Nevěsty převlékaly jste se po půlnoci do jiných šatů?

Jak je to vlastně s převlíkáním po půl noci?Slyšela jsem,že je zvykem se převléci do něčeho červeného,holky,převlékaly jste se také? :-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
já se nepřevlékala, vydržela jsem v šatech do tří do rána :-)
Odpovědět
Ne e, protože jsem si chtěla ty nádherné šaty užít co nejdéle...ne proto, že to stojí takové peníze, ale protože prostě každý musí pořád vidět, že jsi ta nej nej a jsi nevěsta :) Nějaké slušivé šatky na poprávky na další den, ale v den svatby se mi to nelibi... ale neukamenujte mě, jak to tady umítě, ze si to myslím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s vis, chtěla jsem si je také užít, i když měly kilometrovou vlečku :-)
Odpovědět
aha,děkuji za názory,na všech svatbách co jsem byla se nevěsta vždy převlékla,tak jsem se chtěla zeptat jak je to u vás,tomu věřím,že jste chtěly zůstat princeznami co nejdéle :-) vždyt bylo taky na co koukat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se budu převlékat hned po hostině
Odpovědět
andik: bud jina a neprevlekej se :) Nevim kolik das za saty, ale uvidis, ze i dalsi den te bude mrzet, ze si je uz nikdy na sebe nevezmes a to je natolik silny hnaci motor, ze v nich vydrzis strasne dlouho :) Ja si jen pak sundala obruce a rozpustila vlasy a byla to pohodicka...vlecku sepnula nahoru a nic mi nebranilo :)
Odpovědět
Taky se přidávám k názoru, aby ses nepřevlékala. Uvidíš, jak se budeš ve svatebních šatkách citít úžasně, jako princezna a budeš si ten den užívat. Ale záleží na Tobě. Já jsem šatky sundávala až v ranních hodinách a užila jsme si je ;-)
Odpovědět
ambret,do čeho se budeš převlékat?mě taky přijde škoda je mít jen do půl noci,šaty ještě nemám,tak nevím kolik budou stát,ale chci si je jen vypůjčit. :-)
Odpovědět
rozhodně se holky nepřevlékejte, protože toho budete potom litovat, že jste je neměly co nejdéle. Já si je užila po celý den od ráno až dlouho do noci a je to nádherný pocit, když jste jako princezna a cítíte tu bohatost šatů, jemné šustění látky a každý může na Vás oči nechat.
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci je mít ani do půlnoci, nechci běhat na zahradě v šatech a obručích a na vysokém podpatku
Odpovědět
megy,to věřím,už se moc těším :-) ambret,do čeho se ale převlékneš?máš nějaké jiné šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Do něčeho úplně obyčejného vhodného na zahradu, určitě né do nějakých šatů
Odpovědět
Článek se načítá
je zvykem se prevleci do satu po pul noci,ja si chci nechat usit nejake hezke vecerni saty :-) :-)
Odpovědět
ambret,aha,děkuji za názor. :-) tak krásnou svatbu přeji
Odpovědět
Profilova fotka
andík, není zač, já opravdu nejsem šatičkovej typ, nejradši mám něco v čem se cítím pohodlně a to svatební šty nejsou. Nemyslím to zle, jen píšu jak to cítím ;-)
Odpovědět
jasně,každá jsem jiná a já se taky nejlépe cítím v džínách a triku,ale to by mi asi neprošlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj andik, tady jsou již odkazy na minulé diskuze : http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... pro inspiraci...
Odpovědět
já taky nejsem šatičkovej typ, dokonce jsme zpočátku měla takový tendence sukni vykasat,aby se mi lépe šlo, což vypadá na videu fakt dobře, ale stejně jsem byla rozhodnutá si je do rána nesundat...a taky jsem to neudělala. Přesně jak píší holky - je to jednou za život, tak proč ne. Plesový šaty si můžeme obléct kdykoli a hlavně vím že jsem se takhle moc líbila ženichovi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se hrozně bála,že šatičky nějak umažu takže já si je na sobě určitě dlouho nenechám.Stejně bych to asi nevydržela-oprvadu bych se hrozně moc bála abych je neušpinila nebo aby se jim něco nestalo.I při obědě se budu bát takže se už večer raději převléknu do nějakého jiného slavnostnějšího oblečení.
Odpovědět
sarkaa: já myslím, že k ty šaty jsou k použití, ne? Já jsem sice měla vlastní, šité na míru a ne moc široké nebo tak, ale když jsem tak procházela půjčovny, tak jsem došla k přesvědčení, že s malou nehodou se vždy počítá... A byla by škoda si to neužít na plno.
Odpovědět
my se prevlikli se zenichem v 8 vecer do trika a rifli a vubec nelituji, ze jsem nemohla mit saty celou noc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se nepřevlékala - jednak jsem si ty šaty fakt chtěla užít a jednak jsem se těšila, až si mě ženich v noci svlékne sám :-) a to by v restauraci nešlo. A nelituju, šaty v pohodě, špinavé byly jen trochu a to svlékání pak stálo za to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se převlékat určitě nebudu, chci si šaty užít až do poslední chvíle svatebního dne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se nepřevlékala...celý den i večer jsem byla v šatech s vlečkou a se závojem...vše mi sundaval až večer manžel...hlavně se závojem byla sranda...ukrýval totiž pořádnou kupičku rýže :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se taky nepřevlékala, šaty jsou moje, tak jsem se nemusela bát ušpinění, teď se na ně chodím dívat do skříně a přemýšlím jak to udělat abych si je zase mohla obléknout :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem v šatičkách vadržela asi do desíti do večera, ale botičky přezouvala hned po skončení oběda, nešlo v nich vydržet :-S bolely mě nožky, pak jsem se převlékla do trička a džín :-D
Odpovědět
taky jsem zůstala až do rána v šatech i botech (jehlové podpadky!) - vůbec mi to nepřišlo nepohodlné, cítila jsem se naprosto skvěle a zdá se mi i takový hezký konec, když si sedneš na postel ve svatebních šatech... taková symbolika, když v tu dobu už manžel rozšněrovává korzet... Když si vybereš pohodlné šaty, není co řešit. Chtěla jsem být nevěsta až do konce. A hlavně si svoje šaty pořádně užít!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ja se taky neprevlékala, chtěla jsem si ty šaty užít co nejvíc to šlo, přeci jen je to jednou (snad!!:-) v životě! kdy jindy si člověk na sebe vezme takovou nádheru. měla jsem taky úžasně pohodlné šaty takže jsem v nich vydržela do tří hodin do rána.
Odpovědět
holky děkuji za názory,tak to převlékání šatů se asi dělá jen na slovensku?já byla celkem na 2 slovenských svatbách a vždy se nevěsta šla převléci do červených šatů,prý je to tradice,tak nevím,chtěla jsem jen vědět váš názor,díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se přidám, sice jsem si už koupila šatičky na převlečení, ale asi si nechám svatební až do konce,abych si je taky užila.....:-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?