Máte prosím kontakt na náhradního oddávajícího v Praze?

Kamaradka chce mit svatbu v nedeli, coz vetsinou urady civilni snatky nevypisuji, ale zjistila jsem, ze existuji nahradni oddavajici, kteri se prizpusobi za uplatek terminu. Nemate prosim kontakt na nejakeho takoveho? budu rada i za doporuceni, jak jste v takovych pripadech postupovali. predem moc dekuji!
Odpovědět
O zadnem "nahradnim" oddavajicim jsem nikdy neslysela. Zalezi jen a jen na ochote matriky, zda oddaji v nedeli. Mne to vyslo az na tretim urade, nemeli s tim problem, zadny priplatek/uplatek se jim nedaval. Teda pokud nepocitam poplatek za svadbu "na jinem nez obvyklem miste", v mem pripade tisicovka. Chce to zkouset. U mne v tech dvou predchozich pripadech nepomohli ani uplatek, proste se jim nechtelo.
Odpovědět
My máme taky svatbu v neděli, matrika si dala den času na zjištění, zdali bude nějaký oodávající ochotný si s námi kazit neděli. Ještě ten den mi paní volala, že nás oddají, takže určitě to jde na matrice domluvit. A máme svatbu normálně na úřadě
Odpovědět
Profilova fotka
Tak leda nechat se oddat nějakým pastorem/knězem/reverendem :-) Ale nevím, jak by se cítili, kdyby byli jen "náhradou" za někoho jiného, navíc za matriku. Ale chápu, že si to tak nemyslela :-) Každopádně bych to před nimi nezmiňovala. Jinak tedy pomoc by si mohla najít u Unitářů (Unitaria), v Apoštolské církvi nebo u Husitů. Matrika může oddávat jen v místě svého působiště, tj matrika Prahy 1 jen na Pze 1. Takže pokud nechce kamarádka změnit místo obřadu, tak jí jiná matrika nepomůže.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?