Nevěsta 2012 z Ostravy. Místo, šaty...poraďte

Profilova fotka
Ahojky ,plánuji letos v září svatbu a pořád jsem na vážkách kde se vzít a kde mít hostinu... kde sehnat nejlepší šaty :-p atd. máte někdo radu?
Odpovědět
1
2
9
Profilova fotka
ahoj :-) hostina se asi hodně odvíjí od počtu hostů, a od toho, jaké máš požadavky - na jídlo, na taneční parket,... co se týče šatů, tak já mám moc ráda svatební salon Karina v Ostravě Porubě, měla jsem od nich půjčené šaty už na závěrečnou do tanečních, a všechny moje kamarádky, co se vdávaly, měly šaty taky z Kariny. Ale každému sedí něco jiného, jenom v Ostravě kolem Masarykova náměstí jsou 3 svatební salony, tak je třeba se jít mrknout, a objevit ty svoje vysněné šatičky ! :-)
Odpovědět
@vrcka Ahoj, já mám v srpnu svatbu na Slezskoostravské radnici :-) . Je to tam moc hezké. Svatební šaty zřejmě Karina v Ov-Poruba a co se týká hostiny....stále nevím :-) .
Odpovědět
Ahojky, já se vdávám v květnu na zámečku ve Staré Vsi. Je to tam moc pěkné a za pěkného počasí udělají obřad i venku, kdyby jste chtěli. Šaty ještě nemám :-| ale Karina mi taky byla doporučena. Příští týden tam jdu na zkoušku. Holky, co děláte s oblekem pro ženicha? Taky ho půjčujete a nebo kupujete?
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca v Karině je to fakt super , byla jsem jako doprovod v několika salonech,a nikde jsem se necitila tak prijemne :-) a ženichovi určitě oblek koupíme, nevím, kolik stojí půjčení, ale v Polsku ve svatebních salonech mají obleky od 3 000, takze mi to přijde mnohem výhodnější, než si ho půjčit, za prvé jsi v klidu, když ten oblek třeba nějak znečistí nebo zničí (nemusíš pak platit čištění případně škodu v salonu), za druhé pokud to bude nějaký neextravagantní tmavý oblek, tak ho ten chlap ještě využije, a za třetí, když by v něm nechodil, tak ho můžeš prodat, a část peněz (případně celá částka) se ti vrátí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky já jsem měla svatbu ted v sobotu :-) šaty jsem měla taky z Kariny, jsou milí, ochotní a mají super ceny. Oblek jsme manželovi kupovali v Bandi Ostrava. Svatbu jsme měli na zámku v Porubě a na hostinu doporučuji Třebovický mlýn, skvělá komunikace, můžete mít vlastní alkohol a a dobré ceny :-) vše mám ve svých doporučených dodavatelích
Odpovědět
Profilova fotka
@vrcka Ahoj, já budu mít zakoupené šaty z www.paulastyle.cz, taky sídlí v Ostravě a prodávají nádherné šaty za cenu půjčovného v jiných svatebních salónech. Předtím, než jsem narazila na ně, jsem byla v salónu Angelika na Masarykově náměstí, mají tam nádherné šaty, ovšem cena půjčovného 12.000,- mi vyrazila dech :-p moje šaty budou stát necelých 6.000,- a jsou moc krásné. Svatbu máme 26. 5. 2012 v Opavě v domě kultury Petra Bezruče, i když jsem z Ostravy, v Opavě bydlíme už několik let, tak proto tam. @ilcca přítel půjde ve svém světlém obleku, který si koupil před 2 lety ve výprodeji v OP Prostějov. Určitě bych zvolila nákup obleku, narozdíl od většiny svatebních šatů chlap ten oblek potom využije ještě při spoustě dalších příležitostí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,to jsem nečekala takový ohlas:o) My máme v plánu 1.9 a taky mi bylo doporučeno salon Karina.Tak díky mám tedy rozhodnuto kam zamířím ;-) A místo se rozhoduji zda zámeček ve Staré Vsi nebo ta Slezká radnice. No a přítel oblek má a nový nechce :-o Tápu na místě hostiny páč bydlíme v Ostravě, rodiče mám v Šenově a tak to bude všecko pěkně někde jinde, vadí to moooc? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@vrcka já si myslím, že určitě něvadí, my bydlíme za Ostravou, velká část rodiny bydlí ještě daleko za náma, a hostinu máme zase na druhém konci Ostravy, ale to vůbec neřeším, kdo chce, tak an tu svatbu přijde, i kdyby byla 100 km daleko :-) a kdo nepřijde kvůli tomu, že mu to přijde daleko, tak má prostě smůlu :-)
Odpovědět
@haninka712 Kde máte hostinu :-) ? Sháním něco většího a za přijatelnou cenu... :-)
Odpovědět
@vrcka Zámeček ve Staré vsi je moc hezky, už od svých 15 jsem se v něm chtěla vdávat (přítel pochází se Staré vsi) :-) , ale bohužel ta obřadní síň mi příjde hrozně malá :-|. Proto jsme zvolili Moravskoslezskou radnici......Takže raději radím se tam jít podívat.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kahlua87 hostinu máme v Třebovicích v Altánu, platíme jenom pronájem sálu, jinak si všechno zajišťujeme sami. Chtěli jsme to původně někde v restauraci nebo hotelu, ale vzhledem k tomu, že si chceme svatbu se snoubencem zaplatit sami, a máme spoustu přátel, kteří přijdou na svatbu na odpoledne, jsme se rozhodli pro tuhle variantu, na alkoholu a nealku ušetříme takhle strašně moc....
Odpovědět
Profilova fotka
moravskoslezská radnice mě také zaujala =-) Tak uvídíme,chtěla jsem tento týden už něco oblítat,ale když se podívám z okna přejde mě chuť :-| A jak to máte s jídlem v tom Altánu???
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kacenka1234 ahojky, koukala jsem na net na ten Třebovický Mlýn a vypadá to moc hezky!!! Takže říkáš,dobrá komunikace a možnost donést alkohol? Píšou tam,že i ňáké ty cukrovinky atd. takže to zní dobře ;-) Měli jste tam i noc? =-)
Odpovědět
@vrcka nechci tě zklamat, ale včera jsem volala do Mlýna a řekli mi, že soboty mají až do konce roku plné :-(
Odpovědět
@obyvatelka @haninka712 díky holky, už jsme se s přítelem domlouvali a oblek se kupuje. Už máme i představu jaký styl, barvu atd. Začínám se těšit...už se nám to pěkně rýsuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca no zklamaná už jsem psala jsem tam a mají plno ;-( bodejť fakt to tam je hezké
Odpovědět
Profilova fotka
mám pocit ,že jsem začala dost pozdě a už nic nestihnu ani neseženu ;-( :-(
Odpovědět
@vrcka nezoufej, něco pěkného se určitě ještě najde. Já měla místo zamluvené už loni v létě, ale od té doby jsem změnila názor. Z malé svatby máme najednou velkou a do té původní restauračky se už nevlezeme. A tak hledám. A to máme svatbu už v květnu - dovedeš si představit, že s tím hledáním nejsem moc úspěšná. Míst s velkým sálem, kde se v pohodlí vleze 60 lidí a ještě si i zatančí moc není. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca tak to věřím :-| Ono toho fat moc není! a pak když chceš více lidí! a každá nevěsta chce místo pro tančení a aby to tam bylo hezké je to o to těžší ;-(
Odpovědět
@vrcka a kde asi by jsi to tak chtěla? Přímo v Ostravě a nebo v okolí? A kolik asi lidí? Já už prošla na netu tolika místama, že bych ti možná mohla i poradit. Já si našla super místo, kapacita pro 120 lidí, mají volný termín, celkem pěkný sál, venku teráska, přívětivé ceny....a tomu mému se to nelíbí. Nechce to tam. Tak nevím jestli mám použít slzy a přemluvit ho ;-) a nebo se trápit dál a hledat a hledat.
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca njn ti chlapi!!! Můj si to představuje,že stačí vše vyřídit týden předem,blázen :-o zamluvila jsm si obřad na Slezskoostravské radnici,takže by bylo fajn v okolí Ostravy. Nebo třeba v Šenově . Nebude nás moct , na oběd budem jen 15 lidí, později by došli přátelé cca 20 dalších lidí. :-D
Odpovědět
@vrcka aha, tak zrovna tam tím směrem jsem ale vůbec nehledala :-D Někde jsem viděla doporučení na hotel Jan Maria, to nevypadá špatně. Tak to máte malou svatbu, míst s kapacitou do 40 je plno. To budeš mít fajn, určitě najdeš. Držím pěstičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky díky , jojo to už jsem se taky myslím dívala ,ale asik to tam bude troške dražší... ách jo, s tou svatbou je tolik starostí... snad aspoň to počasí pak výjde!!! ;-)
Odpovědět
:-D jo, kdyby se dalo objednat i to počasí, to by bylo super. Hlavně taky zapoj toho svého..aspoň trošku. Ať z těch příprav taky něco má. Jak si to na chvilku vyzkouší, tak hned pozná, že to není jen tak, chystat svatbu. :-) To teď bude moje taktika. Ať teď chvilku hledá on. A jestli něco najde tak super. A jestli ne, tak holt bude po mojem, chi chi.
Odpovědět
Profilova fotka
No dobrá rada,taky ho zkusím zapřáhnout :-D A to počasí fakt kdyby to tak šloooo!!!
Odpovědět
Ahojte holky, my sice planujeme svatbu az na 1.6.2013 ale jelikoz ten muj je Anglican a budeme mit na svatbe asi kolem 30 lidi z jeho rodiny, musime planovat trosku vice dopredu. :-) Nevite nahodou o nejakem peknem zamecku v okoli Ostravy kde delaji obrad i hostinu pro 70-80 lidi? Divala jsem se na Zamek Silherovice, ale myslim, ze to by vyslo prilis draho. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@vrcka jojo paní provozní je moc supeer a ochotná, svatební noc už je v ceně :-) jinak ten alkohol máš poplatek 100 na osobu dospělou a pak si můžeš donést kolik toho chceš, což nám přišlo jako super cena, a sladké jsme taky měli svoje ( dort, zákusky, cukroví, atd.) Můžeš si to přivézt den předem a oni už se pak o všechno postarají. Nás tam celá hostina pro 36 lidí oběd + raut + přípitek + pivo + nealko + poplatek za alkohol a výzdobu vyšla na 26 000 Kč což jsme mysleli že dáme o hodně víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka1234 Všechno zní tak dobře a oni už maj plno! :-( Snad seženu něco podobného! a cena fakt slušná!!! ;-)
Odpovědět
:-D tak my jsme byli 100% spokojení ve všech ohledech, tak třeba něco z toho i tobě pomůže. Fotky i videoklip z naší svatby je v mé fotogalerii, tak můžeš juknout, že nekecám ;-) . Svatební šaty Emmi Mariage Dolní Lutyně - sama jsem je měla (naprosto perfektní! určitě stojí za to, si tam zajet, protože originálnější šaty jinde neseženeš, navíc jsou moc krásné a skvěle sedí ;-) !), svatba hotel Imperial Ostrava - obřad i hostina (super servis, bezva ceny, krásné prostory jako na zámku, ochotný a vstřícný přístup, pronájem prostor zdarma! ). nebo kolegyně měla svatbu U Holubů na Čeladné a bylo to tam fajn a pěkné prostory, ale nezařizovala jsem to tam, takže z tohohle pohledu netuším. Kameraman pan Tomáš Kusyn z Ostravy (velmi příjemný pán, profesionál, moc šikovný) - točil nám svatbu (krásné video). Jinak hodně dobrý kameraman je i Víťa Večeřa (Ostrava) - šikovný, kreativní a moc milý Fotograf Roman Pastorek z Ostravy - úžasné fotky, super spolupráce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vrcka tak to je škoda :-( hodně štěstí při hledání :-)
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?