Nevěsta viděna nebo neviděna před obřadem?

Profilova fotka
Ahoj,mam tak trochu dilema z toho,že nevim zda být viděna před obřadem nebo až na obřadu.... ěla jsem v planu to,aby me všichni uviděli až když se otevřou dveře pri hraní na klavír na obřadě,ale jsem nezvozni člověk,až se dveře otevřou,určitě zčervenám a i podle tradic by mel ženich vyzvednout nevěstu s kytkou v ruce ... pro co se mám, rozmyslet ?
Odpovědět
Profilova fotka
@noskova Ahoj, já bych chtěla být neviděna...Ale máme to trochu komplikovanější, máme obřad venku v parku a jestli nebudu chtít být viděna tak budu muset zůstat schovaná v autě a pak jít dost velkej kus (no asi 50 metrů), což mi přijde docela dlouhá štreka...Tak nevím :-) Mě to přijde takový hezčí když ženich nevěstu vidí až u oltáře....ženich tam stojí, celej nervózní, jestli si to nevěsta nerozmyslela a pak se otevřou ty dveře....Přijde mi to jako dobrej zážitek pro chlapa :-) Kdy máte svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
udělej si to tak, jak sama chceš :-) obojí je krásné :-) mne teda manžel viděl doma, při předávání kytice v soukromí a říkal, že byl hodně dojatý a rád, že mě viděl takhle o samotě :-) takže obojí má něco do sebe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě nikdo do obřadu neuvidí :) aspon tak jsem si to rozhodla, na druhou stranu mam strach abych sebou nesvihla v tom rozruseni az pujdu sama ulickou
Odpovědět
Tak já budu viděna asi ještě před obřadem při předávání kytičky :-) nechci, aby mě viděl akorát při přípravách - a to nejen ženich, ale i takové to širší příbuzenstvo apod. Jinak už mi to přijde asi jedno, jestli mě uvidí doma nebo až na obřadu, nějak jsem to ani neřešila.. :-) záleží na tobě a na ženichovi a taky na tom, co pro vás bude proveditelnější - u nás by to bylo asi dost těžký, nevidět se, když bydlíme spolu, nevím, jak bysme to udělali, abysme při odjezdu na obřad jeden druhého vůbec nepotkali..
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs my taky bydlíme spolu a i noc před svatbou budeme spolu,přespávat budeme už v hotelu,kde pak bude hostina i ubytování hostů.ale i tak se to nějak zařídí,aby mě viděl až na obřadu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,taky tohle řeším,též máme svatbu v červnu 2012 a jelikož pojedeme oba v limuzíně tak mě uvidí ještě před obředem,ale spát budu u rodičů i když spolu bydlíme.Takže si pro mě dojede a pak společně pojedeme na obřad a tam až mě uvidí zbytek hostů.Ale opravdu si to udělěj jak ty se budeš cítit nejlíp :-) Jinak přeju hodně štěstí při plánování,já už z toho začínám být tak trochu nervózní,ale je fakt že příjemně nervózní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,mě před obřadem určitě nikdo neuvidí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já ne, já jsem staromódní, mě vyzvedne doma u rodičů kde budu už noc předtím spát.(i přesto že už máme společný domeček) přijede si pro mě s kytičkou. Takže mě uvidí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my spolu žijeme,ale před svatbou jsme spali každý u svých rodičů, dopoledne přijel mažel s rodiči a ostatními hosty k našim, tam mi předal kytičku,ale neměla jsem na sobě ještě svatební šaty, jen bílou sukni a halenku,,, až pak jak šel ven za hosty, tak jsem se převlékla do svatebních a i většina hostů mě tak pak viděla ve svatebním až při nástupu k obřadu,,, a neměnila bych,, nejúžasnější zážitek dne
Odpovědět
Ahoj, můj nastávající si sám vybral, chce mne vidět až před oltářem... Sice organizačně náročnější, ale věřím, že to za to bude stát a těším se ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkar ahojky svatbu mame 16.6.2012 :-) a jeste porad nejsem rozmyslena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs no tak my bydlime taky taky ale nevesta se pripravuje ve svem byvalem dome u rodicu .... takze se proste neuvidite :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@noskova tak my bydlíme spolu v rodinném baráku, s mýma rodičema a že by se ženich jel připravovat ke svým rodičům to jaksi v našem případě nepřipadá v úvahu, takže jedině, že bych ho chudáka přesunula do nějakého hotelu nebo nevim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no u nás to nebyla ani jedna varianta...kytici donesla moje svědkyně,která viděla ženicha v květinářství :-) Když sem odcházela z domu a uviděla jsem se v zrcadle začla jsem si připadat krásná :-) a taky na mě padla nervozita. Ženich mě viděl když čekal před obřadní síní s celou rodinou a přáteli,měla jsem 15min zpoždění tak byl nervózní zda jsem si to nerozmyslela. Čekal nahoře na schodech a já se soustředila abych nezbobrovala dolů,posledních pár schodů když sem zvedla hlavu a podívala jsem se na něj a najednou to bylo jako by tam nikdo nebyl,ticho a on jen němě hleděl. Když sem došla k němu objal mě a řekla že jsem krásná. Byl to jeden z nejkrásnějších okamžiků dne,přestala jsem být nervózní a byla šťastná...pak sem se s každým pozdravila a šlo se na věc... Chtěla jsem aby mě viděl až se otevřou dveře,ale je tam společná přípravna a tak to nešlo,nakonec jsem za to byla ráda :-)
Odpovědět
Ahoj holky, my máme svatbu až v červenci, bydlíme spolu u mým rodičů, ale noc před svatbou přítel pojede ke svým,chtěla jsem se zeptat, jak to probíhá, když ženich s kytkou přijde k nevěstě domů? Předá ji jen kytku a pak se sedne do aut a jede se na obřad? A kdybych chtěla, abychom se viděli až u obřadu, kdy mi má tu kytku dát nebo ji přinese někdo jiný?
Odpovědět
Profilova fotka
@snoopyk Ahoj, já jsem se vdávala v září a měli jsme podobný scénář. S manželem bydlíme spolu, ale od čtvrtka už u nás byli naši a noc před svatbou jsem ženicha vyeexpedovala k jeho rodičům. Přijel k nám druhý den s celým příbuzenstvem, aby se všichni nemuseli seznamovat až na místě. Já jsem byla zavřená v ložnici. Ženich předával kytku mojí mamce a měl pokyn, že musí naše nějakým způsobem přinutit, aby mě pustili z ložnice. Jsme velcí srandisti, takže žádné oficiality. Nevím sice, co se tam dělo, ale slyšela jsem smích :-) Pak ho přivedli za mnou do ložnice, kde mi předal kytku v soukromí, bylo to moc krásné. Pak jsem se ukázala ostatním a jelo se na obřad. Pokud chceš, aby tě viděl až v obřadní síni, nech si kytku doručit zvlášť domů, nebo ať ji ženich nechá u tvého tatínka, ten tě povede k oltáři, takže ti kytku určitě předá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja byla ukryta nevesta, takze kyticku mi prinesli na pokoj, kde jsem se pripravovala. Pamatuji si, ze kdyz jsem vstupovala do salu, tak se muj snoubenec otocil a dival se jak prichazim. Matrikarka pak dala instrukce tatinkovi, ze nevesta se predava - privedl mne totiz k zenichovi a chtel odejit. ;-) Zenich mi rekl, ze vypadam krasne a ja jemu take rekla, ze mu to moc slusi. Pri obrade jsme se drzeli jsme se za ruce. :-) @snoopyk Ja si myslim, ze kdyz jsi ukryta nevesta, tak neni nutne resit kdo ti prinese kyticku - jestli tatka, svedkyne, nebo nekdo jiny. To je preci jedno. ;-)
Odpovědět
My spolu před svatbou také žili,ale náš dům jsem nechala ženichově rodině a jela k rodičům. Obřad jsme měli venku a já vůbec netušila jak zařídit, abych ženicha nepotkala už dříve. Nakonec jsme se domluvili, že mě vyzvedne doma až mi bude předávat kytici. Celé dopoledne jsem byla ve svém pokoji zavřená s vizážistkou a družičkami,ale kytici mi přinesla maminka. Ženich mi chtěl mé přání splnit, tak sice přijel v konvoji svých příbuzných k nám, ale pouze předal kytice svědkyni a maminkám a odjel na zámek, kde vítal hosty, kteří přijeli tam. Já jela v konvoji,ale moje auto organizátoři odklonili a nechali parkovat na kraji parku, kde na mě nikdo moc neviděl a vpustili nás, až když byli ženich, svědkové i družičky u oltáře. Příjezd byl triumfální :-D Ženich mě viděl ten den poprvé a ve chvíli kdy jsem se vydala směrem k němu se dojetím rozplakal, tím ze mě spadla veškerá nervozita a pak už vše proběhlo krásně. Nikdy by mě nenapadlo, jak mi jeho překvapení dodá sebevědomí a pocit, že jsem skutečně nejkrásnější :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs aha ... to me nenapadůo uze bydlite u tvych rodicu ... hmmm blbí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my si užijeme poslední společnou noc jako svobodní společně,bez něj bych neusnula:-D On pak ráno odjede a uvidí mě až na obřadu.O květiny jsem poprosila kamarádku...rodiče dorazí až na obřad tak žádné předávání nebude.Ale já si to tak vysnila dávno.Podle mě záleží jak to oba cítíte;-)
Odpovědět
@noskova tak pro nás ne, máme byt a přitom nejsme zatížení hypotékou a začínáme s čistym štítem.. ;-) a kvůli tomu, abychom se neviděli o svatební den to fakt měnit nebudeme :-D :-D Teda taky by se to nějak dalo zařídit, že by odjel dřív nebo cokoliv, ale bylo by to zbytečně komplikovaný..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky přidávám se s našim/ mým plánem. Moc chci aby můj drahý měl krásný zážitek z toho jak mě uvidí v celé mé kráse až při obřadu. Možná je to americké ale mě se to prostě líbí. Ženich stojí nervozně se svým svědkem a potom za krásného zvuku hudby přicházím já se svými družičkami. Ony mě povedou k oltáři a pak mě pustí a já dojdu sama od místa kde budou hosté. Holky se pak postaví na mou stranu kde budou stát spolu s mým svědkem... U nás je to dané i tím že budeme na hotelu a také tím že ani jeden nebydlíme v ČR ale máme tam svatbu.. takže by bylo divné aby mě drahý vyzvedával u mamky kde nežiju léta.. a stejně mi příjde romantické když mě uvidí kráčet.. jéé já se tak těším...
Odpovědět
Tak ja taky pridam svoji trosku do mlyna. Je to uzasny okamzik, kdyz Vas zenich poprve v cele sve krase vidi az pred oltarem. Sama jsem to tak mela. A je fakt, ze mi manzel po obradu rekl, ze mel co delat, aby radosti a stestim nezacal brecet ..... Nooooo, tak popravde to za to pravdu stalo. A navic me spousta svatebnich hostu videla opravdu az v dobe kdy jsem kracela s tatou k oltari a je preci krasne slyset: "Boze, ta je nadherna" .....
Odpovědět
A jeste ke kyticce - my jsme se prevlikali v hotelu (svatba bylo mimo jakykoliv domov rodicu nebo nas). No a dopadlo to tak, ze ja se prevlikala v nasem novomanzelskem apartma a zenich v apartma svedku. A nez ja dosla na pokoj, tak uz tam na me kyticka cekala. Takze z pokoje do auta jsem sla uz s kytickou a vubec mi nevadilo, ze kytku tam nejspis donesl hotelovy poslicek. Jsou veci, ktere proste ten den stejne neresis, protoze jsi nervoznia zaroven stastna ;-) Kazdopadne, at uz se rozhodnes jakkoliv, vzdycky to bude nezapomenutelny okamzik :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs no my bydlime taky tak ...čistě :-D ja odjiždím k rodicum v patek večer a kdyby byl nejaky problem tak odjizdim k me babičce,ktera bydli asi 500 metru od nas :-D .... prinasi to smulu a jeste by me znervoznoval,preci jen at si pocka k oltaři :-D .. a navic je tu tradice ze k zenichovi jezdi jeho rodina a pije se .... :-D :-D :-D tak u toho taky nemusim bejt :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jibakam jeee to je hezkýýý :-)
Odpovědět
my jsme se před obřadem fotili, takže já viděna byla :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?