Nápady, na co nezapomenout

Profilova fotka
Hezký den nevěsty a již vdané paní =) Mám takovou otázku. Je něco, na co při obřadu, odědě, rautu a celkově celém svatebním dni nezapomenout a je to něco, co by Vás v první chvíli vůbec nenapadlo? Setkali jste se s něčím takovým? Nebo jste se na něčí svatbě setkali s něčím co Vás zaujalo a řekli ste si, že je to dobrý nápad? ;-) Prostě něco, co zpříemní celý den všem a není to na klasickém "seznamu na co nezapomenout " =) Díky moc
Odpovědět
Měli jsme svatbu na konci června, ale úplně jsme zapomněla na opalovací krém :-) Sluníčko svítilo dost, ale nebyl to žádný extrém, obřad byl venku, poté jsme se fotili venku a měla jsem spálený dekolt, puchýřky.. Pak bych si nachystala nějaký tělový sprej, na osvěžení, pro dobrý pocit :-) A my jsme zapomněli na pito pro řidiče :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@noterka Super, děkuji, přesně tak něak sem to myslela =) sem ráda že sem to napsala srozumitelně =D Já jsem třeba na spoustě svadeb postrádala možnost napít se při obřadu, nebo po něm, když byl venku a při čekání u focení to bylo docela chvílemi peklo. Proto určitě chci stoleček s vodou a případně něčím malým k jídlu(cukroví, nebo něco co přežije venku). Opalovací krém e určitě super nápad, díky =)
Odpovědět
@mysce Super diskuze, díky za ní :-) A ten o čerstvovací stoleček - to je perfektní nápad! :-)
Odpovědět
My jsme obřad měli ve 13.00, na ranč jsme přijeli už po 12. Tak nám dali pití, brambůrky a tak :-) Ještě před obřadem jsme měli cca 10min s matrikářkou a oddávajícím, abychom si řekli, kdo kde bude stát, jak přijdu, jak si předáme prstýnky, které jsme neměli na stolečku na mističce, ale měli je svědkové. A na česání a líčení si vzít triko s velkým výstřihem nebo na zip, aby se pak lépe sundalo a nerozcuchalo účes :-) Fotku mám v albu :-) Pokud máte hostinu v restauraci, tak to je v pohodě, ale my jsme měli vlastní sudy piva a bylo trochu chaotické zapojit chlazení a hlavně zapojit do včas, aby bylo pivo vychlazené. Kdyžtak tím někoho pověřte :-) A měli jsme obřad na louce, matrika to věděla, ale v den svatby si klavíristka vymyslela, že chce mít nad klávesy slunečník, jinak že nebude hrát (aby se nepřehřály). Zavolali nám to asi 3 hodiny před obřadem. Nakonec se našel deštník a manželův bratránek ho musel držet nad klavíristkou. Na to taky kdyžtak myslet nebo se zeptat :-)
Odpovědět
@noterka Přesně :-) opalovací krém je must have u letních svateb! Loni jsem protrpěla svatbu kamarádky, která se vdávala v červenci. Bylo asi 30 stupňů a ještě to měla v pravé poledne na runwayi, takže ani nebylo kam se schovat.Úplně jsem cítila, jak se opékám :-D A mít pro hosty třeba lahvičky s vodou je dobrý nápad a už jsem to četla víckrát v různých návodech a tipech :-).
Odpovědět
Profilova fotka
nejdůležitější je nezapomenout na prstýnky a dobrou náladu:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mollydolly a doklady :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?