Netradiční svatba - jakou máte?

Ahoj, chceme s přítelem netradiční svatbu, ale chybí nám inspirace :) Napište, jakou netradiční svatbu budete mít vy .)
Odpovědět
ahoj, nevím co si představuješ jako netradiční, ale my plánujeme obřad klasicky v kostele někdo v pozdějších hodinách (pokud to půjde) a pak rautík ve sklípku, jen posezení s rodinou a pár přátel. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misha21 my si zvolili to, co je nam blizke - svatba byla ve skotsko-keltskem stylu s vecernim obradem. Kdyz chcete neco netradicniho, tak se snazte vychazet z toho, co mate radi. Urcite neco vymyslite a bude to super! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako netradiční svatba by se mi líbila retro-styl :-) Ale zkuse projet zde alba nevěst, je jich tu dost, co měly netradiční svatby a třeba i poradí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu, kde tématem byl drak, byli jsme tematicky oblečení a obřad byl při svíčkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít částečně v country stylu - obřad a hostina v country saloonu, muž košili, bolo, opasek, tmavé kalhoty. já kolovou sukni s volánem, boty koně. Předpokládám, že většina lidí dorazí oblečena jak šatník dovolí, ale kámoška třeba bude mít taky sukni s volánem a doufám, že tchán si vezme jeho country košili, pokud mu to nezakáže tchýně :D navíc budu mít u sebe dvě kamarádky z line dance, které budou mít rifle a košile a já se pak po obřadu chci převlíct taky do riflí a v mezerách, kdy nebude hrát kapela, si budem pouštět hudbu, na kterou tancujeme line dance a si ať si taky zablbnu a třeba, kdyby byl zájem u hostů, třeba i pár jednoduchých naučíme ale jak píše @palomitacheca primárně zkuste vybírat podle toho, co sami máte rádi a je vám blízké.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?