Máme stoly a židle na svatbu objednat spolu se stany?

Ahoj, termín je konečně stanoven a začíná diskuze na téma kde - prostory, styl - výzdoba . Já mám docela ujasněnou představu . Venku - bílé stany a podzimní sluníčko. Ty by byly. Ty máme zamluvené. A vyjdou na 3. tisíce jeden . Potud jsme ochotni se shodnout. Dále se už nejsme jednotní. Přítel je názoru, že židle a stoly se dají sehnat samostatně. Já jsem pro to, aby se vše objednalo komplet se stany. Cena se mi nezdá velká 9 tisíc. A bez lítání, kterého bude i tak dost.Kdo mi poradí? Řešila jste už některá takovou otázku? Zdravím Lúba
Odpovědět
tak at pritel zkusi zjistit kde by se to dalo sehnat a pokud by to vyslo levneji tak at to klidne zaridi ne? ;-)
Odpovědět
a nebo ty trvas na tom aby se to pujcilo vsechno naraz? jo jinak teda ste docela odvazni delat svatbu 24zari venku :-N pres den mozna bude krasne babi leto ale vecer byva touto dobou uz mega zima aby vam hosti nepomrzli ;-)
Odpovědět
Snad ani netrvám, ale co lepší? To nejsou jen stoly! A co ubrusy? Budou mít vhodné pro naší příležitost?
Odpovědět
no tak vsechno je prece o komunikaci ne? tak tam zavolejte zjistete co a jak a pak to pripadne reste....vzdyt prece neni nikde psany ze to musite mit od nich tak pokud to pritel sezene nekde jinde za lepsi peniz tak proc se tomu branit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?