Měly jste na svatební hostině překvapení pro ženicha?

Profilova fotka
Zdravím všechny budoucí nevěsty! Chtěla jsem se zetat, zda třeba někoho nenapadlo, stejně, jako mě, nachystat si na hostinu nějaké překvapení pro ženicha.. Tím myslím třeba zazpívat nějakou zamilovanou písničku nebo uvažují o taneční choreografii s kamarádkama ve třech na Lady Marmelade..Ale nejsem si jistá, zda je to vhodné..? Má tedy prosím někdo podobné plány?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nooo, překvápko bude až mě uvidí jako nevěstu, nééé? .-) To stačí.-) My se pořád něčím překvapujeme. Zpívat neumim. Tančit velmi dobře,ale to si nechám raději na tu svatební noc.-) A jako životní dáreček dostane MĚ! Tak co si víc může přát? .-))))
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem totiž dost často narazila na informaci, že ženich dává nevěstě nějaký "dárek", ještě před obřadem.. (doufám, že to četl taky:-D ) Tak prostě pořád přemýšlím nad nějakou "šou"...
Odpovědět
Makulenka,taky mě to napadlo,tka snad tady nějaký zajímavý nápad padne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
maku a proč by jí ženich měl dávat nějaký dárek? Jaký to má význam? A proč já bych měla dávat něco ženichovi? Myslím si, že jen obřad samotný o něčem svědčí. My jsme si na něm nechali hodně záležet a to je myslím dostatečné. Prstýnky mají pro nás velký význam stejně jako slib který si řekneme. Myslím, že víc si dávat nepotřebujeme. Víme že se milujeme i bez dárků. Tímto nechci rejpat. Jen mě prostě zajímá co vás k tomu vede. Jaký to má mít význam?
Odpovědět
Profilova fotka
Žádný hlubší význam bych v tom nehledala. jen prostě budeme, si myslm, oba dost "napjatí" a "nerv=ozní", tak je pěkné se navzájem něčím "potěšit", ne? Což samozřejmě ale nesnižuje význam celého dne..
Odpovědět
Profilova fotka
tak to vám budu držet palce ať vyberete to pravé.-) Mě by možná potěšili prášky na uklidnění.-))))
Odpovědět
Profilova fotka
No právě! Mně taky:-D Páč si nebudu "před" moct dát ani skleničku, protože mi po tom vždycky hned zčervená celej dekolt..Takže si to budu zkrátka muset "odklepat" až do "po focení"...
Odpovědět
Profilova fotka
maku, jedna holčina mi radila nějaká homeopatika. Mam stejný problém! Pokusím se to najít a písnu! Omlouvám se, že odbočuju od tématu!
Odpovědět
Profilova fotka
Mam to! GELSEMIUM SEMPERVIRENS ! Prý to opravdu zabralo.-) Musím se na to zeptat v lékárně!
Odpovědět
Profilova fotka
To jako fakt? Ale co když po tom "odpadnu" ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak je to přírodní,né? No, taky nevim.-( co když to na mě bude mít nějakej divokej účinek? Tak raději půjdeme s flekma? co myslíš? .-)))))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, tak to máte dobré, že aspoň víte, z čeho to máte...mně se prostě červené fleky v dekoltu objeví, kdy se jim zachce....nejdřív jsem myslela, že třeba jen z nervozity, ale ne, minule se mi objevily během normálního klidného pracovního procesu...takže na to kašlu a panáka před obřadem si určitě dám, jinak bych jistě od oltáře utekla... :-D
Odpovědět
no to je jasný že to chce něco na povzbuzení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak možná si místo léku koupim placatku vodky.-))) A víte co holky? Přesvědčili jste mě! Ženich dostane překvapení! Taky mu jednu koupim! .-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Takže se to dá považovat za tip na dárek:-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je tip k nezaplacení! Můj strejda by se bez ní neoženil.-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Trosku k tematu - ja chystam pro zenicha 'pulnocni prekvapeni' (az budou vsichni mirne po parou :-D ) zazpivat pro nej od Marilyn Monroe I wanna be loved by you - pro poteseni a pobaveni - ma rad pisnicky te doby a Marilyn byla proste idol x-) - mame doma i jeji obraz.. Ale jeste uvidim, jestli to nakonec zrealizuju.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
*pod parou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ježíš. spyro, to je super nápad! Já s ním doma občas na tuhle písničku laškuju..To je fakt super nápad! Jak to máš promšlené? I šaty nebo tak něco?? Tos mě teda docela nadchla, zkusím to taky promyslet!! Díkes!!
Odpovědět
Taky jsem přemýšlela nad zpěvema,el když mám zpívat před obecenstvem tka se mi třepa hlas ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Spyro - a nemáš tu skladbu teda náhodou bez textu, jen tu hudbu..Já mám jen normálně tu nahrávku na CD.. kaczka - tak to udělej jako playback! O půlnoci to už stejně nikdo nepozná:-D
Odpovědět
ja jsem si pro zenicha pripravila vystoupeni brisniho tance, trenovala jsem to podle internetu asi pul roku, nemel o tom tuseni. Bylo to ovsem takovy decenejsi, aby dedeckove a babicky nechytli infarkt :-p . Manzel mi dal hru (spolecensou), kterou jsem si dlouho prala, my jsem na tyhlety veci ujety. ;-) Ja jsem ho chctela prekvapit a rekla jsem, ze mam pro nej darek, aby mu nebylo hloupy, ze on nic nema, vedela jsem, ze by ho to mohlo mrzet. V programu ve svatebnich novinach jsme inzerovali pulnocni prekvapeni, vschni si mysleli, ze bude ohnostroj :-N no nebyl :-D S tema praskama devcata pozor, hlavne vyzkouset v nejake podobne situaci, pokud bude moznost, at vite, ze sebou pak treba neseknete. :-N S flekama jsem se holt smirila. Rano jsem si dala panaka. Jo a vlastne - pokud mate dobry make-up, tak ho muzete dat i do dekoltu, melo by to ty fleky trochu potlacit. Taky hlavne zkusit predem - treba poprosit kosmeticku, aby vam tk trochu placla i pri zkousce, abyste vedely, jestli to nevypada blbe.
Odpovědět
Profilova fotka
Břišní tance jsou taky dobrý..a tos měla i originál obleček?? A nechtěl tě náhodou necht odtancovat rovnou na svatební noc? :-D Jo, tak přinejhorším fotograf ty fleky vyretušuje, jen na těch "rodinných" fotkách holt budou..
Odpovědět
makulenka: no pan kapelnik po skonceni prohlasil, ze "pokracovani na svatebni chatce" (meli jsme to v kempu) :-D . Mela jsem sirokou sukni a ten satek s cinkrlatkama a kosili na uzel pod prsa a hodne sperku ..
Odpovědět
Profilova fotka
Musím uznat, že fakt super nápad! Já jsem uvažovala zase o tom Lady Marmelade - "za mlada" sme to tancovali v tancáku, choreografie pro 3 holky, no ale právě jsem si nebyla jistá, zda se to hodí, páč tam šlo o korzety, kozačky..
Odpovědět
ja jsem taky vynechala ty nejsvudnejsi prvky (to jsem pak predvedla sourome :-D ). Zaradila jsem jen opravdu par. Holt vynechas nejaky placani po zadku apod. Stejne tam po pulnoci vetsinou zustavaji ti mladi. Otazka je, jestli si na to troufnes., Ja jsem- a to nekecam - mela vetsi tremu nez pred obradem :-N . Normalne mi busilo srdce a rikala jsem "ja tma nejdu" :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Fáákt? Tak to je opravdum mučení..anebo to musí být fakt láska:-) tak hlavně, že se to líbilo! A s muzikantama sis to domluvila předem nebo až na hostině jsi jim dala CD a řekla co a jak?? No, každopádně, již jsem i já do stavebních novin zařadila "Popůlnoční překvapení (spěciálně pro ženicha)..
Odpovědět
Tak to je dobrý,tak koukám,že se to tady s nápada rozjíždí,tak si ejště počkám kdo s čím příjde ;-)
Odpovědět
muzikantum jsem, kdyz se pripravovali rekla, ze mam neco pripravenyho a poprosila je, aby mi to pustili az reknu o pulnoci. Mela jsem to na mp3 prehravaci, radeji jsem si privezla i bednicky a pro jistotu i cd (prehravac meli v restauraci). Pak jsem jeste poprosila kamaradku, aby svolala svatebcany a sla jsem se prevleknout.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?