanol, jak už psala Katchen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé holky o té pilulce Antiethanol slyším teda poprvé. A to funguje jak? To se dává před začátekem konzumace alkoholu, nebo až v průběhu kdy přituhuje?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme se už o tom bavili a dohodli se, že se budeme snažit nepanákovat. Přítel taky moc nepije a já jen vínečko.-) I to ale dokáže zamotat hlavu.-) Nechci se ale zase celý večer kontrolovat. Každopádně já jsem vždycky v jednom kole (tím myslim na parketu) tak to vytančím.-) katchen: taky mam trochu strach z alkoholu u dvou lidí co tam budou, když se napijou, tak se chovaj jako idioti. Jsou to ale přítelovi kamarádi a slíbil, že to snima vyřídí. Dyžtak je vynesu v zubech.-))) Nechci se tím stresovat.
Odpovědět
Profilova fotka
->kaci1: Mno, my kvůli tomudle nezveme jednu celou rodinu o 7mi lidech, oni dokáží zkazit vše i bez alkoholu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
xpila : Nedoporučuji mít Antiethanol až v záloze. Musí se vzít půl hodiny před plánovanou konzumací alkoholu, jinak nefunguje... vcelaranka : Antiethanol funguje jako spalovač alkoholu a podporuje činnost jater. Bere se VŽDY před konzumací. Je docela drahý, ale fakt se vyplatí - návod je přiložen. Koupíš ho v lékárně. Na stavy po opičce je dobrý Samaritan, ale problémům je lepší předcházet :-) Jé, teď vypadám jak alkoholička... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Btw: tak to ho asi nekoupím a povině si ho každý dá k snídani :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kauculacek: Oni občas když se napijou, tak začnou zpívat takový šílený sprostý písničky,ale jen mezi sebou v hospodě,tak předpokládám, že na naší svatbě a hlavně před naší rodinou se budou ovládat. Navíc je na to předem hodláme upozornit!!! Ale co znám ze zkušeností,tak většinou překvapí nejvíc ten od kterýho to nejmíň čekáme.-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Moje řeč :-D
Odpovědět
Článek se načítá
ja myslim ze nevesta i zenich sou normalni lidi a musi znat svoji miru...proste bych to nejak nehrotila, bavila bych se sem tam si dala panacka a jak bych zacala pozorovat lehky nohy a motani hlavy :-D tak bych proste prestala a hotovo...
Odpovědět
Profilova fotka
kata : Ono je to těžký, já samozřejmě taky poznám, kdy mi alkohol stoupá do hlavy, že. Jenže jako nevěsta si prostě MUSÍŠ dát skleničku s tímhle a tamtím... No nemusíš, ale dost těžko se to odmítá a ženich je na tom ještě hůř... Následují výčitky : To si se mnou ani nepřipiješ ?? Hlavně když je svatba v létě, je horko a popíjí se od rána... No prostě bacha na to.. Jsme tu samý Katky.. že bychom pařily nejvíc ? :-D :-D
Odpovědět
no asi jo to bude tim jmenem :-D :-D souhlasim s tebou katchen ze je to kolikrat tezky vsak ten napad s antiethanolem je ok ;-) zase na druhou stranu ja kdyz uz se citim fakt "jeta" tak proste odmitam a hotovo at se urazi/neurazi prece se nepobleju ne ? :-D ale pekne do nalady bych se picla, zazila sem mirne pripitou nevestu a bylo to hrozne mily :-)
Odpovědět
My jsme to dopredu neresili...jak rika kata...tak nejak jsme predpokladali, ze jsme dospely soudny lidi, takze se snad udrzime v prijatelnem stavu :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle už sme taky řešili, že bych nerada, aby se miláček ztřískal jako doga a vyváděl pak kraviny, ale tak doufám, že mu dojde, že je to naše svatba a bude se kontrolovat, o sebe se nebojím, vím, kdy mám dost.. :-) Ale z pár opilých příbuzných mám docela strach, no snad se ovládnou. Jinak tvrdej platit ostatním nebudeme, tak aspoň nebudou chlastat ti, co jinak tvrdej nikdy nepijí a mohli by tím pádem nepřiměřeně ožrat.. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jo holky, hlásím se též do klubu Katek ;-) Já piji jen vínko, i když i to se mnou dokáže dobře zamávat a přítel nepije taky skoro vůbec. Jenomže jak píše Katchen, tak každý si chce přijpíjet. Proto myslím, že tabletka jako prevence není vůbec špatný nápad:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo ten Antiethanol jsem si dala taky. Měla jsem ho v pomadůrce a slupla jsem ho před tím, než nám donesli polévku :-D Manžílek ho nevyužil :-)
Odpovědět
tedka me tak napada kolik ste toho pak vypily "bez nasledku" kdyz ste si to zobly??
Odpovědět
Profilova fotka
kata : To ti asi nic neřekne... on každý snese jiné množství a taky záleží na tom, jak moc jíš, jestli se hýbeš - třeba tancuješ a jak moc je horko... Já třeba vím, že bych neměla vypít víc než 1 litr bílého vína, k tomu něco zakousnout a popíjet i minerálky. Tvrdý skoro nepiju, kdyžtak rum do čaje - to pak vypiju 3 čaje s rumem - velké hrnečky, ale už žádné víno :-) Pokud si tohle množství dám a před tím antiethanol, tak nejsem ani moc v náladě... Prostě ten alkohol až tak neúčinkuje... Kolik toho ale bylo na svatbě , to fakt nevím, tam to byla smršť... No naštěstí ale vše dopadlo ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejak jsme to na svatbe neresili a ani jsme toho moc nevypili. Za to pote na oslave s rodinou a prateli, se muz zliskal jako cune a ja uz byla tehu, takze nic :-)
Odpovědět
katchen jojo vim ze kazdej snese jiny mnozstvi nejak sem nad tou otakzkou asi nepremyslela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky díky za názory:-) my o tomhle mluvili zadím jen tak okrajově,nicméně si říkám, že když jsem na pár svatbách viděla, co alkohol dokáže, tak z toho mám docela obavy..páč spousta lidí chodí za ženichem a dej si se mnou panáka a připijem si..no a ženich aby neurazil tak si dá a pak aby to nedopadlo tak, že místo svatební noci se "štěká" do záchoda :-D .
Odpovědět
S manzou moc nepijeme, takze jsme meli jasno. Navic mi skoncila marodka den pred svatbou a jedine, co jsem vypila, byl lok sampusu a panak metaxy. Byli jsme docela ekonomicti :) Manazerka hotelu pri placeni uctu rikala, ze jsme jedina svatba, ktera vypila hektolitry caje :) (byla desna kosa)
Odpovědět
Profilova fotka
já nepiju vůbec a nastávajícího jsem ještě taky nezažila opilého, nějak je nám alkohol ukradený a zapařit dokážeme i bez něj. Pocházíme navíc oba z rodin, kde se alkohol taky nebere za žádný highlight večera a tak ani nečekám, že se bude pít něco tvrdšího. Asi by mě docela zklamalo, kdyby se nám tam někdo ztřískal.
Odpovědět
Profilova fotka
no tak mi taky nějak extrémně nelemtáme, ale na svatbě bude pár kamarádů, co se zpít umí a tak si říkám, jestli jim předem nemám udělat přednášku, že nemají "otravovat" s panákováním pana ženicha :-) nicméně vím, koho si beru a taky vím, že si alkoholem svatbu zkazit nechceme ;-)
Odpovědět
no, tak to je zajímavé téma 8-) Já osobně tedy určitě pít nebudu, kvůli miminku v bříšku, ale i kdyby tam nebylo, tak by z toho byl tak maximálně přípitek, na alkohol mě neužije. Přítel ten si občas dá skleničku, ale nepřehání to, takže doufám, že to tak bude i na svatbě, větší obavu mám z brášky a z bratránky, ty když se sejdou ... Ovšem brášku asi zaměstnám tak, že mě bude muset odvézt v průběhu hostiny za babičkou, takže mu tím prodloužím dobu bez alkoholu :-D Jestli to vyjde :-| A většina hostů bude z poloviny řidiči, tak předpokládám, že to snad dopadne dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jééé no vidíš, to je nápad, hezky řidiče budou dělat, ták :-D jako je fakt, že na kterékoliv svatbě jsme byli, tak MY jsme se tam nezlízkali, tak věřím, že to bude i na naší svatbě..jako ale ten přípitek a kapku vinka si asi dáme ;-) taky abychom nebyli nervozní z první svatební noci, hahaha :-D
Odpovědět
ahoj,no je to opravdu na lidech, my jsme měli o svatbě přípitek a pár panáků, ale za celý večer, taky jsem se bála, že mi ženicha moc opijí, ale bylo v pohodě. dali jsme omezení na alkohol - platili jsme jen pivo a víno a panáčky si každý platil sám, ale taky jich bylo dost:-).
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?