Někteří lidé řeší naši svatbu na fb a mají připomínky

chtěli jsme se s rodiči,poradit o restauraci přítel pro ně jel,a švagrovi se to nelibilo, už odpoledne jsme to s našima domlouvali, a těd nás řeši na facebooku,že jsme ho naštvali..........,ptali jsme se rodičů jestli mají čas,a řekli at pro ne za pul hodiny prijedem, nechteli jsme aby se nase svatba resila prez fb. jelikoz me to prijde hodne osobni,a svoje osobni veci bych prez fb neresila, My jsme jim taky pomohli se svatbou a nikde jsme to na fb neresili.ani pripominky.
Odpovědět
@jajinka1985 nějak mi uniká co švagra naštvalo? že se také neradíte s ním, že jste jeli pro rodiče? Co přesně řeší na FB? Podle toho bych ho slušně poslala do zadního otvoru a řekla, že jeho svatba to není a že si nepřejete, aby něco takového na FB řešil.
Odpovědět
Taky celou tu situaci nechápu. Řešit podobné věci na internetu je nevhodné, upozorni je, že si to nepřeješ.
Odpovědět
rodice byli u svagra neco vyridit, a my jsme jim volali zdali maji cas ze se jedna o hostinu, a muze nam vybranou restauraci nekdo obsadit, jelikoz rodice moji i pritelovi by se chteli domlouvit, nasi meli rozbite a pritel se rekl ze pro ne zajede, jestli stim souhlasi a maji chut, at si reknou cas a on je doveze a pak je zase odveze domu,
Odpovědět
@jajinka1985 svagr je manzel me sestry, muj pritel snim ma porad nejake neshody uz se mu nedivim,a chapu ho,a sestru jsem si vybrala jako svedkyni na svatbu. i ona se podilela na tom resineni na fb.
Odpovědět
Profilova fotka
@jajinka1985 no tak po pravdě to by mě taky naštvalo a pořádně! Nevím co má kdo řešit (ikdyž je to ségra a švagr) vaši svatbu na fb!??? to bych jim tedy důrazně řekla, že si to nepřejete!
Odpovědět
taky mi není moc příjemné řešit cokoliv osobního přes tu "zeď nářků" (pokud to není formou uzavřených zpráv), jestli je švagr aspoň trochu inteligentní, mohl by to pochopit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?