Nebude blbý, když na obřad pojedeme s přítelem spolu?

Ahoj holky, mám víc otázek k našemu dni D, tak to píšu sem ;-) . Zatím nemám moc zmáklý jak to chodí, tak se zeptám Vás :-D . 1) nebude blbý, když na obřad pojedeme s přítelem spolu? Máme totiž miminko, tak si myslím, že by bylo lepší, kdybychom jako rodina jeli pohromadě. 2) přítel nemá ani jednoho z rodičů, já mám pouze mámu, můžeme čestné místo u stolu-vedle novomanželů, nahradit prarodiči, popř. tetou? Přítel už má totiž jenom jednoho dědu a jednu tetu.
Odpovědět
Profilova fotka
1) my jeli také na obřad spolu v autě, navíc jsme vůbec nejeli v koloně, protože jsme se s nastávajícím jeli před obřadem fotit. Vy jste navíc jak píšeš už rodina, takže u vás bych to vůbec nehrotila. 2) čestné místo klidně může nahradit prarodiči, nebo tetou, dle toho, jak to cítíte. Může vedle něj sedět i jeho svědek
Odpovědět
Super, děkuju moc :-)
Odpovědět
@jujunka Ahoj, my jsme to přesně tak udělali. 1.Jelikož jsme nechtěli, aby jela kolona aut, tak svatebčané jeli autobusem a my za nima s ženichem v jednom autě. Jen jsme měli šoféra (bratránka) aby si ženich mohl dát přípitek ;-) 2. Manželovi rodiče jsou rozvedení, jeho otec navíc na svatbu nemohl přijet, takže u stolu vedle něj seděla jeho máma s dědou.
Odpovědět
ahoj, svatba mě sice teprve čeká, ale s otázkou číslo 2 bych si vůbec nedělala hlavu... my sice máme oba rodiče, ale sedět vedle nás budou svědci... záleží na Vás, koho budete chtít vedle sebe.....
Odpovědět
Ani jedním se nemusíte trápit. Nejdůležitější je aby vám bylo dobře. My měli teda raut, ale na čestném místě bych usadila toho koho bych tak vnímala a to může být pro každého jiné - prarodiče, tetičky, stýčkové, kamarádi... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?