Nevěsty Litoměřice 2016

Ahoj holky, pojďme se podělit o místo a datum? Co všechno už mate zařízené? A taky už začínají pracovat nervy? My ještě nemáme upřesněny den, ale svatba by měla být v srpnu ☺
Odpovědět
Opravdu tady není žádná nevěsta, která plánuje svatbu v Litoměřicích? =-) :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Moje sestra se minulý rok vdávala v Litoměřicích. Svatbu měli v Parku Václava Havla a hostinu a raut v La Karotka. Je to sice vegetariánská restaurace, ale celý personál jsou masožravci, takže jim nevadí maso připravovat. Moc se mi to líbilo a fotky z Litoměřického náměstí jsou úžasné :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Moc pěkný, sestře to moc slušelo. :-) My právě budeme mít taky svatbu v parku Václava Havla :-) je to tam moc hezký, neměla by jste fotku, jak to tam měla sestra udělané v tom parku? jestli měli nějaké židle nebo všichni stáli? Nevím moc, jak přesně to vymyslet =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám jen jednu tuhle, je to tam trochu vidět. Doporučila bych se zeptat v tom domečku co tam je...nějaká kavárna nebo co to bylo. Ta paní jí všechno půjčila včetně prodlužovačky :-D A nic za to nechtěla..byla hrozně milá, zkuste to :-)
Odpovědět
Super, děkuju moc, tak to se zeptám.. :-) my by jsme to právě chtěli z té druhé strany toho mostu přes to jezírko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabi106 Joo tak to už nevím, ale ta paní vám všechno půjčí, opravdu to sama i ségře nabídla. Myslím, že před ségry svatbou tam někdo svatbu měl, ale to nafocený nemám :-)
Odpovědět
Tak to je fajn, moc děkuju za rady :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?