Maskujete pod šaty nějakou nemoc? Já lupénku

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli někdo tady má nějakou nemoc co musí schovávat pod šaty, maskovat, atd. Já mám např. lupénku a v poslední době se trápim tím, jestli s tím stihnu něco udělat do svatby. Snažím se ze všech sil (naštěstí to mám jenom za ušima a na zádech), a pořád mi to straší v hlavě. Patlám se bahnem, koupu v soli, chodim na solárko a snazim se byt v pohode.... ale znate to. Ma tady nekdo obdobny problem?
Odpovědět
1
2
5
já mám křivé zuby, blbě vidím ... bez legrace. Zrovna to co popisuješ bych neřešila. Tak na zádech to vyřeš neodkrytými zády a za ušima vlasama. čím víc na to budeš myslet tím hůř. Já nosím brejle, takže řeším jestli bez nich a bez čoček änebo s čočkama na ketré nejsem zvyklá. Takže asi to budou čočky, jinak můj svatební den jedna velká pěkná (aspo'n doufám) šmouha ... Tak to neřeš a hezké přípravy
Odpovědět
Pibi, nevím jak velkou máš vadu a jaké máš brýle...ale nějak mi tam chybí možnost nevěsta s brýlemi:-) Copak je to špatné? Já jsem se vdávala obrýlená (fotky Jitka-Vanilka a Ondřej) a u nás v červencovkách i Kelyshka a nemám pocit, že by to fotku nějak rušilo. Jak říkám, záleží na brýlých, moje i její jsou spíš takový šperk. Ale bez nich to nejsem já. Proč si zvykat na čočky nebo jít bez brýlí, když s nima normoš funguju celé roky? Jen můj názor.
Odpovědět
Když ono moc neodkrytých pěkných šatů nebylo. Vybrala jsem si ty které se mi líbili a doufala že to vyjde. ni rozpuštěný vlasy se mi moc nelíbí... Ale jasně, je to řešení, jenže když já bych to chtěla tak jak se mi to líbi... No jo, já vim, chtěla bych toho moc :-)
Odpovědět
Můžu se vás holky brýlatky zeptat, kolik máte která dioptrií??
Odpovědět
Já mám na obě oči 2,5 na dálku.
Odpovědět
Já řeším taky, jestli jí s brýlemi nebo bez.Snoubenec tvrdí, že se mu s brýlemi líbím.Ale já se sama sobě líbím víc bez.Mám jen 2 dioptrie na L a 0,5 na P, ale už jsem na brýle dost zvyklá. Moje oční se divila, když jsem se ptala na čočky když jedu na lyže,že ty brýle tak nutně nepotřebuju...takže jsem zatím čočky ani nezkoušela....
Odpovědět
Já nevím, mně to prostě přijde divný, když ke mně brýle patří dvacet let, honem je zrovna na svatbu zuřivě sundavat...pochopitelně nesmí jít o kupecké popelníky, ale nepředpokládám, že o těch tady teď mluvíme. Někde jsem slyšela, že na svatbu by neměla přijít "jiná" nevěsta, než ji všichni znají. Potvrdila mi to i kadeřnice, mám vlasy promelírované a už docela dost, tak jsem jí poprosila, aby mě na svatbu trochu ztmavila a udělala i třeba pár zrzavých proužků. Odpověděla mi, že klidně a ráda, ale až po svatbě. Že mi drastickou změnu nedoporučuje. A myslím, že brýle-nebrýle jsou právě takovou změnou.
Odpovědět
Lulucie - a co nějaký kompomis s vlasama, když se ti nelíbí rozpuštěné?? třeba spodní vlasy nechat rozpuštěné (hlavně za těma ušima) a horní vlasy stáhnout nějakou ozdůbkou? holky myslím, že každá máme nějaký mindrák a třeba si toho nikdo jiný ani nevšimne.. já například mám ruce jak selka, ale jinak štíhlý pas, ale ostatním to prý nepřipadá každný sám sebe asi vidí dost kriticky teda až na tu hrstu těch sebevědomých ...těm já závidím...
Odpovědět
Vanilko, no já nosím brýle teprve 3 roky, a např navečer při mejdanu si je sundavám asi to udělám tak, že na obřad a hlavní focení je mít nebudu a pak si je vezmu,tak budu mít fotky s i bez ale jinak s tebou souhlasím, já taky žádnou velkou změnu nechystám myslím, že šatičky a závoj udělají své ( když mě kamarádi znají hlavně v kapsáčích a pohorkách...)
Odpovědět
Ahojky holčiny, já má taky brýle (přímo jogurtovky :-)) teda na jednom 5 a na druhém 4,5 a půjdu s brýlemi, protože na čočky jsem alergická a určitě to nepovažuju za vadu!!! :-) Jedinou vadu co na sobě vidím, je to, že jsem malinká a mám větší bříško (s čím si pořád nevím rada a nic mi nepomáhá), ale jinak se sama sobě líbím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, vady na kráse, já nevím, sama považuji za vadu moje kilča navíca že jich není málo, k veliksoti modelky mám hodně co dohánět, jsem malá kulička, ale nakonec jdu v šatech na úzká ramínka která určitě neschovají me vypapkané ruce, ale jsou krásné, a stejně mne tak všichni znají, a už tak budu jiná vším ostatním, šatama, účesem kytkou, tak proč být jiná i takto?
Odpovědět
nika : tleskám ti :-) Je to den, kdy bychom měli žít jeden pro druhého a hezky se na to vyspinkáme, nalíčíme, učešeme, oblíkneme a proč ze sebe dělat někoho jiného - jen bysme se stresovaly samy sebe. Máme být spokojené. Taky nejsem modelka. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
monym, musím se přiznat, že když jsem se snažila při zkoušení tyto nedostatky zakrýt, např rukávky tak to bylo ještě horší, spíše se mi zdálo, že tím na to ještě poukazuji. někdy mne taky přepadlou stesky, že jsem chtěla do svatby shodit a tak, ale co můj milovaný mne tak zná, a zná uplně nej ze všech, a určitě bude rád, když mne uvidí v tom mojem stylu, prostě já a jen já, ikdyž do mého tradičního oblečení to má daleko, mám sice kila na více, ale klidně vyjdu v létě v tílku na tenká ramínkam, a proč mít jiný styl šatů. Myslím si, ž ekaždá z nás chce být ta nej, v jakém koliv smyslu, ale já zastávám názor že změnit něco přes noc je nesmysl.
Odpovědět
Niko, taky jsem zkoušela šaty s rukávkem, myslela jsem, že to zamaskuji ale naopak to bylo ještě horší a sama slečna v půjčovně říkala, že čím více nahoře látky je,tím více přidá na objemu..........a je to pravda
Odpovědět
Mám 2 dioptrie ale specifickou oční vadu a tak nosím brýle pouze v práci a v autě, jinak musím očíčka trénovat. Takže normálně chodím bez brýlí. Není to tak hrozné, protože jsem tak zvyklá od 18 let, tj. 11 let. Takže nejsem zvyklá být v brýlích a po pravdě se v nuch vdávat nechci, protože to nejsem já. Jak já říkám, je to moje pracovní já. Tak zkusím dva týdny před svatbou čočky a uvidím. Chci je jen na obřad a fotk.
Odpovědět
Ahoj, já se taky přidám do klubu. Jak už jsem tady dříve zmiňovala, nemám vlasy - takže svou nemoc nemusím schovávat pod šatama ale pod parukou. Což je sice nemilé, jelikož jsem vždycky chtěla mít krásný drdol a v něm dlouhý závoj, ale už jsem se s tím smířila, svatbu chci i bez vlasů, i když jsem dříve tvrdila něco jiného. nezoufejte, všechno se dá schovat. ;-)
Odpovědět
Tixie, tvoje příspěvky sleduju už dlouho, takže nakonec půjdeš bez paruky i závoje? Určitě budeš vypadat moc hezky jako každá nevěsta a tvoji hosté tě určitě zdobře znají, takže vědí, proč to tak je, a nebudou se divit. Držím palce.
Odpovědět
Tak to mě těší že nemám takové starosti jenom já. Ale máte pravdu, házím vše za hlavu, nic tragickýho to neni a svatba je nás dvou a na tom jediným záleží. Jsme takový jaký jsme a s tím se i bereme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky jsem ráda že je tu dneska tak strašně moc krásná ale krásná pozitivní nálada, opravdu :-) :-) :-)
Odpovědět
Niko,naprosto souhlasím Smůla, že stejné myšlenkové pochody nemají některé slečny, které se chodí na diskuze(hlavně svatbycz) jen hádat a urážet ostatní..........
Odpovědět
Taky souhlasím, je to fajn číst něco pozitivního a ještě když mi někdo s mými dilematy poradí, tak je to super! :-) Přeji krásné sluníčkové odpoledne. 8-)
Odpovědět
Já vám taky přeji celý krásný víkend, my máme v pátek zkrácenou pracovní dobu, takže já utíkám domů!
Odpovědět
Len, tak to se máš jinak můj šéf by asi z té naší inetové diskuze takovou radost neměl.... ]-( pořád odbíhám a práce leží na stole hezkej večer holky!
Odpovědět
to len.... No, já budu mít paruku, na tu jsem zvyklá, bez ní bych se necítila. Mít hlavičku jako makovičku o kterou házím zrcátka :-) fakt nechci, ale závoj asi mít nebudu, ještě nevím. Spíše uvažuju o korunce nebo nějakých malých korálcích do vlasů. přítel vždycky chtěl, abych měla závoj, ale nějak to musí přežít. A možná uvidíme, něco vymyslím. :-)
Odpovědět
A ještě - o tomhle ví jen nejbližší rodina moje a rodiče a brácha přítele, nikdo jiný. nechci se tím chlubit,takže pak zažívám težké chvíle, kdy mně nějaká teta obejme a trochu mi stáhne paruku - já hned zdrhám a ona je celá udivená, co mi provedla. ALe nechci to nikomu dlašímu říkat, je to moc osobní, a na netu je to něco jiného.
Odpovědět
Milá Tixie, je dobře, že jsi to sem napsala, alespoň nás přejdou malicherné starosti a zaměříme se na to oč při svatbě opravdu jde. ;-) Jinak ale také špatně vidím (3 dioptrie), mám ekzém a žluté zuby, ale těším se a říkám si, ženich mě přeci zná tak hurá do toho i se vším co není zrovna nej! :-)
Odpovědět
Ahoj pajko, já mám taky ekzém,ale už je to mnohem lepší než v dětství. Myslím si však, že naši miláčci to berou jako naši součást a ne jako nějaký problém, který by byl nepřekonatelný. Vždycky si říkám, že můj miláček je nejlepší člověk na světě, protože mou vadu, ačkoli má rád holky s dlouhými vlasy, bere úplně normálně a bez šátku a paruky se mu líbím a přitahuju ho. myslím, že jiný kluk by to tak nebral, protože by se lekl a utekl. Ale ON ne, miluje mně už 5 let :-) takže je opravdu zbytečné se něčím trápit, i když mně samotnou někdy depky přepadají, ale zase je odeženu a směju se na ten svět dál. Jsou horší věci a taky se dá žít. A podle fotky na žluté zuby nevypadáš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo není dokonalý, že ;-) Asi každý má nějakou tu "vadu na kráse", ale důležitější je, jaký je člověk uvnitř. A vzhledem k tomu, že máme každá někoho, kdo se rozhodl s námi spojit svůj život a být s námi v dobrém i zlém, asi to nebude až strašné Tak hlavu vzhůru a berte život z té lepší stránky ;-)
Odpovědět
Díky Tixie, to víš retuš! ;-) Jinak pro všechny dívky, ty vlasy taky nejsou moje! ;-)
Odpovědět
Tak to vůbec, pajko, nejde poznat, vypadá to zcela přirozeně a vůbec by mně nenapadlo, že ty krásné lokny nejsou tvoje. No, na mně to taky nikdo nepoznává, dneska je už všecko pěkně promakaný :-) Když jsem měla svou první paruku, byla to úplná šílená změna, ale nikoho nenapadlo, že to nejsou moje vlasy. Najednou jsem je měla trochu delší, což jsem vysvětlovala rychlým dorostem, ale nikoho nic netrklo. dokonce mně lidi ani nepoznávali a já najednou získala úplně jinou identitu.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?