Máte k dispozici text se svatebním poděkováním rodičům?

Ahoj, nevím si rady. Za týden mám svatbu a vím, že se děkuje rodičům. Chtěla jsem jim poděkovat svými slovy, ale slyšela jsem, že existují i složené texty k této příležitosti. Proto bych se ráda zeptala, zda někdo nemá takový text k dispozici.
Odpovědět
Profilova fotka
reniku, žádný text neznám, ale myslím si, že nejlepší je poděkování od srdce tak, jak si to myslíš ty..je to nejupřímnější a pro rodiče určitě nejhezčí...my jsme měli se ženichem krátký proslov, který se však netýkal jen rodičů, ale všech svatebčanů, aby se dobře bavili a užili si ten den (vidíš, dneska máme měsíční výročí.. :-D ) jinak jsme rodičům dali dorty jako poděkování za dceru a za syna, měli to před sebou po dobu svatby, ale asi si toho ani nevšimli.... ;-) rodičům jsme pak na konci svatby nechali zahrát solo, protože v prosinci budou mít 30 let výročí svatby.... :-) a to jsme nechali říct, že to mají od nás.... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj nevěsty a mladé paní, chtěla jsem se optat, kdy se předávají dorty rodičům. Já budu nechávat dělat dort pro tchyni a nevím kdy jí mám poděkovat za syna a předat jí dortík. Myslela jsem si před zahájením oběda,po proslovu faráře a mého taťky. Poradíte někdo? Dík moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, my o poděkování rodičů samozřejmě taky uvažujeme, ale dávat dort nám přijde divné. Přeci jenom bude na stole veliký svatební dort a abychom dávali další rodičům? Co si o tom myslíte, nemáte nějaký jiný typ?? Moc děkuji za hezký typ.
Odpovědět
Profilova fotka
My necháváme udělat rodičům jen jeden dort, kde bude napsáno:Novomanželé děkují rodičům.Problém je, ale kam ho položit, aby si jedni nebo druzí nemysleli, že jsou ošizeni..asi ho budeme muset dát na zvláštní stolek...Jinak my rodičům dort předáme asi až po obědě... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mi prijde dort takovej suchej, neosobni...tak jsme si rikali, ze tatkum nejake dobre piti a na to nejakou vlastni etiketu a mamkam...to jeste porad nevime...bud nejakou kolaz nasich fotek, nebo kalendar z nasich fotek:) proste chceme, aby jim neco zustalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky..my předávat dorty taky asi nebudeme..myslím, že by bylo "předortováno" a ten nápad od imzadi se mi moc líbí..taťkům nějakou flašku a mamkám nějaké fotečky..dík za tip :-)
Odpovědět
Tak my taky půjdeme do předání dortů! Je to tradice, vím, že nevěsta děkuje tchýni za vychování syna a myslím si, že poděkovat i nevěstiným rodičům se sluší! Samozřejmě by k tomu měl být nějaký projev a ne dort strčit na stůl a hotovo. Navíc si myslím, že naši rodiče budou naši svatbu slait i v práci, takže se jim dort ještě určitě bude hodit! Nikde není napsáno, že se na té svatbě musí sníst!
Odpovědět
Tak my rozhodně děkovat rodičům nebudeme, ani jedněm, nemáme poslední dobou dobré vztahy ani na jedné straně, nějak nechtějí pochopit, že se chceme odstěhovat a žít si život po svém a ne podle jejich názorů a diktátu. A tak se bojíme, že by to brali spíš jako provokaci, než upřímně. :-(
Odpovědět
Sakra, tak to u nás váznou vztahy jen na druhé straně rodiny, tedy, pítel se stále snaží s rodiči vycházet, ale já už jsem to vzdala! Ale i tak jim za něho poděkuji. Když pak někdy budou něco chtít, tak jim řeknu, že je můj a že už jsem jim i slušně poděkovala! ;-) Třeba se to do svatby zlepší!
Odpovědět
Tak to my budeme dávat také dorty s poděkováním rodičům. Na dortu pro rodiče od partnera bude fotka na jedlém oplatku jak byl partner malý a nápis děkuji za syna a naopak. Myslím, že to bude hezké.
Odpovědět
Tak to je hezké, já uvažuji, že nechám udělat klasické srdce a na něm nápis děkuji za syna, nebo oděkování za syna, to je jedno!
Odpovědět
Profilova fotka
cleo to je fakt pěkný nápad
Odpovědět
Článek se načítá
Děkuji, snad vyjde, dnes musím pohledat nějaké fotky a zítra nechat zajít udělat ty oplatky. Tak snad vše vyjde dle mých představ.
Odpovědět
Profilova fotka
no jo vy už to máte za dveřmi co :-D ,víš jaké jsou ceny za takový dort?
Odpovědět
No ten oplatek bude stát kolem 60 Kč myslím, kupuju ho zvlášť a nevím, kolik si vezme ta paní za ty děkovací dorty, myslím že moc ne a druhá paní co nám peče další dorty si za dorty bere 200,-- Kč tak to mě příjemně překvapila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je nádherná cena,ťech 200kč ale není za svatební nebo jo? :-o
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobry napad s fotkou na dortu :-) ale kdyz jsem na tukavala mamku, co si mysli o dekovnych dortech (ona je sama, takze nevim, co by s nim delala), tak se hrozne divila, ze v zivote o necem takovem neslysela.. tak jsme se s pritelem dohodli, ze asi spis dekovacku pojmem s nejakym dareckem, neco symbolickeho, ale jeste nevime co... videla jsem tady nekde v albu, ze davaji treba peknou fotku snoubencu zaramovanou... ale prijde mi to takove divne, davat tchanovcum nasi fotku.. mamku vim, ze by ji to potesilo, ale jim netusim :-| nemate nekdo jeste dalsi napady na dekovne darky? alkohol mi vhodny neprijde, to je jak blahoprani k svatku ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
holky pořád přemýšlím jestli ta jedna společná dorta bude OK.Mě se to moc líbí, ale bojím se, že ta děkovací dorta bude větší jak svatební...Vím, že svatební nám zajišťuje má maminka, ale zmínila se, že to nebude nic velkého, že v tom horku to stejně nebude moc lidí jíst atd.s čímž souhlasím...takže se obávám, že ta kniha jako poděkování bude větší.je teda lepší udělat třeba dvě srdíčka a tam napsat děkuji za syna a děkuji za dceru??
Odpovědět
consti: my jsme nechali dělat dva dorty (srdce pro tchýni a vějíř pro mou mamku, aby každej byl jinej). Abych pravdu řekla, neměla bych odvahu udělat jeden dort pro oboje rodiče (hlavně kvůli tchýni), ta by byla schopná mě pomluvit, že na ní šetříme :-| :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak to u nás by nikdo nikoho nepomluvil, ale je pravda, že ta dorta bude asi velká a navíc, kam ji postavit?Aby se někteí rodiče neurazili...No asi necháme udělat fakt nakonec ty dvě 8-)
Odpovědět
Ahoj holky, my budme dávat taky dorty - jeden já tchánům (podkovu) a přítel našim (vějíř). Jednoduše poděkujeme za vychování syna/dcery a provedeme to při příležitosti, kdy si mě přijede doma ženich vyzvednout, takže dorty zůstanou u nás. Pak se bude muset myslet na to, že se to poveze k tchánům, ale to už snad nebude problém. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jim chtěla dort/y dát až na hostině po krájení svatebního dortu..je to blbé? 8-)
Odpovědět
My jsme dorty taky předávali, když si pro mě manža přijel, ty dorty pak zůstali u nás, aby se nejezdilo sem tam, ale ten dort se pak musel odvézt tchánovcům druhý den. No a tchýně se pak furt dožadovala těch ostatních dortů =-) . No měli jste slyšet ty slova, co lítaly :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No my je u nás nechat nemůžeme, protože tchánovci bydlí 300km daleko a asi by si těžko druhý den vezli dosrt takovou dálku... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No my je u nás nechat nemůžeme, protože tchánovci bydlí 300km daleko a asi by si těžko druhý den vezli dort takovou dálku... :-D
Odpovědět
Consti, myslím, že je to úplně jedno, kdy jim poděkuješ. Jak vám to bude pasovat. Já jen napsala, jak se to dělává u nás. 8-)
Odpovědět
consti: pak není problém ten dort nechat u vás (někde v chladu) a pak jim ho přivézt, než budou odjíždět, nebo tak něco. Protože kdyby to mělo celý den ležet na stole (zvlášť v sprnu), tak nevím nevím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My nebudeme mít pro rodiče žádné dorty,ale namalujeme jim portréty...za dobrou cenu,kdo by měl zájem,tak dám kontakt.Je z Prahy a když nás bude víc,tak může být sleva.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky asi nechám udělat fakt nějaké dva menší a dáme jim je po krájení svatebního..snad se to sní ;-)
Odpovědět
Tak já bych šla taky raději do dvou menších dortů, 1) si myslím, že by neměl být větší než svatební, 2) si s ním obojí rodičové mohou dělat co chtějí, takhle by ho buď museli přepůlit, nebo sníst na svatbě! Pro nás to takhle bude rozhdně nejlpší. No, tchýně si o ty dorty jako poděkování víceméně řekla, řekla, že se to u nich tak dělá! No, já jsem s tím počítala, takže mě spíš potěšilo že i partner ten dort bude mít pro naše! Holky, ale kdy se ty dorty dávají, já jsem si myslela, že buď po přípitku, nebo hned po obědě, v nějaké volné pauze! Doma by to sice bylo v pohodě, že se to nechá u našich v lednici, ale zase se bojím, že než jim ho dám, tak ho na sebe obrátím a to bych ještě před obřadem fakt nechtěla!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?