Množství zakoupeného alka a nealka na svatbu

Profilova fotka
Zdravím všechny a prosím o názory, zkušenosti atd. Svatbu zařizujeme na soukromém místě a dohodli jsme se s majiteli, že nám zajistí catering, ale pití si nakoupíme sami. Budeme mít cca 60 hostů, z toho tak 8 dětí. Koupili jsme na Moravě 40l vína (to se nezkazí), ale co dál? Jak se dá odhadnout optimální množství? Je to v J Čechách, kde bohužel není Tesco non-stop, kam bych v případě nouze vyslala řidiče 😊. Proto se ptám, jaké máte zkušenosti? Všem moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám představu, kolik se toho vypije. Ale doporučila bych nachystat zásobu máty, citrónů a pomerančů. Stačí když nachystáte džbány s citrusy a mátou a zalijete jen vodou z kohoutku. Ta Vám stoprocentně nedojde ;-) Známí to tak měli na svatbě a bylo to velice praktické, zvláště pro ty, co abstinují a nemají rádi přeslazené nealko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lydieg Tak to určitě plánuji...Spíš mi jde o to alko, colu, džusy atd... Téměř všichni pijí hruškovici, ale kolik bude dost? ...nevím, říkám si, když dojde, tak dojde, bude něco jiného, ale...to je tak, když potřebuji mít vše dokonalé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@eond Já odhad taky zatím vůbec nemám, ale nakoupila bych toho všeho radši víc na otevřený účet, aby se neotevřené láhve daly vrátit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nebudu mít kam vracet, nemáme to v restauraci...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si sepsali seznam hostů, kdo bude co pít a kolik toho tak zvládne a potom jsme to poscitali :) nám šlo tedy především o velikost sudu piva... ale my měli mnohem méně hostů :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nase zkusenost - vino se nepilo vubec (a to jsme meli kvalitni z Mikulova), pivo minimalne. Slivovice se vypilo 9l (ale VYNIKAJICI!! Ja jsem odpurce slivovice a mela jsem myslim panaka jednoho, ale to byla lahoda, neverila bych, ze to nekdy napisu). Tak vyborna slivovice slavila uspech nejvetsi. Ale z domaciho pesteni, takze s nakupem neporadim. Potom velky uspech c.2 - medovy Jack. Ten uz frcel na rozlucce a ted to take byl nejoblibenejsi alkohol. 3x 1l flaska, pak dosel a dalsi nebyl. A tady je seznam nasi spotreby: LIHOVINY: JACK DANIELS  3 x 820 GIN  1 x 618 ZELENÁ  1 x 445 RUM  1 x 514 FINSKÁ  1 x 590 JAGERMEISTER 1 x 720 RESTAURACE: NATURA  9 x 28 ABSOLUT VODKA  5 x 45 RUM 9 x 45 JAGERMEISTER  5 x 50 JACK DANIELS  3 x 50 BAYLEIS  1 x 49 FERNET STOCK  3 x 45 PIVO 12°  77 x 38  KÁVA-ESPRESSO 40 x 30 ČAJ S CITRONEM    4 x 28  CAPPUCCINO 10 x 45 7UP 1 x 35  61 dospelych, slivovice neni na seznamu, tu jsme meli vlastni. Horni jsou flasky (pocet x cena) a spodni co si objednali hoste na baru (panaky), take pocet x cena. Ale kazda svatba je asi jina.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eond nemusite to mit v restauraci. Stačí se zeptat tam, kde to budete kupovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?