Látkové plátky růží

Ahoj, chtěla bych se zeptat, po obřadu bychom byli rádi, kdyby svatebčané místo rýže na nás házeli látkové plátky růží. Měla jste to tak také některá? Jde mi o to, zda ty plátky vůbec šlo dohodit na nevěstu a ženicha nebo zda spíše hned spadly k zemi, jak jsou lehké. Ještě přemýšlím o bublifucích, ale takových, co by nedělaly skvrny na šatech nebo o vystřelovacích konfetách. Jaký máte názor, zkušenosti a co byste doporučily? Děkuju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli látkové plátky růží. Lítali suprově, od kamaráda mám zpomalené video po obřadu, kde to vypadá nádherně. Za mě určitě mohu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla vystřelovací a zapoměli jsme je doma :-D ale ono je to u nás stejně zakázané a v přírodě se to musí taky posbírat
Odpovědět
Já budu mít živé plátky, jen symbolicky. Strašně mi vadí, že cokoliv at už rýže nebo konfety se pak rozletí do přírody nebo ulic a hyzdí..
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to dodávám, druhý den jsme samozřejmě sbírali. A někde se jim to nemusí vůbec líbit, například někde na zámku...
Odpovědět
Dekuju za vase odpovedi :) my to mame v Sejdorfskem mlynu, je to tedy uzavreny areal, tak tam platky kvetin mit muzeme a pak to uklidime. Jsem rada, ze tedy latkove platky pekne litaly :)
Odpovědět
Kolik těch okvětních lístků na házení ve špalíru je třeba, máte holky představu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?