Nechci psa na svatbě

Profilova fotka
Ahoj holky, mám problém se zvířaty na svatbě. Ne že by mi zvířata vadily, to ne, ale nechci, aby na naši svatbu nakráčeli přítelovy rodiče s jejich psy. Jsou to rozmazlené nevychované čokly a mě nesnášejí. Jsou to dva pražské krysaříky, ale svou velikost si kompenzují pořádnou zuřivostí. Vždy od nich odcházím s novou ranou po kousnutí nebo roztrženými kalhotami. Kdybych je nějak provokovala, tak neřeknu, ale kousnou mě jenom proto, že sedím. Nechci si ani představit, co by udělali s mými šaty. Tchýně jich bere jako svoje děti, tak se určitě pořádně naštve, když řeknu, aby psy nechala doma. Mohly by ste mi poradit, jak jim to mám oznámit nebo jaké jim mám kdyžtak navrhnout alternativy, kde je nechat, když je nechce nechat osamotě na dvorku. A omlouvám se za svou češtinu, pořád mi dělá problémy.
Odpovědět
A co říct, že tam psi nemůžou? Naši mají fenku a na obřad ji brát nebudou..pak na hostinu už jo, ale kdyby to bylo zakázané, tak by ji dali někam hlídat a to ji taky berou jak člena rodiny.
Odpovědět
Nevím, kde se vaše svatba bude konat, ale třeba by bylo dobré navrhnout nějaký dobrý psí hotel poblíž, kde by jim pejsky pohlídali na váš svatební den - třeba kompromis, jenom přes den a na noc by si je už vyzvedli. A nevím, jak blízko k nim máš, ale možná lépe, aby to řešil přítel nebo aspoň vy oba společně - ať to nevypadá, že ty je tam nechceš a je to jenom tvoje volba. ;-) držím palce, moc dobře tohleto znám..
Odpovědět
Majitel restaurace si to nepřeje po minulých zkušenostech, kdy mu psi zničili vybavení restaurace. Třeba ohlodali nohy židlí... :-D Tchýni taky napadlo, že by vzala psy, ale jedna z nich je nevychovaná a neustále mi s těma břitvama místo drápů leze až za krk, takže sama nakonec uznala, že je to blbost.
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec o tom nemluv a tvař se, že takové téma vůbec neexistuje. A kdyby o tom začali sami tchánovci, rychle téma utni se slovy, že to nepřipadá z provozních důvodů v úvahu. A konec. Žádné důvody proč ne, prostě ne a přes to nejede vlak. A co se týče hlídání apod., můžou si to zařídit sami.
Odpovědět
Ja bych se v tom moc nenipala, ale kdyz, tak at to resi se svymi rodici snoubenec.
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych řekla, že prostě majitel objektu si to nepřeje....
Odpovědět
Restaurace to nepovoluje. Jenže byla tu i nevěsta, která to takhle tchýní podala a tchýně nelenila a zavolala do restaurace, že si to tam sama vyjedná. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Ježiš! :-D Tak jedině se domluvit i s tou restaurací no....taky by bylo blbý, kdyby tam někdo jiný v den D byl se psem....v případě, že nemají celý objekt pro sebe...
Odpovědět
Profilova fotka
existují psí hotely... můžeš říct, že je někdo z rodiny velmi silně alergický ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mayinka no, to by chtělo je naočkovat a popř zajistit svědky:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 kdyby byla nevěsta odvážná, může začít předstírat alergii přímo sama a nejlépe už teď - alergie chodí náhle po naakumulování alergenů ;-) :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mayinka nojo...a nemusí vůbec nic řikat...stačí předstírat, že nemůže dejchat:-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?