Nemám představy o svatbě. Pomóc

Profilova fotka
Ahoj, možná se vám to jako téma bude zdát divné, ale já nemám vůbec žádné nebo minimální představy, jak bych tu svou svatbu chtěla.. :-( nechce se mi nic násilím hrotit, ztrhat se kvůli nejlepšímu kusu čehokoli taky nehodlám.Navíc se mi zdá, jak se tak pokouším nějak inspirovat, že je to všechno stejný... :-) POMOC!!!
Odpovědět
Dolores taky jsem to tak měla. začni tím, že si sepíšeš to co nechceš a ono už se ti z toho vykouzlí něco, s čím by s mohla být spokojená. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ancinka: Děkuju :-) To by mohlo vyjít :-D
Odpovědět
dolores: Jestli tě to potěší, tak já jsem taky neměla absolutně tušení jak chci aby svatba vypadala, do jaké barvy ji ladit, atd. Ale nakonec se to jedno po druhém řešilo tak nějak samo. Uvidíš, začneš jednou věcí, přidá se k tomu další a postupně to budeš mít pohromadě ;-) Velkou inspiraci jsem načerpala tady na beremese, pokaždé sem si někde něco vyhlídla a nakonec z toho byla krásná svatba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ka. te1:Potěšilo mě to :-) Zatím se tu dívám, ale mám pocit, že vidím všechno a všechny v bílém.Jinak jsou tu opravdu dobrý podklady a všechny nevěstinky jsou moc krásné!jen bych chtěla být taky tak krásná.a přitom to nehrotit.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph... Moje album, můžete se kouknout.
Odpovědět
Profilova fotka
dolore neboj vše dobře dopadne, také jsem měla z příprav hrůzu, a to jsem začínala půl roku před svatbou a ty na tom máš ještě delší dobu, já jsem začínala tím kde, potom jakou barvu svatby a pak zbytek.... ;-) musím říct, že mi hodně pomohl svatební plánovač tady na beremese, zkus do něja mrknout, a uprav dle dvých představ nebo si pořid nějakou knížku o svatbách, kde bude napsáno co a kdy zařídit :-D a užívej si ten den pak neuvěřitelně uteče a zbydou jen vzpomínky :-(
Odpovědět
Já sem nakonec taky neměla bílé šaty, ale šampaň (i když to tak na fotkách nevypadá) a vůbec mě to nevadilo, však nevěsta nemusí být bílá ;-) Původně jsem taky měla pocit, že všechny nevěsty jsou tady krásný a já budu vypadat jak (promiňte to slovo) DEBIL, ale nakonec jsem byla ve svatební den nadšená, cítila jsem se krásně a užila si to. Hrozně moc udělá výběr šatů, to bylo fakt strašně důležité, že jsem sehnala šaty, do kterých jsem se zamilovala. Prvně si projdi všechny půjčovny!!! Vždycky můžeš narazit na šaty, který ti budou slušet víc než ty, o kterých sis myslela, že jsou to ony ;-)
Odpovědět
Ježišku dolores teď koukám kdy máš svatbu, to máš ještě čáááásu móóóře! spíš by mě překvapilo kdyby jsi už měla jasno 8-) hlavní je zamluvit kvůli termínu zásadní věci jako kostel/matriku, restauraci, fotografa a zbytek se doladí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dolores: Taky jsem nevěděla. Ale poctivě jsem surfovala po beremese a sbírala nápady a náměty. :-D Nebýt beremese a hlavně vás všech, co sem píšete, nikdy by to tak dobře nedopadlo.
Odpovědět
dolores: Neboj, já sem taky začínala skoro rok předem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čím dřív, tím líp.Já studuju Vysokou, takže nemám zas tolik času.A miláček má v červnu státnice.čekali jsme až bude Ing.Jak on říká King( Ku...inženýr) :-D Jsme spolu tři roky.Kydž bude aspoň jeden z nás dostudovaný..je to praktické.
Odpovědět
Profilova fotka
novako: souhlas :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Teď mi došlo, že když je ten můj inženýr(konstruktér kolejových vozidel), tak ho radši nenechám samotného vybírat prsteny...nebo dotáhne něco např z legované, kalené, žíhané,...oceli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
prstýnky by asi měli být kompromis, ale vybírejte pečlivě, je to jedna z mála věcí co vám potom všem zůstene :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Doufám, že mi zůstanou vzpomínky a manžel.Ztracený prstýnek bych už nějak obrečela.
Odpovědět
Profilova fotka
žádný pesimismus :-D vzpomínky jsou nezapomenutelné :-)
Odpovědět
Nezapomenutelné sice jsou, ale klidně bych si tu svatbu střihla ještě jednou, protože jsem ten den prožila spíš jak ve snách. Teprve na videu jsem si ji mohla pořádně "prohlídnout" a tak ;-) Byla jsem trošku mimo, nemohla jsem to organizovat, jak jsem zvyklá a to byla hrůůůza!! Hlavně doporučuji dolores zajistit si dobrého organizátora, což u mě byla mamča.
Odpovědět
Profilova fotka
Klarka: dívala jsem se na vaše fotky a (jak jinak), vypadala jsi naprosto úchvatně!!! :-o Hlavně účes!myslíš, že by mi něco takového taky slušelo?a hlevně šlo zrobit na hlavě?
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to taky bude snad mamka.Ale svatba bude u ženicha...Což bude možná trochu problém.Kdyžtak je v záloze tchyně, Honzovy sestry...a v nejhorším(nejlepším) případě bych to zařídila sama.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za lichotky :-D moc potěší, Vlasy máš delší než já (mám je ztěží na ramena) určitě by ti takovýhle účes kadeřnice vytvořila, chce to jen zkusit, zkus zabrousit na nevěsty z tvého okolí a třeba najdeš touto cestou nějakou super kadeřnici ;-)
Odpovědět
dolores: Tomu nevěř, ve svatební den nezařídíš nic :-D Seš úplně mimo dění. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
V svatební den řeknu jen ,,ANO" , víc po mě snad ani nikdo nemůže chtít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Klarka: No, zatím se mi žádná nevěsta neozvala, ono jich zas tolik není.Ještě asi neplaší jako já :-) S kadeřnicemi nemám žádnou zkušenost, o vlasy se starám pečlivě sama.Docela to s nima ujde.Jsou zatím přírodní, bez chemického zásahu.
Odpovědět
Profilova fotka
asi nejlepší bude když si najdeš nevěstinky dle místa konání svatby, určitě tam nějaké najdeš, pak mrkni do alb, třeba tam bude nějaká z podobným vkusem jako máme my, a napiš jí do IP, určitě napíše a rádi ti poradí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už jsem napsala všem, co jse tam našla..Snad to bude efektivní. :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme taky začali barvou svatby - teda spíš naším oblečením :-) A pak jsme několik měsíců přemýšleli nad tím, kde to bude, počítali, kolik na kterém místě nás to bude stát, ale naše oblečení a prstýnky už bylo vyřešené ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,dolores máš ještě dost času ;-) na promýšlení.My jsme na začátku září rodinám oznámili,že máme zamluvený termín na 14.října a pak jsme začali tepra vymýšlet co a jak uděláme a musím říct,že jsem hodně inspirace nabrala tady na bereme se.A svatba byla krásná :-D :-D :-D Koukni na album a když by jsi potřebovala tak písní do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju, holky, já určitě písnu.Včera jsem se o tom bavila s nastávajícím a on nebyl schopen pochopit, že si nemůže vzít jen tak nějakou kravatu!POMOC!
Odpovědět
Profilova fotka
Dolores, času máš fůru, neboj, to se vše zvládne. Myslím, že ve chvíli, kdy rozsekneš barevné ladění, půjde vše tak nějak samo od sebe ;-)
Odpovědět
Ahojky, jak už řekly děvčata přede mnou. Taky jsem netušila co a jak, jaká barva... Ale po zkoušce šatů to bylo jednoduché jako facka. Zabrousila jsem na net a už jsem měla jasnou představu o výzdobě tabule, kytičce i oznámení, akorát ten účes fakticky nevím. Vím, že mám na to času habakuk, ale co jde, zkouším zařizovat a kupovat teďka, abych pak měla více prostoru na sebe, drahou polovičku a tak okolo. Říkám si, že čím dřív to všecko zařídím, tím bude větší pohoda.. :-) :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?