Musí být na svatbě klasické vývazky? Co kanzashi?

Profilova fotka
chci se zeptat, jaký máte názor na tyhle kytičky místo klasických myrtových voniček?
Odpovědět
Ty jsou moc krásné, líbí se mi víc než klasické vývazky.. Já taky budu tvořit kytičky místo vývazků, akorát je asi dám na kolíčky (na prádlo), aby šly hezky připnout na oděv a hostům pak doma udělaly ozdobu :-) A taky proto, že nesnáším jak špendlíky na vývazcích dělají dírky do šatů.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli místo myrty látkové kytičky. Já jsem z nich naopak utrhala kolíčky a přilepila malinké spínací špendlíčky, protože hlavně ženy mají většionu šaty, na které kolíček prostě nepřiděláš a nebezpečí, že jim dřevěným kolíčkem zatrhneš šaty je mnohem vyšší než když si připnou malý spínák ;-)
Odpovědět
Nemusí být nic z toho, co mají ostatní nevěsty. Než jsem se přihlásila na beremese, vůbec jsem neznala ten typ vývazku, který se tu vyskytuje. Tyhle kytičky jsou moc krásné!
Odpovědět
Profilova fotka
jéé, to je super, to by mě nenapadlo..... děkuji za inspiraci - mně se to moc líbí, akorát ta černá a hnědá jsou takové smutné...
Odpovědět
Také si myslím,že nemusí být nic co je dané, mi měli myrtove vonicky,protože mi to krásně vonělo:-D ale ty kytičky jsou moooc krásné a ničemu určitě vadit nebudou. A ty malé zavírací spendliky jsou praktické a dělají malinkatou direcku,která se hned zatahne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít místo vývazků mini odznáčky. Je to na Tobě :)
Odpovědět
Ahoj, taky plánuju místo vývazků placky. :-) http://www.beremese.cz/blog/dvestepad...
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že v dnešní době je to jedno, záleží to na fantasii každé z nás...a pokud někdo chce mít kytičky nebo odznáčky, tak proč ne...mě to přijde originální.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím dnes je to už jedno. :) My neměli žádné a taky se to zvládlo :D
Odpovědět
Profilova fotka
ty kytičky jsem našla na fleru ale paní psala, že teď nedělá, ale mě zaujali moc.
Odpovědět
Mě se to mooooc líbí! :-) My jsme teda měli klasické vývazky, které sjem si dozdobila malou kytičkou, ale zase jsme u toho neměli myrthu a za barákem jsem nastříhala buksus... Dobrá třičtvrtina lidí to vůbec nepoznala :-)
Odpovědět
já jsem šila vlastní vývazky a nic živého do nich dávat nebudu, líbí se nám to jak je:)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?