Máte zkušenost s firmou Karel Stoch z Ostravy?

Ahojky, chci se zeptat na vaše zkušenosti s firmou Karel Stoch z Ostravy - jaké mají ceny v porovnání s ostatními, přístup, výběr a tak. Díky
Odpovědět
kocatko: a copak dělají?
Odpovědět
Jop... pardon. Sice je fakt, že kdo s nimi má nějaké zkušenosti, měl by vědět co dělají, ale pro ty ostatní: zlatník :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkušenosti s tímto zlatnictvím (konkrétně v Ostravě-Mar.Horách) máme velmi dobré. Ceny jsou (nebo aspoň na konci roku 07 byly) nižší než v centru a prodavačka taky fajn - trpělivá, ochotná. Rytí, krabička zdarma. Výběr taky dobrý. Byli jsme předtím v centru na náměstí a tam byla protivná prodavačka, když jsme nic nevybrali, tvářila se jak pětikoruna, ceny vyšší a rytí se platilo. Navíc pokud si pamatuju byly na vyzkoušení jen prstýnky pro babu, takže jsem mohla zkoušet jen já. Ve Stochovi jsou oba prstýnky k vyzkoušení. Takže doporučuju :-)
Odpovědět
Díky za odezvu... Dívaal jsem se, že nemáte prstýnky až tak robustní, jaké jsou? Mylsím třeba nemají tendenci se deformovat nebo tak? My taky uvažujeme o jemnějších ale trochu mám obavy jak dlouho nám vydrží...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme takové myslím akorát, ani tenké ani robustní. Je tam jemná rytinka. A jsou dokulata a lesklé, není to takový ten plochý kroužek. Manžel ho prakticky nenosí, jen občas, takže ho má jako nový. Já ho nosím denně do práce, doma ho ale sundávám. I ten můj po roce vypadá dobře, jen možná zblízka je tam nějaký nepatrný malinký škrábanec, ale to je myslím normální u každého prstenu, když se nosí a neleží doma. Ale z deformace mít myslím strach nemusíš. Zásnubní mám taky ze žlutého zlata a je ještě tenčí a je úplně v pohodě.
Odpovědět
Taky můžu jenom doporučit maximální spokojenost dobrá cena ochotní a schopní udělat co si vymyslíš. Výběr mají asi největší a nejhezčí v Ostravě a hlavně nám udělali prstýnky podle naší představy a neměli s tím problém. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já je můžu taky jen doporučit. Návrhla jsem si svůj prstýnek a nabídli mi, že mi ho vyrobí jako maketu ať jej vidím v reállua pak si řeknu co na něm chci ještě změnit, a pokud se mi bude líbit tak jej udělaji už reálně ze zlata. A maketu si použijou do nabídky. Myslím, že je to super. ;-)
Odpovědět
Mimochodem, Karel Stoch bude i na veletrhu v ostravském Atomu
Odpovědět
Tak jsem se byla podívat s kamarádkou co bude mít svatbu v Atomu, a od té doby co jsem si vybírala já mají daleko víc prstýnků a moooc pěkných a pan Stoch říkal, že teď otevřeli v centru novou prodejnu která je specializovaná na snubní prstýnky. Taky dal kamarádce kupon na slevu pokud přijde do konce května tak bude mít prstýnky o 10% levnější. :-)
Odpovědět
Ahoj, v Atomu jsme taky byli a musim uznat že pan Stoch tam měl nejhezči a nerozmanitějši nabídku zboží.Byl velice přijemný a ochotny nám co nejvice vyhovět v našich požadavcích. Navštívili jsme hned v ponděli jeho obchod v centru Ostravy,mužeme jen doporičit.Přistup,ceny vynikajicí a velke ochota vyhovět. Prodavačky velice ochotne a napomocne.Byli jsme maximalně zpokojeni.Navštivili jsme i jine zlatnictví (Olomouc, Zlín atd.) ale nikde jsme nebyli tak zpokojeni jako v zlatnictví Karel Stoch. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojka myslm že je to moc dobré zlatnictví. Nemá někdo zájem o slevu na pstýnky u tohoto zlatníka? je to 20% :-D
Odpovědět
ahoj kikinka.v pokud tu slevu k ničemu nemáš, ráda ji využiju :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj holky, prosím vás nemáte náhodou slevu do zlatnictví STOCH, kterou nevyužijete? Byla bych moc ráda. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, zkušenosti ze "stohem" mám jen takové, že mají přehnané ceny (aspoň ti v centru ovy), vybrali jsme si u nich prstýnky, ale vyšli by nás na 18tis. (což nebylo nic extra, měli tam i dražší)a zlatník ve vítkovicích nám je udělal úplně stejné - červené a bílé zlato, na mém 3malé brilianty, akorát místo pískovaného matu je máme lesklé, za 11.tis. kč. S tímto zlatníkem mají zkušenosti už i mí rodiče (několikrát jim něco tvořil ze zlata), takže můžu doporučit. Jinač je také dobrý a levný zlatník, který vám udělá cokoliv (taky by nám ty naše udělal za 11tis.)v centru ovy na masarykáči v podloubí staré radnice (dnes muzeum)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám od něj prstýnky a jsem nadmíru spokojená, velice kvalitní a precizní práce, nic nebylo nemožné a cena byla supr, jelikož jsem alergik máme titanové a já mám briliant zasazený a stály nás 4000kč. Můžu jen doporučit x-) x-) x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
obnovuji téma, jaké máte zkušenosti s čekáním? :-)
Odpovědět
Moje zkušenost je taková,že cena za výrobu prstýnků je dvojnásobná oproti zlatnictví Mech & Mech!
Odpovědět
@zmaldik Chci jen upozornit na termíny u Stocha, loni jsem dělali s manželem objednávku v květnu s tím že v září byla svatba a prstýnky jsme si doslova vydupali 3 dny před svatbou a to nám ta "božská prodavačka" řekla že nám klidně vrátí zálohu. 3 dny před svatbou chápete? no comment takový zlodějšký přístup jako má stoch!! nikdy více. Byla naše chyba že jsme na něj neudeřili dříve ale stále jen sliboval a sliboval. Hold sliby chyby, 4 měsíce čekání, a neustálého volání. Jediný dodavatel který zkazil radost z příprav a díky kterému padly i první slzy. Mě to rozhodně za ty nervy nestálo. Na úkor nás dělal jiné objednávky a proto chápu že někdo jej cvhálí do nebes že mu například udělal prstýnky za týden ale nas odkládal a odklál a pak. no hlavně že jsme si je opravdu doslova vydupali. Pokud čekáte omluvu od něj zapomentě!!
Odpovědět
Ahoj, tak já můžu jen doporučit, sice prstýnky nemáme doma, ale dost jsme si vymýšleli a už jsme byli i na dvou zkouškách s tím, že je to bez rytiny a kdyby nesedly, tak nám udělají nové a tyhle dají do prodeje. Takže zatím ochota velká, rychlost celkem taky, objednávali jsme těsně před Vánoci a prstýnky už jsme bez rytiny měli na rukách. A výběr v centru byl opravdu velký, navíc není problém vybrat si vzor a materiál podle svého gusta.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzice82 děkuji za upozornění, :-) zakázku jsme zadali před vánocema a vyzvedli si je před 14 dny...je pravda že taky sliboval, ale měli jsme to rychle si myslím, teda než někteří opravdu píšou, psala jsem , psala jsem volala jsem, a potom už jsme došli osobně a byli hotové, ještě i suma se zvedla, je pravda, že jsmě měli složity vzor a hrubé prsteny, ale jednou rekl tak, podruhé zase jinak..naštěsí prsteny už máme doma.. ;-) kdybych si mohla vybrat asi bych šla příště jinam :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Původně jsme plánovali prstýnky od Rýdla. Na stránkách zlatnictví Karel Stoch jsem našla informaci, že Rýdlovy prstýnky je možné zakoupit i u nich. Celí nadšení jsme je tedy u Stocha v Ostravě v centru vyzkoušeli s tím, že si je tedy přes něj objednáme. Nakonec ale paní prodavačka řekla, že tyto prsteny zvládne i pan Stoch sám - souhlasili jsme. Uběhl duben, blížil se konec května a prsteny nikde. Nebudu to protahovat - prsteny byly zhotoveny 2 dny před svatbou. Večer. Po celém dni čekání. Nervy v pr*eli, plány v pr*deli.
Odpovědět
Stoch no comment, historie se opakuje, Stoch nerespektuje zákazníky, termíny pro něj nejsou relevatní , celá situace je o to smutnější že s jedná o snubní prsteny které jsou pro novomanžely tak důležité, každá nevěsta chce mít věci včas vyřízené a on pracuje stylem jako by se nechumelilo a ještě stylem co jako řešíte vždy 2 dny před svatbou to snad stačí ne? NIKDY VÍCE!!!!!!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
My jsme vyhrali voucher, tak jsem zvedava, jak to dopadne... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, teď jsme si nechali dělat prstýnky ve zlatnictví MECH a MECH, kde jsme byli moc spokojení, jak s obsluhou tak s cenami...Ceny oproti jiným jsou velmi nízké. Kde se hrabe Stoch, atd. a že jsme toho prošli... jen škoda, že o Zlatnictví MECH a MECH nejde tolik slyšet. Ale jako malá rodinná firma se nám fakt věnovali. Velký palec nahoru..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky přidám svou zkušenost. V květnu minulého roku u Stocha koupil můj přítel zásnubní prstýnek, více menších kamínků. Ani ne po týdnu naprosto běžného nošeni jeden kamínek vypadl. Takže reklamace. Dali si pěkně na čas, ale stihli to do měsíce. Oprava se mi nelíbila, šlo dost vidět, který kamínek je přidělávaný. Dalších cca 5 měsíců jsem ze zdravotních a pracovních důvodů prstýnek moc nenosila a když už, tak jsem ho sundávala na spaní, mytí, domácí práce apod. Takže prstýnek byl víc v krabičce, než u mé na prstě. Stejně vypadl další kamínek, jiný než v prvním případě. Opět reklamace. Zase měsíc čekání, než jsme se dozvěděli, že vada je neodstranitelná. Takže jsme se vydali do prodejny vynrat si jiný. Výběr vypadal tak, že přede mě prodavačka vyskládala asi 6 prstýnku v mé veliskoti a vyberte si. Moje požadavky naprosto nereflektovala, měla jsem pocit, že ji spíš zdržuji a taky nejspís ano, protože mě poslala do jiné prodejny, ať si vyberu tam! Doma jsme si to nechali rpzležet v hlavě a rozhodli jsme se, že si prtýnky (i snubní) radši koupíme někde jinde. Tak tam dneska chlap šel, ale nechtěli mu vrátit peníze! Prý se musí zeptat šéfové! Jako co může šéfová říct? Neodstranitelná vada rovná se vrácení peněz, ne? Takže nemám ani prsten ani peníze, jen kus papíru o reklamaci. No konečná. Tam si nekoupím ani nějaký šmuk za 20,- ani nic drahšího. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale vážně mě vytočili.
Odpovědět
Profilova fotka
K p. Stochovi se vždy rád vracím a má to svůj důvod: Osobní přístup, výborné služby a rozumné ceny. Je-li cena vaše priorita, koukněte se jinam. Prodejců je dost, opravdových řemeslníků už méně ;)
Odpovědět
Tak můj předchozí elaborát má pokračvání: Takže původně neodstranitelná vada se nějak zvládla za 4 dny, včetně víkendu, spravit. Aha. No, máme si prstýnek vyzvednout. Já se normálně bojím, jak to bude vypadat. Už ho nechci, mám k němu normálně averzi. No, myslím, ze po týdnu nošení stejně vypadne další kamínek, nechám si vrátit peníze a do stocha už nepáchnu. Jasně výborné služby, chacha :-\ .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My jsme měli nedávno nádhernou svatbu. Všechno perfektně dopadlo a všechno vyšlo. Prstýnky jsem si objednávali právě ve Zlatnictví Karel Stoch a naprostá paráda. Nádherné a hodně kvalitní. 8-) Fakt maximální spokojenost. Přikládám i jednu fotečku, abyste měly představu. =)
Odpovědět
@katka_prokopcova Jééé tak to vám moooc závidím! Krásná fotečka i nádherné prstýnky 8-) A kde jste byli v tom stochovi? V Porubě nebo v Mariánkách? A kolik vás ty prstýnky stály? A jaké vlastně přesně máte? ;-)
Odpovědět
Ve Zlatnictví Karel Stoch nakupuji velice ráda. Příjemná obsluha a velký výběr zboží. Nechali jsme si u něj vyrobit i zásnubní prsten dle našeho návrhu a můžu jen a jen doporučit, prstýnek je nádherný přesně dle mých představ. :-) :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?