Miniaturní svatba bez kamarádů

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, zajímalo by mě jestli máte některá zkušenosti s malinkou svatboou jen s rodiči, sourozenci a svědky. Jak taková svatba probíhala? Pochopili vaši přátelé, že jste je nepozvali? Urazil se někdo? Měli jsme nějaký dodatečný mejdan s kamarády?
Odpovědět
@minennka Ahoj, my to máme jen v rodinném kruhu. Přátelům jsem nic nevysvětlovala, jen jsem se zmínila, že to máme v rodinném kruhu. Nikdo na to neřekl půl slova. Hlavně jsem se nijak neomlouvala a nevysvětlovala, ale řekla hotovou věc.
Odpovědět
Profilova fotka
@minennka měli jsme malinkou svatbu jen pro nejbližší, bylo nás asi 12 a bylo to naprosto perfektní! Díky malému počtu lidí jsme si mohli vybrat malou obřadní místnost, mohli jsme mít po obřadu soukromou prohlídku hradu, na "hostinu" nám stačila malá hradní čajovna... prostě samé výhody :-) ostatní se o svatbě dozvěděli až další dny a nikdo si nestěžoval. Spíš jsme měli reakce typu "no konečně jste se vzali..." :-D jestli byl někdo uražený, tak k nám se to nedoneslo :-) Jo a žádnou dodatečnou oslavu pro ostatní jsme nedělali.
Odpovědět
Profilova fotka
Bereme se též jen v rodinném kruhu. Ostatním pošleme oznámení že jsme se vzali. Mám pár dobrých kamarádek,ale mají malé děti,a je nám už dost let a prostě upřednostňujeme užší kruh než oslavy pro x lidí. Každý už má své rodiny,i když se přátelíme. Není to jako u první svatby,to na obřad tedy přišly i kamarádky, spolužačky,a i večer na oslavu. Oběd byl pro rodinu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?